Gå til innhold

Magne Stenkløv

IPMS Medlem
 • Innholdsteller

  467
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Personal Information

 • Kjønn
  Undisclosed

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Pokker. Kun en Fokker i 1/48 i stashet. Jeg tar selvkritikk for ikke å ha tatt høyde for et WW1 1/32 gruppebygg i innkjøpsplanleggingen. Jeg var ikke på Skala i år, men etterdønningene når meg også. Ifjor bygde jeg en del panzer etter å ha blitt fryktelig revet med av foredraget om kjapp og grei væring av kjøretøyer, og jeg kjenner suget etter på en Roden eller Wingnut i rett skala selv nå. I verste fall får jeg bygge Fokkern i påvente av det utvalgte 1/32 WW1 - settet.
 2. Har ikke Ford Mustang 50-årsjubileum i år også? En 64-modell Mustang hadde slått to fluer i en smekk.
 3. Genialt det er den mandagen i mai jeg er i Trondheim så da stikker jeg innom.
 4. Jeg skal hjem til gamlelandet en tur i mai og lurte fælt på når dere har møte i mai. Er det 5. eller 12. mai?
 5. Hør, hør....fly uten hjul favner noget bredere ja. Kyrre har min stemme til det forslaget.
 6. Takk....og jeg som leta på hjemmesiden uten å finne den. Huff....jeg ble ikke akkurat imponert over eget etterforskertalent der, må jeg innrømme. Da jeg la inn spørretråden hadde jeg en uggen følelse av at dette var noe som sikkert lå rett foran trynet mitt, og sannelig var det ikke slik. Jeg skal ikke en gang prøve å forklare på fornuftig hvis hvordan jeg klarte å ikke finne den Takk igjen, Edward! - PS: du har vel ikke sett bilnøklene mine også Edit: Takk Roar for input, i forhold til å planlegge dagstur fra Halden var linken til Edward veldig nyttig.
 7. Står det noen steder tidspunkt for når de forskjellige foredragene skal holdes? Om det står i SKALA- limtuben som akkurat kom så har jeg ikke den for hånden nå siden jeg er på jobb.
 8. Og det samme kan man si om Luftwaffe over the Far North nå om dagen. Det har jo vært et smittende ras av slike prosjekt en stund allerede og dersom hensikten med gruppebygg er å stimulere byggeglede og entusiasme på forumet så stikker emnet seg ut som en sikker vinner for et flygruppebygg. Det eneste drawbacket med emnet er vel nettopp det...at det er bare fly.
 9. Respekt for kreativiteten jeg så ikke den der komme....
 10. Sendte en PM med et alternativ i forhold til at jeg planlegger å kjøre opp lørdag formiddag.
 11. en smule på siden av det vi driver med ja, men kjekt å vite at de ikke kommer i forhold til vurderingene om poden skal få en tur den lørdagen han også. takk for tilbakemelding!
 12. Fant ikke bedre tråd enn dette til mitt spørsmål; ifjor var det en gjeng som hadde satt opp en Lego-togbane med tilbehør på Skala. Kommer de i år? Kjekt å vite i forhold til om jeg får til en dagstur og kan ta med poden på tre og et halvt som har togdilla og vil bli stor i øya av det opplegget som var satt opp i fjor.
 13. Vel blåst til Henrik og Arild! Og samtidig takk til de som tar over stafettpinnen.
 14. Full forståelse for at navnet i seg selv motiverer en ny SIG, i en annen tråd foreslo jeg en SIG Surstrømning fordi navnet på det tidspunktet fortonet seg som litt gøyalt.
 15. hehehe får ikke sett youtubefilmer på jobben så jeg måtte ta denne her i kveld...og den overgikk alle forventninger! Helt genialt!! den beste dubbinga jeg har sett siden Pingu gikk rundt og prata griseprat på svensk. helt hilarious denne her ja, med utrolig mange gode poeng!! jeg er storveis imponert over kreativiteten
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.