Gå til innhold
 • Bli medlem

Magne Stenkløv

IPMS Medlem
 • Innholdsteller

  467
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Magne Stenkløv

 1. Veldig bra! Denne ser skikkelig stilig ut. På et eller annet tidspunkt så nok motorrommet slik ut også
 2. Pokker. Kun en Fokker i 1/48 i stashet. Jeg tar selvkritikk for ikke å ha tatt høyde for et WW1 1/32 gruppebygg i innkjøpsplanleggingen. Jeg var ikke på Skala i år, men etterdønningene når meg også. Ifjor bygde jeg en del panzer etter å ha blitt fryktelig revet med av foredraget om kjapp og grei væring av kjøretøyer, og jeg kjenner suget etter på en Roden eller Wingnut i rett skala selv nå. I verste fall får jeg bygge Fokkern i påvente av det utvalgte 1/32 WW1 - settet.
 3. Har ikke Ford Mustang 50-årsjubileum i år også? En 64-modell Mustang hadde slått to fluer i en smekk.
 4. Jeg mikker på en modelljernbane på si, og bruker der Woodland Sceninc sitt resinvann. Underlaget er Casco Husfix som er malt, enten med Lady akrylmaling (lot meg rive litt med på størrelsen på anlegget, så det ble billigere å kjøpe grunnfargene det går mye av i 1 litersbokser Lady) eller med Revell (et altfor stort og altfor gammelt lager av Revell enamel skal forbrukes på landskapet). Jeg har ikke hatt problemer med reaksjoner, og slik jeg ser det så funker det fint i forhold til å avrette seg selv, selv på en topografi som varierer ift dybde. I forhold til å bruke det på base til et fl
 5. Det var det jeg håpet ja...har akkurat kjøpt det settet selv så om Jan Erik smeller til med en byggetråd på den her nå så vanker det fort mye læring ut fra det jeg ser av hans byggetråder kontra mine egne ferdigheter og kunnskaper om panzer. Jeg bygger egentlig mest fly, men ble lokket over til the dark side etter innlegget om væring av panzer på Skala av han fra Tamiya Magazine. Det skulle ikke mer til for at jeg kjøpte noen panserkjøretøyer, inkludert denne.
 6. Genialt det er den mandagen i mai jeg er i Trondheim så da stikker jeg innom.
 7. Jeg skal hjem til gamlelandet en tur i mai og lurte fælt på når dere har møte i mai. Er det 5. eller 12. mai?
 8. Hør, hør....fly uten hjul favner noget bredere ja. Kyrre har min stemme til det forslaget.
 9. Takk....og jeg som leta på hjemmesiden uten å finne den. Huff....jeg ble ikke akkurat imponert over eget etterforskertalent der, må jeg innrømme. Da jeg la inn spørretråden hadde jeg en uggen følelse av at dette var noe som sikkert lå rett foran trynet mitt, og sannelig var det ikke slik. Jeg skal ikke en gang prøve å forklare på fornuftig hvis hvordan jeg klarte å ikke finne den Takk igjen, Edward! - PS: du har vel ikke sett bilnøklene mine også Edit: Takk Roar for input, i forhold til å planlegge dagstur fra Halden var linken til Edward veldig nyttig.
 10. Står det noen steder tidspunkt for når de forskjellige foredragene skal holdes? Om det står i SKALA- limtuben som akkurat kom så har jeg ikke den for hånden nå siden jeg er på jobb.
 11. Kjempeartig forbilde! Jeg vokste opp ved Jonnsvannet og det gikk alltid gjetord om flyene som lå på bunnen. Har selv såvidt begynt å male interiør på Ju-88´n i samme skala og hvor forbildet lå like ved Heinkelen. Tør jeg spørre om det er mulig å få kjøpe et sett av de vikingeskipdekalene? jeg mistenker at den for meg lokale tilknytning til objektene gjør at jeg må bygge begge to med tiden.
 12. Og det samme kan man si om Luftwaffe over the Far North nå om dagen. Det har jo vært et smittende ras av slike prosjekt en stund allerede og dersom hensikten med gruppebygg er å stimulere byggeglede og entusiasme på forumet så stikker emnet seg ut som en sikker vinner for et flygruppebygg. Det eneste drawbacket med emnet er vel nettopp det...at det er bare fly.
 13. Respekt for kreativiteten jeg så ikke den der komme....
 14. Sendte en PM med et alternativ i forhold til at jeg planlegger å kjøre opp lørdag formiddag.
 15. en smule på siden av det vi driver med ja, men kjekt å vite at de ikke kommer i forhold til vurderingene om poden skal få en tur den lørdagen han også. takk for tilbakemelding!
 16. Fant ikke bedre tråd enn dette til mitt spørsmål; ifjor var det en gjeng som hadde satt opp en Lego-togbane med tilbehør på Skala. Kommer de i år? Kjekt å vite i forhold til om jeg får til en dagstur og kan ta med poden på tre og et halvt som har togdilla og vil bli stor i øya av det opplegget som var satt opp i fjor.
 17. Akkurat det jeg tenkte også da jeg skjønte hva jeg hadde gjort. Trodde jeg hadde passert stadiet for slik selvskading, men den gang ei. Men dette var siste gang......håper jeg....
 18. Ja til begge...superlim og tynner nr 7. Må ha vært på limrus da jeg gjorde det der. Jeg visste jo at tåkelegging kommer av superlim så uforståelig at jeg blemma på den. Samme med humbrolen, hadde jo bestemt meg for å betyr tamiya, men i et uventet og sjeldent tidsvindu så gikk jeg på med humbrolen siden jeg ikke hadde rett tamiya for hand. Det er jo det irriterende da....at jeg egentlig burde visst at jeg skulle gjort det annerledes. Ble vel utålmodig og da røyk konsentrasjonen så da glemte jeg hva jeg egentlig hadde tenkt. Synd, for etter mitt nivå ville det vært en betydelig framgang b
 19. Jaja, her ramler det inn pastaprosjekter og det gir en klam følelse av forpliktelser. Det som er fryktelig trist er at jeg har ødelagt modellen min med to tabber som med godvilje kan knagges på manglende erfaring, men som egentlig er dustete klønfingertabber grunnet laidback konsentrasjon. Tabbe 1: Feil lim på cockpit= "misty" som fillern på innsiden av cockpit. Ser fælt ut, og i motsetning til der maling krøp inn under maskering på cockpiten så får jeg ikke til å redde limtabben; litt maling under maskeringen har jeg tenkt å gå løs på med micromesh. I ettertid ser jeg at jeg skulle
 20. Den ble lekker! Man trenger ikke gå for det mest psycho skjemaet hver gang, og dette var et veldig flott sluttresultat. Og som nevnt over er det moro med ferdige pastafly også.
 21. Auda, grunninga krøp kraftig under maskeringen på en del av cockpiten. Jeg må gjøre en jobb for å få vekk grunninga og etterpå få cockpiten klar og glatt igjen. Smarte tips for godt resultat tas imot med stor takk. Bygginga nærmer seg slutten; etter at cockpiten er friskmeldt begynner malingsjobben. Jeg går for et av disse fargeskjema: http://www.cmkkits.com/res/data/094/011053.jpg?seek=1 http://www.cmkkits.com/res/data/094/011054.jpg?seek=1 Det med de gule motordekslene var litt kult så det kan hende jeg går for det. Jeg kommer til å bruke fargene som er beskrevet p
 22. En liten og forsåvidt bortkastet update som kommer mer av kjedsomhet enn et nødvendig rapporteringsbehov. Jeg har ti dager igjen av et måneds jobbopphold i Hellas så jeg har ikke fått gjort en dritt på en liten stund, men siden jeg kjeder meg fælt på hotellet så slenger jeg inn en post på siste konstruktive (og beskjedne) skritt på veien mot ferdigstillelse: Jeg har bestilt scriber fra Hannants.... Det må til for å lage nye linjer i sparkelguffa siden jeg ikke hadde dugelig verktøy for det. 23. nov bærer det hjemover og etter å ha bygd tilstrekkelig karma hos familien bærer det ut i
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke og/eller registrerer deg på vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.