Gå til innhold
 • Bli medlem

Arild Moland

IPMS Medlem
 • Innholdsteller

  9 635
 • Ble med

 • Dager vunnet

  67

Alt skrevet av Arild Moland

 1. Det er jo bare å tape sammen skroget, sette canopy oppå, sette modellen på et bord og gå to meter vekk. Det du ikke ser da, trenger du jo ikke å bry deg om. Selv om jeg jo vet at du ikke får sove dersom det ikke er riktig fargesjattering i hjulbrønnene Men, det er vel god tid nok til å gjøre det som vanlig
 2. Og de bøttesetene tror du noen som helst kommer til å se når modellen er på plass i monteret!?
 3. Ja, Tapatalk er deaktivert. Ed posta om dette 27. august. Det finnes visst egne apper som støttes. Se lenger opp i denne tråden. Kos deg i Belgia og ikke spis for mye sjokolade
 4. Sitter med en følelse av at en del av de minst vellykka designendringene fra forrige versjon, er gjort om. Skurrer ikke så mye lenger. Ønsker fortsatt at designeren tar ferie og lar ting som funker være i fred fremover.
 5. Eller er det ikke moderator dere egentlig ønsker, men en ny person som kan ta hånd om det tekniske? Personlig ville jeg jo naturligvis syntes det var synd om forumet ble helt nedlagt, nå som det har rukket å nå konfirmasjonsalder og gode greier, men Facebook har ikke hjulpet veldig, selv om jeg jo også mener at Facebook er ubrukelig i forhold, spesielt med tanke på å finne igjen ting. Så så lenge foreningen har råd til å la forumet surre og gå, så er det såpass mye god info å finne her inne til at jeg ville latt det bestå. Mulig det bare er sentimentale årsaker som holder igjen.
 6. Har ingen problemer med å akseptere hvorfor ting er som de er, Ed. Kanskje noen kan hviske den designeren i øret at det ikke er nødvendig å pelle på utseendet hver eneste gang, men vedkommende syns vel det er moro å leke... Du finner innleggene til Spotmodel her.
 7. Skal jeg være ærlig - og det var lengst sies det - er jeg ikke spesielt imponert over de siste layout- og designendringene som har dukka opp her inne. Klarer ikke helt å sette fingeren på hva som er problemet, men det ser ikke pent ut. Legger også merke til at annonsene til Spotmodel ikke funker lenger, noe jeg syns er synd, for de kommer med mye interessant. Tipper at det er gjort "noe" med hvordan bilder embeddes, uten at det er mulig å se hva som skal til, for når jeg går inn for å redigere mine egne, gamle, innlegg, så vises ikke kodinga av bildene lenger. Det er mu
 8. Det er kanskje ingen som ser det helt store behovet, trafikken tatt i betraktning? Eller må dere slette halvparten av innleggene til Einar fordi han går langt over streken?
 9. Godt spørsmål. Ser ikke ut som om dette er noe menigmann kan endre selv lenger, så her må du få hjelp av administrator. Vedkommende leser sannsynligvis denne tråden, så om du oppgir fullt navn her, retter det seg nok.
 10. Takk for svar! Jeg fikk jo siste Limtuben, men så sikkert bare på bildene ;) Det blir sikkert bra på Gardermoen. For min egen del syns jeg Drammen var helt OK, selv om lyset under dømmingen var for dårlig. Om det blir bedre til neste år, er det jo et pluss.
 11. Mindre plass enn i Drammen? Jeg har vel bare tatt for gitt at bedre plass var en av grunnene til at man flytta dette fra Drammen, men det kan det jo ikke ha vært.
 12. Hvis du åpner forsida til Flysamlingen, Einar, (https://www.flysam.no/) vil du kunne lese at der er gratis parkering. 80 spenn dagen er vel uansett rimeligere enn de fleste (alle?) relevante alternativer i Drammen.
 13. Moson er samme helga som Tiger Day. Lett å huske!
 14. Apropos dømming, er det ikke på tide å få ut ei resultatliste snart?
 15. Neida. Bare litt diskret oppe i høyre hjørne (i nettleser-versjonen på PC). Hvordan det ser ut på mobil, aner jeg ikke.
 16. Nå trenger ikke dette bety at noe er galt, men at serveren man får offentlig IP fra er seg et helt annet sted enn der man selv befinner seg. Hos meg ser påloggingene mine greie ut.
 17. Nå er det sikkert ikke alle som savner emojiene her, men det ser ut til at de har fordufta fra editoren?
 18. Det stod en notis på Facebook-sida litt tidligere om at det var noe som gikk skeis i forbindelse med en sikkerhetsoppdatering. Det virker ikke som om de feilen er ordentlig løst ennå, men det jobbes med det, tror jeg.
 19. Hvis du vasker bar plast med rødsprit, er det vel ingen fare, men om du vasker lakkerte flater før du legger neste strøk, er vel det en risikosport.
 20. Nå er det vel forskjellig kjemi mellom Vallejo og disse AK-fargene Einar bruker og AKs metallfarger, i alle fall hvis det er AK Xtreme som menes, for de er enamel.
 21. Er det i det hele tatt noen igjen som bryr seg? Kjør samme som i fjor. Funka fint det.
 22. Nei, du må sende melding til Stein Atle, så fikser han en til deg. Du trenger vel strengt tatt ikke være medlem heller tror jeg, men det er jo bare hyggelig om du er det, da. Du skal da også bli meldt inn i IPMS-medlemsgruppa her inne sånn at du får tilgang til litt flere ting (noen seksjoner som gjelder foreninga, og tilgang til å lage nye tråder under markedsplassen, tror jeg).
 23. Hehe, det får man si... Det er jo en artig kommentar til denne tråden når selv ikke moderator orker å ta turen innom! Formann Edward kan nok også hjelpe deg om det kniper. Og ev også svare på hvem som faktisk er moderator(er) på forumet for tida, og rette adressat for denne typen ting.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke og/eller registrerer deg på vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.