Gå til innhold

Einar Sandvik

Styret
 • Innholdsteller

  11 153
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  114

Einar Sandvik vant dagen sist September 17

Einar Sandvik hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

416 Eksellent

Om Einar Sandvik

 • Bursdag 17. aug. 1951

Personal Information

 • Kjønn
  Male
 • Lokasjon
  Sparbu, Nord-Trøndelag

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takk for tipset! Edward ordner nok dette i helga.
 2. Oi! Takk! Greit å vite for de som kommer bilende på dagstur. Hvordan stiller det seg med parkering ved flysamlinga, mon tro?
 3. Gardermoen Airport Hotel har gratis bilparkering og det skal gå buss hvert 20. minutt til og fra flyplassen, så tilgjengeligheten er god.
 4. Takk for tilbudet, Mats! Dato for Moson-modellshowet ble sjekka og IPMS Sverige ble konsultert for å unngå kollisjon med 08 Open. IPMS Sverige er informert om tidspunkt og sted for skala 2020, så vi håper på stort innrykk fra broderlandet i øst.
 5. Den kvelden får jeg ikke til å komme, dessverre, men ha en fin kveld dere andre.
 6. 17. aug. kl. 10:00–18. aug. kl. 13:00. Balchens vei 3, 4656 Kristiansand Informasjon her: https://www.facebook.com/events/251091552410557/
 7. Satser på å komme på møtet med nye modeller å sette i skapet der.
 8. Hvis alle tar med seg en eller to modeller hver, så fyller vi fort opp skapet. Jeg tenker det går an å bytte ut modeller i skapet jevnlig, slik at det stadig blir noe nytt å titte på, ellers mister det vel fort interesse.
 9. Vi strevde svært med å skille mellom de tre beste i klassen jeg var med som dommer i, og så viste det seg at alle tre var bygd av en og samme person. He, he.
 10. Det var synd at så få bilbyggere deltok. I år hadde vi fått inn en hyggelig finsk bilbygger som deltaker og foredragsholder om skratsjbygging med metalldeler. Han brukte mest norske kaviartuber som byggematerial. Tilbakemeldingene undertegnede fikk, tyder på at vi ikke greide å få gjort foredraget godt nok kjent på forhånd. Flere bilder:
 11. Det ble oppimot 200 utstilte modeller på Skala 2019 i Folkets Hus i Drammen, deriblant noen tilreisende svensker, som forsynte seg dyktig av premiene. Svenskene sa de følte seg velkomne og inviterte oss til å besøke Stockholm neste år. Vi får vurdere det seriøst. Utleieren hadde gjort et par grep med lokalene og oppretta en egen kafé, fått inn flere sittemøbler, samt åpna et ekstra rom, så lokalene framsto som lysere og triveligere. Likevel ble det beslutta på årsmøtet å kjøpe inn mer lys til klubben og leie lagringslokale for utstyret vårt. Alternative lokaler til neste års Skala ble også diskutert på årsmøtet. Hele det sittende styret ble gjenvalgt. Her er noen bilder av utstillingsborda:
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.