Gå til innhold

Retningslinjer

LES PUNKT No. 4!!
 

 1. Det er ikke tillatt å diskutere "krig og fred og politikk og sånn". Grensen for hva som er politikk er naturligvis skiftende, men partipolitikk er definitivt fy, (nedsettende) omtale av andre på religiøst eller etnisk grunnlag likeså. Vi stoler på at folk skjønner hva som faller inn under forbudet, og administrator forbeholder seg retten til å sensurere innlegg uten forvarsel. Om du verker etter slike diskusjoner, anbefaler vi derimot http://politiskforum.no. Det er en rapporteringsfunksjon i forumet, dersom noen mener administrator ikke følger med eller man er misfornøyd med noe. Er du misfornøyd med noe, send heller en PM til administrator enn å starte en diskusjon om diskusjonen på forumet. Er du misfornøyd med administrator, klager du til styret i IPMS Norge.
 2. Forumet er ikke-kommersielt. Dette betyr at forumets brukere står fritt til å skryte hemningsløst av produkter og forhandlere de benytter, mens forhandlere ikke gis anledning til å reklamere for seg selv. Markedsplassen er derfor også primært for kjøp, salg, donasjoner mellom privatpersoner, men forhandlere gis her anledning til å svare på spørsmål og kunngjøre nyheter. Alle andre seksjoner er stengt for kommersielle innlegg.
 3. Kommersielle aktørere har fått sine egene plasser til å dele info med brukerne, dette gjøres i "Forhandlernes hjørne" og "Produsentenes hjørne"
 4. Alle som registrerer seg må skrive sitt fulle navn og gi dette hvis spurt om det. På dette forumet bruker vi vårt ekte navn. Punktum! Registrerer du en konto uten å skrive inn ditt fulle navn vil bare føre til at din konto vil bli slettet.
 5. Innlegg som bryter norsk lov eller oppfordrer til brudd på norsk lov vil bli fjernet uten advarsel.
 6. Ved mye støy i en tråd, som enten bryter regler eller moderator er i tvil, kan moderator stenge tråden til han har mulighet og tid til å se på dette. Da man har en jobb ved siden av hobbyen, er det ikke alltid forsvarlig å bruke tid på forumet. Dette gjelder spesielt hverdager på dagtid, men også ved ferie avvikling.
 7. Hver bruker er selv ansvarlig for å holde seg oppdatert når det gjelder forumets regler.

 

Og så litt til informasjon angående administrator praksis:

 

 1. Forumet er delt opp i en rekke seksjoner. Hvor postingene dine hører hjemme, overlater vi til den enkelte å bedømme, men administrator forbeholder seg retten til å flytte et emne, dersom de mener det er plassert feil. Referanse-seksjonene er f.eks. kun tiltenkt referansemateriale, dvs. gjerne bilder av de faktiske forbildene. Bilder av modeller - ferdige eller i arbeid - hører hjemme i galleriet.
 2. Administrator følger mer eller mindre med på alt. Selv emner som ikke interesserer administrator.
 3. Administrator innrømmer ikke ansvar for eventuell nedgang i produktivitet ved byggebordet (eller i annen sammenheng) som følge av utstrakt bruk av dette forumet.

 

 

Generelle personvernregler for nettsted og forum finner du her: https://www.ipmsnorge.org/om-ipms-norge/personvernregler/

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke og/eller registrerer deg på vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.