Jump to content

IPMS Østlandet, 11 november


Roar Stensrud

Recommended Posts

Ja, det er møte 11 november på Kjeller. Vi kjører, som sedvanlig, månedens modellbygger. I tillegg er det et par andre saker som må tas opp.

 

1. Kakabaking til julemøtet. Vi må jo ha litt ekstra på julemøtet. Kaker og gløgg er tanken, fremfor pølser og brus. Så vi håper noen er i stand til å fremskaffe noe god hjemmebakst.

 

2. Litt om organiseringen av konkurransen(e) på julemøtet. Vi bestemte oss forrige gang for å også kåre årets modell på julemøtet.

 

3. Generasjonsskifte i styret. Vi tre i styret føler at vi har gjort vår plikt for denne gang og ønsker å overlate styringa til friske krefter. Vi etterlater oss en klubb som har vokst og omsider har fått et lokale som virker stabilt, så det skulle være grei skuring å overta. Vi står året ut, selvsagt, men ved avholdelse av årsmøte (som jeg tenker vi satser på å ta i februar), håper vi å få på plass et nytt styre. Vi synes det er greit å si ifra om dette allerede nå, slik at folk får tenkt litt på om dette er noe de kunne tenke seg. Med så mange medlemmer som vi har nå, bør det være muligheter for å finne noen til å overta. Vi er mottakelige for forslag!

 

R. :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg kommer  :thumb:

 

 

 

1. Kakabaking til julemøtet. Vi må jo ha litt ekstra på julemøtet. Kaker og gløgg er tanken, fremfor pølser og brus. Så vi håper noen er i stand til å fremskaffe noe god hjemmebakst.

 

R. :)

 

Mente du hjemmebakst på denne møtte  ??? hvis blir det i desember, jeg tar kake med med meg  :thumb:

 

Nadir

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Jeg kommer til å ta med en modell til konkurransen om "månedens modell" under dekke av regelen om at i tvilstilfelle skal en modell bli kvalifisert fremfor å bli diskvalifisert. Det er Norsemannen som nå omsider er ferdig, for andre gang. Den ble første gang ferdig for ca. et år siden, men før jeg rakk å få den med på møte hadde vingen brukket. Den har siden stått skadeskutt på hylla. Men med SMW som stadig nærmet seg fikk jeg omsider somlet meg til sette i gang med å gjøre den ferdig, på nytt.

 

Nils  :)

Link to comment
Share on other sites

Blir nok ingen november deltagelse for min del, men dukker nok opp til julegløgg og diorama kake  :cheers:. Hvis alle solemerker slår til blir det også som listefyll  i "konkuransen"....... slå den wOOt !

 

Jan, som forøvrig drøyer'n inne i regnværet og har et halvt øye på kvinnefotball på TV. Ivar Hoff kunne ikke fått sagt det bedre: Ikke er det fotball, og ikke er det kvinnfolk  ::)

Link to comment
Share on other sites

Jeg jobber for å få til en teoretisk mulig bytting av vakt i morgen kveld som faktisk kan gjøre at jeg stiller en mann i morgen..turnusen min har alltid vært slik at jeg jobber disse kveldene dere har møte men et mirakel kan skje i morgen ser jeg.

 

I så fall kan jo Henrik ta med det byggesettet jeg skal kjøpe så ordner vi det også i morgen.

 

Om jeg får kvitta meg med vakta da....  :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

By visiting and/or register an account our forum you agree to our terms and privacy policy. Terms of Use.