Gå til innhold

Einar Sandvik

Styret
 • Innholdsteller

  11 395
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  140

Einar Sandvik vant dagen sist November 16

Einar Sandvik hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

530 Eksellent

Om Einar Sandvik

 • Bursdag 17. aug. 1951

Personal Information

 • Kjønn
  Male
 • Lokasjon
  Sparbu, Nord-Trøndelag

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Anbud på flymodeller til 8ern Pub blir et tema for kvelden.
 2. Det ble et ganske spesielt klubbmøte i går kveld, mandag 13. oktober, med dugnad på å gjennomgå den anselige modellsamlinga, hovedsakelig flybyggesett, etter Espen Hoff, som døde i ei flyulykke i fjor. Alt ble registrert og grovsortert i uåpna, påbegynt og reservedeler, samt delvis taksert av medlemmene i Trondheim Plastmodellklubb som var på møtet. Kompressor, sprøyte og noen få byggesett ble solgt på møtet. Resten blir tatt med til Skala 2020 på Gardermoen for salg på stand der.
 3. Takk for tipset! Edward ordner nok dette i helga.
 4. Oi! Takk! Greit å vite for de som kommer bilende på dagstur. Hvordan stiller det seg med parkering ved flysamlinga, mon tro?
 5. Gardermoen Airport Hotel har gratis bilparkering og det skal gå buss hvert 20. minutt til og fra flyplassen, så tilgjengeligheten er god.
 6. Takk for tilbudet, Mats! Dato for Moson-modellshowet ble sjekka og IPMS Sverige ble konsultert for å unngå kollisjon med 08 Open. IPMS Sverige er informert om tidspunkt og sted for skala 2020, så vi håper på stort innrykk fra broderlandet i øst.
 7. Den kvelden får jeg ikke til å komme, dessverre, men ha en fin kveld dere andre.
 8. 17. aug. kl. 10:00–18. aug. kl. 13:00. Balchens vei 3, 4656 Kristiansand Informasjon her: https://www.facebook.com/events/251091552410557/
 9. Satser på å komme på møtet med nye modeller å sette i skapet der.
 10. Hvis alle tar med seg en eller to modeller hver, så fyller vi fort opp skapet. Jeg tenker det går an å bytte ut modeller i skapet jevnlig, slik at det stadig blir noe nytt å titte på, ellers mister det vel fort interesse.
 11. Vi strevde svært med å skille mellom de tre beste i klassen jeg var med som dommer i, og så viste det seg at alle tre var bygd av en og samme person. He, he.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.