Gå til innhold

Nils Mathisrud

Andre verv
 • Innholdsteller

  8 646
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  26

Nils Mathisrud vant dagen sist April 6

Nils Mathisrud hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

80 Eksellent

Om Nils Mathisrud

 • Bursdag 06. nov. 1960

Personal Information

 • Kjønn
  Undisclosed
 • URL
  http://vingtor.net

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tre modeller på marsmøtet på Kjeller. Tormod Sørvang tok førsteplassen med en Tomcat, mens Kjetil Gulli fulgte bak med to figurer. Sammenlagtlista øverst i forumtråden er oppdatert.
 2. Det var god oppslutning på februar-møtet. Hele 8 modeller, og god variasjon.
 3. Det var kun én modellbygger i minikonken på januar-møtet, Kjetil med tre modeller. Det gir 10 poeng i potten, og ensom på lista. Månedens modellbygger: Kjetil Gulli
 4. Det har blitt 2020, og ny minikonk. Øverste innlegg i denne tråden vil inneholde sammenlagt poengoversikt for året. Rapport fra månedsmøtene følger fortløpende. Månedens modell og kandidat til årets modell: Desember 2019: Polsk lancer, Kjetil Gulli Januar: Sint hund, Kjetil Gulli Februar: Me 109E-3, Bent Hals Mars: F-14A Tomcat, Tormod Sørvang
 5. Desembermøtet er vel i havn. Stort fremmøte og trivelig preiking. Det var fem modeller til minikonken. Kjetil Gulli sto for tre av dem, og dro i land seieren med månedens modell. Dette hindret imidlertid ikke at Tormod Sørvang ble årets modellbygger 2019 med god margin. Gratulerer! Vi hadde også avstemming om årets modell. Hele 9 av de 11 månedsvinnerne var tatt med til avstemming. Av disse var ikke mindre enn 6 Tormod sine. Det bør derfor ikke være noen overraskelse at Tormod Sørvang vant årets modell, med en Heinkel He 219. Gratulerer igjen ! Kåre tok bilder, som sikkert kommer etterhvert.
 6. Jeg minner om julemøte på Kjeller i dag. Husk å ta med modeller for å kåre årets modell. Og nye modeller til minikonken.
 7. På tirsdag 10. desember er det julemøte i IPMS Østlandet. Vi starter kl 18:00 og holder på til ca. kl 21:00 på Kjeller i enden av Storgata i Lillestrøm. Vi serverer pizza, pepperkaker og gløgg (håper jeg....). Husk å ta med modeller til "minikonk". Og alle årets vinnere av "månedens modell" fom. desember 2018 til må ta med modell til kåring av Årets modell: Desember 2018: Spitfire Mk.XIV, Tormod Sørvang Januar: Spitfire Mk.IXc, Tormod Sørvang Februar: Hurricane Mk.I, Bent Hals Mars: Monte Cassino 1944, Håvard Faller April: He 219, Tormod Sørvang Mai: A-37A Dragonfly, Tormod Sørvang Juni: Ferrari F17-H, Jens Roger Kristoffersen August: F-16C, Tormod Sørvang September: Spitfire Mk.V, Morten Pedersen Oktober: Messerschmitt Bf 110G-2, Tormod Sørvang November: F-16/79, Nils Mathisrud (Det ser ut som om Tormod har en forpliktelse her....) Er det noen som har noen sett de ønsker å selge så ta det med på jule-swap. Velkommen
 8. Novembermøtet foreløp med litt tynnt fremmøte, noe som forhåpentligvis skyldes at møtedagen måtte flyttes en uke frem i tid. Kanskje ikke alle fikk med seg dette. Desto gledligere var antall modeller til minikonken, iallefall sett i forhold til deltakermassen. Hvem som blir årets modellbygger er ikke lenger veldig spennende. Men Bent og Marius kniver om andreplassen, og modelldeltakelsen på desembermøtet kan bli avgjørende. Premielisten for 2019 er oppdatert i første innlegg i tråden.
 9. Jeg er usikker om jeg rekker å komme i dag. Hvis jeg uteblir, kan noen andre organisere månedens modellkonkurranse? Nils
 10. Septembermøtet måtte jeg dessverre stå over. Det var etter sigende også kun én modell, som dermed fikk førsteplassen. Oktobermøtet var bedre. Fem modeller fra fire modellbyggere. Etter disse to møtene har Morten Pedersen rykket noen plasser frem på total-listen. Ellers er rekkefølgen uforandret. Se første innlegg i tråden.
 11. Eller at de som besøker Flysamlingen denne helgen, kan stå parkert der mens de også er på Skala. Da vil begge "parter" tjene på det.
 12. Flysamlingens parkeringsplass er vel først og fremst for besøkende til Flysamlingen, ikke for de omliggende næringseiendommer. Men, mange besøkende til Skala vil nok også stikke innom Flysamlingen, så da er vel alibiet i orden....?
 13. Gratis kun for hotellets overnattingsgjester. Andre betaler kr. 80 pr. dag.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.