Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. Tidligere
 2. April-møtet. Tre modeller fra tre modellbyggere.
 3. Miner om at Ipms Østlandet har medlemsmøte på tirsdag 9 april kl 18:00 til 21:00. På Kjeller ved Lillestrøm. Husk modeller til minikonk. Vel møtt
 4. Jepp, akkurat det jeg tenkte. Jeg har planer om å fikse lys i skapet også men rekker det nok ikke til imorgen.
 5. Hvis alle tar med seg en eller to modeller hver, så fyller vi fort opp skapet. Jeg tenker det går an å bytte ut modeller i skapet jevnlig, slik at det stadig blir noe nytt å titte på, ellers mister det vel fort interesse.
 6. Husk møtet på Mandag, håper noen tar med seg noen modeller vi kan stille ut i skapet vårt
 7. Finnes det bilder noe sted så hadde det vært fint med en notis her. Vi som ikke fikk tatt turen er selvfølgelig nysgjerrige Sverre
 8. Vi strevde svært med å skille mellom de tre beste i klassen jeg var med som dommer i, og så viste det seg at alle tre var bygd av en og samme person. He, he.
 9. Hei Resultater fra SKALA 2019 finner du her: https://www.ipmsnorge.org/skala/resultater/ 199 modeller fordelt på 42 deltakere. Totalt ble det det delt ut 19 gull, 19 sølv og 24 bronse.
 10. Ble vervet som dommer, og har inntrykk av de som var med meg og doemte satte pris paa aa vaere en del av denne prosessen. Og bli flinkere som et resultat. Jens
 11. Hadde det kjekt saa lenge jeg var der, og standarden i flyklassene var god - de hadde ikke skjems av aa vaere paa konkurransebordene i Telford.
 12. Artig valg av forbilde, god research, og godt gjennomført. Jeg ser frem til å se din neste modell, Bent. Nils
 13. Det var synd at så få bilbyggere deltok. I år hadde vi fått inn en hyggelig finsk bilbygger som deltaker og foredragsholder om skratsjbygging med metalldeler. Han brukte mest norske kaviartuber som byggematerial. Tilbakemeldingene undertegnede fikk, tyder på at vi ikke greide å få gjort foredraget godt nok kjent på forhånd. Flere bilder:
 14. Det ble oppimot 200 utstilte modeller på Skala 2019 i Folkets Hus i Drammen, deriblant noen tilreisende svensker, som forsynte seg dyktig av premiene. Svenskene sa de følte seg velkomne og inviterte oss til å besøke Stockholm neste år. Vi får vurdere det seriøst. Utleieren hadde gjort et par grep med lokalene og oppretta en egen kafé, fått inn flere sittemøbler, samt åpna et ekstra rom, så lokalene framsto som lysere og triveligere. Likevel ble det beslutta på årsmøtet å kjøpe inn mer lys til klubben og leie lagringslokale for utstyret vårt. Alternative lokaler til neste års Skala ble også diskutert på årsmøtet. Hele det sittende styret ble gjenvalgt. Her er noen bilder av utstillingsborda:
 15. Det er blitt jobba med resultatlista, for å få med spesialprisene også, og den ble vel klar i går kveld, for publisering her i forumet, så det kommer nok snart. Bilder av premievinnerne tar det litt lengre tid med. Bilder vil i alle fall komme i neste nummer av Limtuben, om ikke før, sammen med resultatlista.
 16. Apropos dømming, er det ikke på tide å få ut ei resultatliste snart?
 17. Ja, jeg fikk også sett den live på Skala. Fin modell!
 18. Synes modellen ble veldig fin. Gøy å se den i virkelighet på SKALA! Og hyggelig å hilse på deg, Bent. Ragnar
 19. Dette ser bra ut. Modellen ser flott ut. Det best å gi seg i tide. Det har jeg erfart mer enn en gang.
 20. Sånn, da var man registrert og (kanskje) ferdig til Skala... Mulig jeg tweaker litt til på den i morgen, men får prøve å styre meg.
 21. Modellen er nå ferdig nok til å bli med på Skala 2019. Det er et par småting som mangler. Den mest synlige mangelen er "Dolly-konfigurasjonen", oppkalt etter Dolly Parton, altså de to ekstratankene som den hadde påmontert under Tiger Meet 2010. Jeg mangler for øyeblikket dekaler til å få gjort ferdig den ene tanken til erstatning for som ble ødelagt i et uhell med ei limflaske som velta. Espen hjalp meg mye med tips og oppmuntring under bygginga, og jeg synes jeg skylder ham å få den med på Skala nå. Hadde det vært en idé med en egen "En tiger for Espen"-seksjon på Skala 2019?
 22. Nå virker tapatalk Sent fra min SM-G960F via Tapatalk
 23. Tapatalk oppgradering første gang gjorde at forumet knelte.. Nytt forsøk ser ut til å ha fungert. Tapatalk er nå oppdatert til siste versjon. (v. 1.6.1 - ref: https://www.tapatalk.com/download_IPBoard#tab3)
 1. Last inn mer aktivitet


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.