Gå til innhold

Arild Moland

IPMS Medlem
 • Innholdsteller

  9 482
 • Ble med

 • Dager vunnet

  40

Arild Moland vant dagen sist Juli 11

Arild Moland hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

153 Eksellent

1 følger

Om Arild Moland

 • Bursdag 04. aug. 1972

Personal Information

 • Kjønn
  Male
 • Lokasjon
  Bø i Telemark

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Apropos dømming, er det ikke på tide å få ut ei resultatliste snart?
 2. Nå trenger ikke dette bety at noe er galt, men at serveren man får offentlig IP fra er seg et helt annet sted enn der man selv befinner seg. Hos meg ser påloggingene mine greie ut.
 3. Hvis du vasker bar plast med rødsprit, er det vel ingen fare, men om du vasker lakkerte flater før du legger neste strøk, er vel det en risikosport.
 4. Nå er det vel forskjellig kjemi mellom Vallejo og disse AK-fargene Einar bruker og AKs metallfarger, i alle fall hvis det er AK Xtreme som menes, for de er enamel.
 5. Er det i det hele tatt noen igjen som bryr seg? Kjør samme som i fjor. Funka fint det.
 6. Nei, du må sende melding til Stein Atle, så fikser han en til deg. Du trenger vel strengt tatt ikke være medlem heller tror jeg, men det er jo bare hyggelig om du er det, da. Du skal da også bli meldt inn i IPMS-medlemsgruppa her inne sånn at du får tilgang til litt flere ting (noen seksjoner som gjelder foreninga, og tilgang til å lage nye tråder under markedsplassen, tror jeg).
 7. Hehe, det får man si... Det er jo en artig kommentar til denne tråden når selv ikke moderator orker å ta turen innom! Formann Edward kan nok også hjelpe deg om det kniper. Og ev også svare på hvem som faktisk er moderator(er) på forumet for tida, og rette adressat for denne typen ting.
 8. Send melding direkte til Stein Atle Stenberg, så ordner nok han en arbeidsbenk.
 9. Godt du fant ut av det til slutt og i tide, Stian! Vi gutta burde nok ta turen til legen litt før noen ganger... Arild
 10. Kjente Espen kun gjennom forumet, og vil savne en sjeldent munter mann her inne. Utrolig trist nyhet å lese! Hvil i fred.
 11. Ja, jeg tror smarttelefonen har mest å si, for den inspirerer ikke til å skrive langt og grundig om noe som helst. Kan også godt være at sjargongen blir intern, men det er jo vanskelig for folk som har kjent hverandre i årevis, å late som om de ikke gjør det? Samtidig som enkelte selvfølgelig legger på for kjente i større grad enn jeg noen gang har opplevd som nødvendig. Men enn så lenge er vi jo spart for de riktige harde taka som man kan se på FB og ellers i sosiale medier. De som gikk lengst i den retningen her inne i sin tid, ble moderert, advart og til slutt kasta ut om det vedvarte (det siste skjedde med kun et par stykker). Jeg savner forøvrig styrets engasjement oppi alt dette. Mener de noe som helst om hva som skjer? Eller er de også bare lei?
 12. Ingen grunn til å lukke og skru av lyset her, selv om mengden av innlegg er laber for tida. Forumet er fortsatt en rik kilde til referanser, tips og triks, som jeg syns foreninga bør ta seg råd til å holde i gang lenge ennå. Så får vi se hva som skjer på sikt med aktiviteten her. At man opplever lite respons på innlegg, er noe jeg ser på flere forum, også internasjonale. Man skulle jo tro at man på engelskspråklige forum med lesere fra hele verden burde få mer respons, men om man bygger sært nok, så er det dødt også der. Det er bare å fortsette å linke hit fra FB også, uten at man skal forvente noen boom i aktiviteten her for det. Følger forøvrig med på figurtråden din, Einar, om enn uten å kommentere. Moro med nye historietimer hver dag i et emne jeg ikke kunne noe om fra før!
 13. Tror det er mange faktorer som bidrar til at forumet er stille og rolig, og jeg tror ikke lukkingen av Bableboksen er den viktigste av disse på langt nær. I så fall burde vi sett småprat på IPMS-fjasboka fra veldig mange flere av de gamle traverne her inne som har falt fra opp gjennom åra. Jeg tror nok at forum-softwaren ble hengende for lenge etter teknologisk, spesielt mtp deling av bilder, til at mange gadd å henge med. Stuntet til Photobucket med sperring av gratis deling gjorde med et trylleslag mange av trådene her halvveis meningsløse, og et for mange enkelt bildedelingsalternativ forsvant (for en periode, Photobucket krøp etterhvert til korset, men ble vel aldri helt seg selv igjen?). Når så forumet omsider ble oppgradert, ble det gjort uten forvarsel og til prisen av at mange mistet arbeidsbenkene sine. At disse da ikke fant å gidde mer, er forståelig. Forumet lider nok felles skjebne med veldig mange andre forum av samme sorten. Folk sprer seg ut over ymse FB-grupper, og gidder kanskje ikke å bruke så mye tid og krefter på å dele så mye av de de holder på med. Selv om det er mer trafikk på FB-gruppa til IPMS, syns jeg ikke det er så mye substans der, men det er jo litt at FBs natur at det er bortkasta å gå i dybden. Vi kan kanskje også se nedgangen på forumet litt i sammenheng med nedgangen i oppmerksomhet rundt Skala. I gamle dager var det alltid masse trafikk her før LU/LK/Skala, men da var det også 4-500 modeller på bordene og mange flere folk. Kan være at disse tingene forsterker hverandre gjensidig, men det kan virke som foreninga generelt er litt nede i en bølgedal. Ikke så rart heller, for vi er jo stort sett den samme gjengen som har sulla rundt i årevis, og før eller siden må jo flere bli litt lei? For min egen del har jeg jo vært med her fra starten for over 12 år siden, og kjenner på en viss "forum fatigue". Man har rett og slett ikke bry til å engasjere seg like mye som før, og den tida man velger å bruke på hobbyen skulle heller vært brukt i byggebua enn foran PCen. Tidvis er det også rett og slett deilig å bygge i fred og ro og ikke tenke på at man skulle tatt et bilde eller skrive noe om det man gjør. Og ingen her burde bli fornærma når jeg sier at jeg ikke får svar her inne på de spørsmål jeg måtte ha om de ytterst få forbilder jeg gidder å slite med referanser for å få litt mer korrekt.
 14. Det er da alltid en ekstra dupp i aktiviteten på sommeren? Nå har sommerværet normalisert seg noe her sør for Dovre, men jeg er neppe den eneste som bygger ut skalpell og airbrush med 1:1-verktøy eller tursko når det blir lyst og varmt ute. Selv har jeg hatt byggestopp fra slutten av april og frem til for en uke siden, men fikk et sett i posten jeg ikke klarte å la være å pelle på... Det sagt har jeg naturligvis ingenting i mot at flere får info om at forumet er blitt enklere å bruke!
 15. Jøsses, det tok sin tid, men noen har tatt til vettet omsider.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.