Gå til innhold

Reidar Berg

IPMS Medlem
 • Innholdsteller

  2 134
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  21

Reidar Berg vant dagen sist April 8

Reidar Berg hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

116 Eksellent

Om Reidar Berg

 • Bursdag 17. mars 1964

Personal Information

 • Kjønn
  Male
 • Lokasjon
  Sjøvegan

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg synes at f.eks. Vingtor skulle vurdere å utgi dette (tilsvarende decalark) i den eneste riktige flyskala’n, dvs. skala 1:48 Jeg lover å kjøpe 3 kopier
 2. Joda- synes å huske at det var mye knot med disse. Litt plastsløyd så er det mulig å få dette bra- løsningen din er imidlertid den beste.
 3. Hehe - neppe, men vi gjør så godt vi kan
 4. Ingen fare for det, Special Hobby´s Blackburn Skua holder for lange tider. Derimot så frister jo SH´s Breda Ba.65 litt da, denne er så stygg at den bør bygges... (?)
 5. Rødsprit til vask av plast før maling funker perfekt. Å benytte rødsprit på flater som allerede er malt med acrylmaling er derimot sjansesport. Til dette bruker jeg som Ragnar lunkent Zalo vann i små mengder.
 6. Er du sikker på at dette stemmer ? Glass i bakre cockpit ble skjøvet fremover når man åpnet opp, dette var vel gjerne 3 delt der de to bakre seksjonene forsvant inni det fremste glasset.
 7. Dommer team i hver klasse er vel greit, alltid interessant å dømme sammen med andre i klasser man selv ikke stiller i. Gir interessante og konstruktive diskusjoner som også er litt lærerike for de som normal ikke bygger i den klassen de er med å dømme (synes nå jeg da). Deltakelse på SKALA tror jeg henger svært sammen med lokaler, geografisk plassering og tidspunkt på året.
 8. Det er ønskelig at tidspunktet for SKALA 2019 blir spikret så raskt som mulig. Dette da flybilletter har en tendens til å øke kraftig i pris jo nærmere man kommer. Norwegian kjører supersalg frem til 10.januar, for min del er billettprisen nå 1/3 av det normale.
 9. Kjenner ikke Espen annet enn i gjennom forumet. Han vil uten tvil bli savnet her inne, utrolig trist når noen går bort på en slik måte. Hvil i fred.
 10. Gode greier, liker nøytrale bakgrunner ser du
 11. Fant ut av det nå, fant en litt mer nøytral bakgrunn enn den jeg hadde så nå ser det strakt litt bedre ut
 12. Joda, det er blitt mye bedre enn det var tidligere Hadde det vært mulig å laste opp bilder uten begrensning i størrelse der programmet selv hadde redusert til noe som er godt lagringsbart (mer brukervennlig da man hadde sluppet å redigere bilder selv) så hadde det vært å foretrekke, uansett - jeg klager ikke på dagens løsning, som sagt - mye bedre enn tidligere. Reidar
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.