Gå til innhold
 • Bli medlem

Sten Arne Brunsby

IPMS Medlem
 • Innholdsteller

  1 690
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Nøytral

Om Sten Arne Brunsby

 • Bursdag 09. sep. 1975

Personal Information

 • Kjønn
  Male
 • Lokasjon
  Jessheim

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har som mange vet kost meg med denne de siste dagene. Tamiya sin nye juvel BF-109 G-6 er ett nydelig sett. Her er det ikke mye å klage på egentlig, litt småting, men ikke noe veldig Her har jeg tatt mer en nok kunstneriske friheter til å holde en stund. bygget mer eller mindre rett ut av eska, kun lagt til setebelter og "bølgen" + 7 tallene.
 2. Arild, nei jeg vet det, og som vi sier det er i den "perfekte verden" . Jeg satt på jobb hele lørdagen så hadde forsåvitt gyldig fravær, men jeg fikk inntrykk av at det var veldig mange færre deltakere en vanlig. Hva som er årsaken til dette må en prøve å se på. Jeg har hørt mange klage på lokalene, Jeg var der ifjor og jeg kan virkelig ikke si at jeg skjønner så mye av det. Jo , greit, lyset var ikke helt perfekt, men selve lokalene hadde jeg egentlig ikke så mye å si på. Det funka helt greit, og litt ekstra lys bør ikke være så veldig vanskelig å ordne. Jeg savner Scala slik
 3. Jeg vet at jeg kommer å få mange på nakken for å si hva jeg mener om dømming... Helt i orden, er fult lov å være uenig. anyhow.. Den som stiller som dommer mener jeg ikke selv skal delta i noen del av konkurransen. I den perfekte verden så mener jeg også at vi burde ha dommere som kjenner minst mulig til modellene og deltagere Jeg vet dette pr nå er komplett umulig å få til. Hvorfor mener jeg dette ? Dommer skal være upartisk og er man med i konkurransen man dømmer i , er man slik jeg ser det inhabil. Dette er uansett om man ikke dømmer i sin egen klasse eller ikke.
 4. Er det noen priser på gildet ?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke og/eller registrerer deg på vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.