Gå til innhold

Einar Sandvik

Styret
 • Innholdsteller

  11 001
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  88

Einar Sandvik vant dagen sist Juli 21

Einar Sandvik hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

339 Eksellent

Om Einar Sandvik

 • Bursdag 17. aug. 1951

Personal Information

 • Kjønn
  Male
 • Lokasjon
  Sparbu, Nord-Trøndelag

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Satser på å komme på møtet med nye modeller å sette i skapet der.
 2. Hvis alle tar med seg en eller to modeller hver, så fyller vi fort opp skapet. Jeg tenker det går an å bytte ut modeller i skapet jevnlig, slik at det stadig blir noe nytt å titte på, ellers mister det vel fort interesse.
 3. Vi strevde svært med å skille mellom de tre beste i klassen jeg var med som dommer i, og så viste det seg at alle tre var bygd av en og samme person. He, he.
 4. Det var synd at så få bilbyggere deltok. I år hadde vi fått inn en hyggelig finsk bilbygger som deltaker og foredragsholder om skratsjbygging med metalldeler. Han brukte mest norske kaviartuber som byggematerial. Tilbakemeldingene undertegnede fikk, tyder på at vi ikke greide å få gjort foredraget godt nok kjent på forhånd. Flere bilder:
 5. Det ble oppimot 200 utstilte modeller på Skala 2019 i Folkets Hus i Drammen, deriblant noen tilreisende svensker, som forsynte seg dyktig av premiene. Svenskene sa de følte seg velkomne og inviterte oss til å besøke Stockholm neste år. Vi får vurdere det seriøst. Utleieren hadde gjort et par grep med lokalene og oppretta en egen kafé, fått inn flere sittemøbler, samt åpna et ekstra rom, så lokalene framsto som lysere og triveligere. Likevel ble det beslutta på årsmøtet å kjøpe inn mer lys til klubben og leie lagringslokale for utstyret vårt. Alternative lokaler til neste års Skala ble også diskutert på årsmøtet. Hele det sittende styret ble gjenvalgt. Her er noen bilder av utstillingsborda:
 6. Det er blitt jobba med resultatlista, for å få med spesialprisene også, og den ble vel klar i går kveld, for publisering her i forumet, så det kommer nok snart. Bilder av premievinnerne tar det litt lengre tid med. Bilder vil i alle fall komme i neste nummer av Limtuben, om ikke før, sammen med resultatlista.
 7. Ja, jeg fikk også sett den live på Skala. Fin modell!
 8. Dette ser bra ut. Modellen ser flott ut. Det best å gi seg i tide. Det har jeg erfart mer enn en gang.
 9. Modellen er nå ferdig nok til å bli med på Skala 2019. Det er et par småting som mangler. Den mest synlige mangelen er "Dolly-konfigurasjonen", oppkalt etter Dolly Parton, altså de to ekstratankene som den hadde påmontert under Tiger Meet 2010. Jeg mangler for øyeblikket dekaler til å få gjort ferdig den ene tanken til erstatning for som ble ødelagt i et uhell med ei limflaske som velta. Espen hjalp meg mye med tips og oppmuntring under bygginga, og jeg synes jeg skylder ham å få den med på Skala nå. Hadde det vært en idé med en egen "En tiger for Espen"-seksjon på Skala 2019?
 10. Gir minner om Battle of Britain-filmen fra den tida jeg var i tenåra og så den på kino. Jeg husker jeg reagerte på nesepartiet, som ligna mer på Spitfire enn på Bf 109. Senere fikk jeg vite sammenhengen.
 11. Holder med deg i det, Nils. Mosjon i frisk luft er sunt.
 12. Arodoen fikk påmontert frontkanon, superlimbobler på antennetråden og litt "slitasje" på flottørene i dag, så nå anser jeg meg ferdig med denne modellen. Den blir med til Skala 2019 for å delta i Second Hand-gruppebygget.
 13. Hm, når jeg tenker meg om, så var vel Arado 196 for en stor del dukkledd, så aluminium blir vel feil for avslitt maling, unntatt flottørene, motordekselet og rundt cockpiten.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.