Gå til innhold
 • Bli medlem

Reidar Berg

IPMS Medlem
 • Innholdsteller

  2 187
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  25

Reidar Berg vant dagen sist Oktober 15

Reidar Berg hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

143 Eksellent

Om Reidar Berg

 • Bursdag 17. mars 1964

Personal Information

 • Kjønn
  Male
 • Lokasjon
  Sjøvegan

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Mao. mye morro - ser frem til dette, stiller selvsagt. Skal til og med ta med nybygde modeller bare for å vise at det er mulig å ferdigstille byggesett man har holdt på med "en stund". "Samme mønster som tidligere" betyr vel også at Tommy bygger belter til panser som vanlig (?)
 2. Jeg synes at f.eks. Vingtor skulle vurdere å utgi dette (tilsvarende decalark) i den eneste riktige flyskala’n, dvs. skala 1:48 Jeg lover å kjøpe 3 kopier
 3. Joda- synes å huske at det var mye knot med disse. Litt plastsløyd så er det mulig å få dette bra- løsningen din er imidlertid den beste.
 4. Ingen fare for det, Special Hobby´s Blackburn Skua holder for lange tider. Derimot så frister jo SH´s Breda Ba.65 litt da, denne er så stygg at den bør bygges... (?)
 5. Rødsprit til vask av plast før maling funker perfekt. Å benytte rødsprit på flater som allerede er malt med acrylmaling er derimot sjansesport. Til dette bruker jeg som Ragnar lunkent Zalo vann i små mengder.
 6. Er du sikker på at dette stemmer ? Glass i bakre cockpit ble skjøvet fremover når man åpnet opp, dette var vel gjerne 3 delt der de to bakre seksjonene forsvant inni det fremste glasset.
 7. Dommer team i hver klasse er vel greit, alltid interessant å dømme sammen med andre i klasser man selv ikke stiller i. Gir interessante og konstruktive diskusjoner som også er litt lærerike for de som normal ikke bygger i den klassen de er med å dømme (synes nå jeg da). Deltakelse på SKALA tror jeg henger svært sammen med lokaler, geografisk plassering og tidspunkt på året.
 8. Det er ønskelig at tidspunktet for SKALA 2019 blir spikret så raskt som mulig. Dette da flybilletter har en tendens til å øke kraftig i pris jo nærmere man kommer. Norwegian kjører supersalg frem til 10.januar, for min del er billettprisen nå 1/3 av det normale.
 9. Kjenner ikke Espen annet enn i gjennom forumet. Han vil uten tvil bli savnet her inne, utrolig trist når noen går bort på en slik måte. Hvil i fred.
 10. Gode greier, liker nøytrale bakgrunner ser du
 11. Fant ut av det nå, fant en litt mer nøytral bakgrunn enn den jeg hadde så nå ser det strakt litt bedre ut
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke og/eller registrerer deg på vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.