Gå til innhold
 • Bli medlem

Jens Håkon Brandal

IPMS Medlem
 • Innholdsteller

  10 583
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  38

Jens Håkon Brandal vant dagen sist November 19

Jens Håkon Brandal hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

117 Eksellent

Om Jens Håkon Brandal

 • Bursdag 04. feb. 1965

Personal Information

 • Kjønn
  Male
 • Lokasjon
  Essex, Storbritannia

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Merkingen paa flapsen er for aa indikere utfelt vinkel paa flapsen for piloten. P-51 har noe tilsvarende.
 2. Etter det jeg har skjoent har US Postal Service et underskudd i pensjonsfondet sitt, og har oeket portosatsene for utenlands for aa oeke inntjeningen. Spoers hvordan det virker naar de gjoer portoen saa dyr at "ingen" vil bruke den. Det er ikke noedvendigvis selgeren som er graadig...
 3. 30 dollar for porto???!!!! Her er et par byggeartiklerl med bilder. https://www.aircraftresourcecenter.com/Gal4/3501-3600/gal3560-Bell47-Monopoli/00.shtm https://modelingmadness.com/review/mod/us/attard47g.htm Og eskens innhold: https://modelingtime.com/forum/viewtopic.php?t=14888 Kanskje Italeri-settet er et bedre alternativ? https://www.arcair.com/Gal1/101-200/Gal198-Bell-47-Nowotny/00.shtm https://imodeler.com/2013/04/172-italeri-bell-47/ https://www.arcair.com/Gal4/3801-3900/gal3865-
 4. Uansett er det bedre med en Cub i monteret enn ingen Cub i monteret. Litt oppussing av denne, saa tror jeg den vil gjoere seg i monteret.
 5. Denne er ogsaa paa plass i monteret i foelge Jan Erik, saa den kan bygges for eget bruk:)
 6. Denne er visstnok paa plass i monteret, saa da kan jeg stryke denne.
 7. Det eneste treffet jeg faar opp hos Hannants paa L-18C er et sett med masker for cockpitglass beregnet paa KP settet.
 8. Ville vurdert aa bruke malt dekalfilm for rammene til canopyen paa denne.
 9. Enda en overfoering fra forrige liste som mangler paa den nye listen. Lite har skjedd med denne modellen paa en stund, men den skulle ikke vaere plagsomt langt unna lakk.
 10. Ser denne mangler fra listen som Jan Erik har postet, men jeg har kommet i gang med denne naa. Fotografisk bevis kommer:) Det blir A-ZB da det er enklest mhp canopy og fravaer av kamera-buler under vingen.
 11. Hva med aa sjekke instruksene til Revell's 1:32 sett? De boer vel vaere noenlunde korrekte? Mulig du finner kopier av instruksene paa scalemates.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke og/eller registrerer deg på vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.