Gå til innhold
 • Bli medlem

Magne Stenkløv

IPMS Medlem
 • Innholdsteller

  467
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Personal Information

 • Kjønn
  Undisclosed

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Veldig bra! Denne ser skikkelig stilig ut. På et eller annet tidspunkt så nok motorrommet slik ut også
 2. Pokker. Kun en Fokker i 1/48 i stashet. Jeg tar selvkritikk for ikke å ha tatt høyde for et WW1 1/32 gruppebygg i innkjøpsplanleggingen. Jeg var ikke på Skala i år, men etterdønningene når meg også. Ifjor bygde jeg en del panzer etter å ha blitt fryktelig revet med av foredraget om kjapp og grei væring av kjøretøyer, og jeg kjenner suget etter på en Roden eller Wingnut i rett skala selv nå. I verste fall får jeg bygge Fokkern i påvente av det utvalgte 1/32 WW1 - settet.
 3. Har ikke Ford Mustang 50-årsjubileum i år også? En 64-modell Mustang hadde slått to fluer i en smekk.
 4. Jeg mikker på en modelljernbane på si, og bruker der Woodland Sceninc sitt resinvann. Underlaget er Casco Husfix som er malt, enten med Lady akrylmaling (lot meg rive litt med på størrelsen på anlegget, så det ble billigere å kjøpe grunnfargene det går mye av i 1 litersbokser Lady) eller med Revell (et altfor stort og altfor gammelt lager av Revell enamel skal forbrukes på landskapet). Jeg har ikke hatt problemer med reaksjoner, og slik jeg ser det så funker det fint i forhold til å avrette seg selv, selv på en topografi som varierer ift dybde. I forhold til å bruke det på base til et fl
 5. Det var det jeg håpet ja...har akkurat kjøpt det settet selv så om Jan Erik smeller til med en byggetråd på den her nå så vanker det fort mye læring ut fra det jeg ser av hans byggetråder kontra mine egne ferdigheter og kunnskaper om panzer. Jeg bygger egentlig mest fly, men ble lokket over til the dark side etter innlegget om væring av panzer på Skala av han fra Tamiya Magazine. Det skulle ikke mer til for at jeg kjøpte noen panserkjøretøyer, inkludert denne.
 6. Genialt det er den mandagen i mai jeg er i Trondheim så da stikker jeg innom.
 7. Jeg skal hjem til gamlelandet en tur i mai og lurte fælt på når dere har møte i mai. Er det 5. eller 12. mai?
 8. Hør, hør....fly uten hjul favner noget bredere ja. Kyrre har min stemme til det forslaget.
 9. Jeg tror bætre jeg skal bygge en Merkava eller en BT-5 jeg har liggende bare for å bidra til et mer variert kosthold på Sørlandet.
 10. Takk....og jeg som leta på hjemmesiden uten å finne den. Huff....jeg ble ikke akkurat imponert over eget etterforskertalent der, må jeg innrømme. Da jeg la inn spørretråden hadde jeg en uggen følelse av at dette var noe som sikkert lå rett foran trynet mitt, og sannelig var det ikke slik. Jeg skal ikke en gang prøve å forklare på fornuftig hvis hvordan jeg klarte å ikke finne den Takk igjen, Edward! - PS: du har vel ikke sett bilnøklene mine også Edit: Takk Roar for input, i forhold til å planlegge dagstur fra Halden var linken til Edward veldig nyttig.
 11. Står det noen steder tidspunkt for når de forskjellige foredragene skal holdes? Om det står i SKALA- limtuben som akkurat kom så har jeg ikke den for hånden nå siden jeg er på jobb.
 12. Kjempeartig forbilde! Jeg vokste opp ved Jonnsvannet og det gikk alltid gjetord om flyene som lå på bunnen. Har selv såvidt begynt å male interiør på Ju-88´n i samme skala og hvor forbildet lå like ved Heinkelen. Tør jeg spørre om det er mulig å få kjøpe et sett av de vikingeskipdekalene? jeg mistenker at den for meg lokale tilknytning til objektene gjør at jeg må bygge begge to med tiden.
 13. Og det samme kan man si om Luftwaffe over the Far North nå om dagen. Det har jo vært et smittende ras av slike prosjekt en stund allerede og dersom hensikten med gruppebygg er å stimulere byggeglede og entusiasme på forumet så stikker emnet seg ut som en sikker vinner for et flygruppebygg. Det eneste drawbacket med emnet er vel nettopp det...at det er bare fly.
 14. Respekt for kreativiteten jeg så ikke den der komme....
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke og/eller registrerer deg på vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.