Gå til innhold

Arild Moland

IPMS Medlem
 • Innholdsteller

  9 618
 • Ble med

 • Dager vunnet

  65

Arild Moland vant dagen sist Mai 26

Arild Moland hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

236 Eksellent

1 følger

Om Arild Moland

 • Bursdag 04. aug. 1972

Personal Information

 • Kjønn
  Male
 • Lokasjon
  Bø i Telemark

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Godt spørsmål. Ser ikke ut som om dette er noe menigmann kan endre selv lenger, så her må du få hjelp av administrator. Vedkommende leser sannsynligvis denne tråden, så om du oppgir fullt navn her, retter det seg nok.
 2. Takk for svar! Jeg fikk jo siste Limtuben, men så sikkert bare på bildene ;) Det blir sikkert bra på Gardermoen. For min egen del syns jeg Drammen var helt OK, selv om lyset under dømmingen var for dårlig. Om det blir bedre til neste år, er det jo et pluss.
 3. Mindre plass enn i Drammen? Jeg har vel bare tatt for gitt at bedre plass var en av grunnene til at man flytta dette fra Drammen, men det kan det jo ikke ha vært.
 4. Hvis du åpner forsida til Flysamlingen, Einar, (https://www.flysam.no/) vil du kunne lese at der er gratis parkering. 80 spenn dagen er vel uansett rimeligere enn de fleste (alle?) relevante alternativer i Drammen.
 5. Moson er samme helga som Tiger Day. Lett å huske!
 6. Apropos dømming, er det ikke på tide å få ut ei resultatliste snart?
 7. Nå trenger ikke dette bety at noe er galt, men at serveren man får offentlig IP fra er seg et helt annet sted enn der man selv befinner seg. Hos meg ser påloggingene mine greie ut.
 8. Hvis du vasker bar plast med rødsprit, er det vel ingen fare, men om du vasker lakkerte flater før du legger neste strøk, er vel det en risikosport.
 9. Nå er det vel forskjellig kjemi mellom Vallejo og disse AK-fargene Einar bruker og AKs metallfarger, i alle fall hvis det er AK Xtreme som menes, for de er enamel.
 10. Er det i det hele tatt noen igjen som bryr seg? Kjør samme som i fjor. Funka fint det.
 11. Nei, du må sende melding til Stein Atle, så fikser han en til deg. Du trenger vel strengt tatt ikke være medlem heller tror jeg, men det er jo bare hyggelig om du er det, da. Du skal da også bli meldt inn i IPMS-medlemsgruppa her inne sånn at du får tilgang til litt flere ting (noen seksjoner som gjelder foreninga, og tilgang til å lage nye tråder under markedsplassen, tror jeg).
 12. Hehe, det får man si... Det er jo en artig kommentar til denne tråden når selv ikke moderator orker å ta turen innom! Formann Edward kan nok også hjelpe deg om det kniper. Og ev også svare på hvem som faktisk er moderator(er) på forumet for tida, og rette adressat for denne typen ting.
 13. Send melding direkte til Stein Atle Stenberg, så ordner nok han en arbeidsbenk.
 14. Godt du fant ut av det til slutt og i tide, Stian! Vi gutta burde nok ta turen til legen litt før noen ganger... Arild
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.