Gå til innhold

Reidar Berg

IPMS Medlem
 • Innholdsteller

  2 104
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  20

Reidar Berg vant dagen sist Mars 5

Reidar Berg hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

107 Eksellent

Om Reidar Berg

 • Bursdag 17. mars 1964

Personal Information

 • Kjønn
  Male
 • Lokasjon
  Sjøvegan

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Joda- synes å huske at det var mye knot med disse. Litt plastsløyd så er det mulig å få dette bra- løsningen din er imidlertid den beste.
 2. Hehe - neppe, men vi gjør så godt vi kan
 3. Ingen fare for det, Special Hobby´s Blackburn Skua holder for lange tider. Derimot så frister jo SH´s Breda Ba.65 litt da, denne er så stygg at den bør bygges... (?)
 4. Rødsprit til vask av plast før maling funker perfekt. Å benytte rødsprit på flater som allerede er malt med acrylmaling er derimot sjansesport. Til dette bruker jeg som Ragnar lunkent Zalo vann i små mengder.
 5. Er du sikker på at dette stemmer ? Glass i bakre cockpit ble skjøvet fremover når man åpnet opp, dette var vel gjerne 3 delt der de to bakre seksjonene forsvant inni det fremste glasset.
 6. Dommer team i hver klasse er vel greit, alltid interessant å dømme sammen med andre i klasser man selv ikke stiller i. Gir interessante og konstruktive diskusjoner som også er litt lærerike for de som normal ikke bygger i den klassen de er med å dømme (synes nå jeg da). Deltakelse på SKALA tror jeg henger svært sammen med lokaler, geografisk plassering og tidspunkt på året.
 7. Det er ønskelig at tidspunktet for SKALA 2019 blir spikret så raskt som mulig. Dette da flybilletter har en tendens til å øke kraftig i pris jo nærmere man kommer. Norwegian kjører supersalg frem til 10.januar, for min del er billettprisen nå 1/3 av det normale.
 8. Kjenner ikke Espen annet enn i gjennom forumet. Han vil uten tvil bli savnet her inne, utrolig trist når noen går bort på en slik måte. Hvil i fred.
 9. Gode greier, liker nøytrale bakgrunner ser du
 10. Fant ut av det nå, fant en litt mer nøytral bakgrunn enn den jeg hadde så nå ser det strakt litt bedre ut
 11. Joda, det er blitt mye bedre enn det var tidligere Hadde det vært mulig å laste opp bilder uten begrensning i størrelse der programmet selv hadde redusert til noe som er godt lagringsbart (mer brukervennlig da man hadde sluppet å redigere bilder selv) så hadde det vært å foretrekke, uansett - jeg klager ikke på dagens løsning, som sagt - mye bedre enn tidligere. Reidar
 12. Helt enig med du Arild, ingen grunn til å slukke lyset og låse døra. Store mengder referanser, bilder, byggetråder og tips til glede for oss som ennå bruker forumet. Jeg synes også det har vært litt for stilt fra styret i denne saken. Jeg kom med noen forhåpentligvis konstruktive tanker i begynnelsen av tråden, disse er ikke kommentert av noen i styre. Jeg gjentar gjerne disse: - Hadde det vært en ide at første innlegg (fast tekst rett under banner på IPMS Norge's FB side) opplyser om forumet og muligheten for byggetråder her ? Med påfølgende peker rett til forumet (ett klikk så er du her) ? Mulig også de siste bildene som er lagt ut på forumet burde ligge her (dersom det er mulig å lage en slags automatikk i at disse kommer opp på FB) for å pirre nysgjerrigheten ? - Banner opp her på forumet er fin men trenger det å komme en stripe av denne som bakgrunn ved hver hovedkategori ? Jeg synes dette ser rotete ut, en nøytral grå bakgrunn vil se betydelig ryddigere ut. Skal man bruke forumet så er det om å gjøre å få dette til å se mest mulig ryddig og lettvint ut. For mye farger/grafikk skaper fort kaos i bilde (eller var det i mitt hode). Reidar
 13. Det er helt korrekt Einar, bilder er vel den store fordelen med det nye forumet. Enkelt å laste opp / legge ut og ikke den håpløse begrensningen i oppløsning / bildestørrelse man hadde tidligere. Mulig ikke alle har fått dette med seg ennå (?) Reidar
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.