Gå til innhold

Nils Mathisrud

Andre verv
 • Innholdsteller

  8 604
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  18

Nils Mathisrud vant dagen sist November 15

Nils Mathisrud hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

55 Eksellent

Om Nils Mathisrud

 • Bursdag 06. nov. 1960

Personal Information

 • Kjønn
  Undisclosed
 • URL
  http://vingtor.net

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Novembermøtet foreløp med litt tynnt fremmøte, noe som forhåpentligvis skyldes at møtedagen måtte flyttes en uke frem i tid. Kanskje ikke alle fikk med seg dette. Desto gledligere var antall modeller til minikonken, iallefall sett i forhold til deltakermassen. Hvem som blir årets modellbygger er ikke lenger veldig spennende. Men Bent og Marius kniver om andreplassen, og modelldeltakelsen på desembermøtet kan bli avgjørende. Premielisten for 2019 er oppdatert i første innlegg i tråden.
 2. Jeg er usikker om jeg rekker å komme i dag. Hvis jeg uteblir, kan noen andre organisere månedens modellkonkurranse? Nils
 3. Septembermøtet måtte jeg dessverre stå over. Det var etter sigende også kun én modell, som dermed fikk førsteplassen. Oktobermøtet var bedre. Fem modeller fra fire modellbyggere. Etter disse to møtene har Morten Pedersen rykket noen plasser frem på total-listen. Ellers er rekkefølgen uforandret. Se første innlegg i tråden.
 4. Eller at de som besøker Flysamlingen denne helgen, kan stå parkert der mens de også er på Skala. Da vil begge "parter" tjene på det.
 5. Flysamlingens parkeringsplass er vel først og fremst for besøkende til Flysamlingen, ikke for de omliggende næringseiendommer. Men, mange besøkende til Skala vil nok også stikke innom Flysamlingen, så da er vel alibiet i orden....?
 6. Gratis kun for hotellets overnattingsgjester. Andre betaler kr. 80 pr. dag.
 7. Flott. Send meg resultatene, så skal jeg oppdatere tråden.
 8. Når er Moson igjen - bare for å ha det klarert? Nils
 9. Håper noen kan steppe inn og organisere minikonken i kveld. Jeg er forhindret fra å komme. Nils
 10. Augustmøtet er vel i havn. Ingen endringer i rekkefølgen på premielisten. Men de to på toppen øker forspranget til resten. Den totale premielisten for 2019 er oppdatert i første innlegg i denne tråden.
 11. Siste møte før sommeren, 11. juni. Tre modeller fra to modellbyggere.
 12. Tormod Sørvang vant overlegent månedens modell på mai-møtet. At det bare var Tormod som hadde med modeller bidro vel også til dette. Han fikk med seg hele 8 poeng til konkurransen om årets modell.
 13. " " (med semikolon) er html-kode for "hardt" mellomrom - non-breaking space Glemmer man semikolonet blir det tekst som all annen tekst.....
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.