Gå til innhold

Arild Moland

IPMS Medlem
 • Innholdsteller

  9 547
 • Ble med

 • Dager vunnet

  49

Arild Moland vant dagen sist November 18

Arild Moland hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

190 Eksellent

1 følger

Om Arild Moland

 • Bursdag 04. aug. 1972

Personal Information

 • Kjønn
  Male
 • Lokasjon
  Bø i Telemark

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hvis du åpner forsida til Flysamlingen, Einar, (https://www.flysam.no/) vil du kunne lese at der er gratis parkering. 80 spenn dagen er vel uansett rimeligere enn de fleste (alle?) relevante alternativer i Drammen.
 2. Du får google. Det er ikke et flystevne.
 3. Moson er samme helga som Tiger Day. Lett å huske!
 4. Apropos dømming, er det ikke på tide å få ut ei resultatliste snart?
 5. Nå trenger ikke dette bety at noe er galt, men at serveren man får offentlig IP fra er seg et helt annet sted enn der man selv befinner seg. Hos meg ser påloggingene mine greie ut.
 6. Hvis du vasker bar plast med rødsprit, er det vel ingen fare, men om du vasker lakkerte flater før du legger neste strøk, er vel det en risikosport.
 7. Nå er det vel forskjellig kjemi mellom Vallejo og disse AK-fargene Einar bruker og AKs metallfarger, i alle fall hvis det er AK Xtreme som menes, for de er enamel.
 8. Er det i det hele tatt noen igjen som bryr seg? Kjør samme som i fjor. Funka fint det.
 9. Nei, du må sende melding til Stein Atle, så fikser han en til deg. Du trenger vel strengt tatt ikke være medlem heller tror jeg, men det er jo bare hyggelig om du er det, da. Du skal da også bli meldt inn i IPMS-medlemsgruppa her inne sånn at du får tilgang til litt flere ting (noen seksjoner som gjelder foreninga, og tilgang til å lage nye tråder under markedsplassen, tror jeg).
 10. Hehe, det får man si... Det er jo en artig kommentar til denne tråden når selv ikke moderator orker å ta turen innom! Formann Edward kan nok også hjelpe deg om det kniper. Og ev også svare på hvem som faktisk er moderator(er) på forumet for tida, og rette adressat for denne typen ting.
 11. Send melding direkte til Stein Atle Stenberg, så ordner nok han en arbeidsbenk.
 12. Godt du fant ut av det til slutt og i tide, Stian! Vi gutta burde nok ta turen til legen litt før noen ganger... Arild
 13. Kjente Espen kun gjennom forumet, og vil savne en sjeldent munter mann her inne. Utrolig trist nyhet å lese! Hvil i fred.
 14. Ja, jeg tror smarttelefonen har mest å si, for den inspirerer ikke til å skrive langt og grundig om noe som helst. Kan også godt være at sjargongen blir intern, men det er jo vanskelig for folk som har kjent hverandre i årevis, å late som om de ikke gjør det? Samtidig som enkelte selvfølgelig legger på for kjente i større grad enn jeg noen gang har opplevd som nødvendig. Men enn så lenge er vi jo spart for de riktige harde taka som man kan se på FB og ellers i sosiale medier. De som gikk lengst i den retningen her inne i sin tid, ble moderert, advart og til slutt kasta ut om det vedvarte (det siste skjedde med kun et par stykker). Jeg savner forøvrig styrets engasjement oppi alt dette. Mener de noe som helst om hva som skjer? Eller er de også bare lei?
 15. Ingen grunn til å lukke og skru av lyset her, selv om mengden av innlegg er laber for tida. Forumet er fortsatt en rik kilde til referanser, tips og triks, som jeg syns foreninga bør ta seg råd til å holde i gang lenge ennå. Så får vi se hva som skjer på sikt med aktiviteten her. At man opplever lite respons på innlegg, er noe jeg ser på flere forum, også internasjonale. Man skulle jo tro at man på engelskspråklige forum med lesere fra hele verden burde få mer respons, men om man bygger sært nok, så er det dødt også der. Det er bare å fortsette å linke hit fra FB også, uten at man skal forvente noen boom i aktiviteten her for det. Følger forøvrig med på figurtråden din, Einar, om enn uten å kommentere. Moro med nye historietimer hver dag i et emne jeg ikke kunne noe om fra før!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.