Gå til innhold

Edward H. Valholm

Administrator
 • Innholdsteller

  3 556
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Edward H. Valholm vant dagen sist November 28 2018

Edward H. Valholm hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

63 Eksellent

1 følger

Om Edward H. Valholm

 • Bursdag 04. okt. 1968

Personal Information

 • Kjønn
  Male
 • URL
  http://www.valholm.no
 • Lokasjon
  Ski
 • ICQ
  1117964

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Edward H. Valholm

  Nye arbeidsbenker

  Beklager litt sent svar. Som Arild M. skriver er det ikke noen regel som sier at det kun er IPMS medlemmer som får en arbeidsbenk. Men jeg har ett ønske at de som først for en arbeidsbenk er de som er medlemmer Men er du produktiv og ønsker ett sted å samle alt du holder på med her på forumet skal vi selvfølgelig bistå. Og kanskje du også melder deg inn
 2. Hei Liten "heads-up" for de av dere som skal reise nedover og bor litt lenger unna..
 3. Edward H. Valholm

  Tid og sted for SKALA 2019

  Mer informasjon kommer på www.ipmsnorge.org/skala/
 4. Edward H. Valholm

  Invitasjon til deltakelse i SKALA-komité

  Ingen har meldt sin interesse (ennå) - Men jeg er fremdeles optimist.
 5. Edward H. Valholm

  Aktivitet på forumet

  Kyrre er inne på mange punkter som pr. i dag er ett faktum. Når det er to personer som styrer forumet og hjemmesiden på hobbybasis, med ingen eller liten tilsig av andre interesserte, blir det slitsomt for de få som er igjen å holde koken oppe over tid..
 6. Edward H. Valholm

  Klubber i forumet

  Hei Dette er en åpen forspørsel generelt til de diverse klubbene der ute og spesifikt deres ledere.. Forumet har en "klubb" funksjon. Spørsmålet er om det er interessant å aktivere denne funksjonen for de respektive klubbene som utgjør IPMS? Klubber inne i forumet er områder laget av medlemmer og kan inneholde Kalendre, Kategorier og Nedlastingskategorier. Klubbeiere kan gjøre klubbene sine åpne eller kreve at spesifikke medlemmer blir med før de kan se og delta i dem. Etter at du har aktivert klubber kan du kontrollere hvem som kan lage klubber og klubbtypene de kan opprette fra gruppeinnstillingene. Klubbeiere kan gjøre andre medlemmer til klubbledere eller moderatorer. Etter at du aktiverer klubber kan du velge hvilke moderatorverktøy du vil gjøre tilgjengelig. Les mer om dette her: https://invisioncommunity.com/features/clubs og deretter vurder om dette er interessert? kom også med event. en kommentar..
 7. Edward H. Valholm

  Vi har mistet en god venn og flink modellbygger

  Kondolerer så mye.
 8. Edward H. Valholm

  Til deg som ikke er registrert på forumet

  For de av dere som har registrert dere på forumet de siste to månedene. Ikke glem å endre ditt visningsnavn til ditt fulle navn. Det er ett av kravene du har akseptert når du registrerte deg. Så, ikke glem å endre navnet så fort du har mulighet. Endring av visningsnavn gjør du ved å gå opp i menyen til høyre på forumet, velg kontoinnstillinger -> Visningsnavn og ikke glem å lagre etterpå.
 9. Edward H. Valholm

  Aktivitet på forumet

  Hei Som Einar allerede har nevnt, han sitter i styret og vil garantert ta opp div. forslag til endringer i forumet. Når vi er inne på dette rundt forumet ønsker jeg å komme med ett par kommentarer. Igjen, det var ytterst beklagelig at gamle arbeidsbenker til noen av folket ikke kom med, men det var en databasefeil (i vår database) som gjorde at migreringen gikk galt. Når selve byttet ble gjort var dessverre ikke forhåndsmeldingene god nok. Og en tidligere sondering av potensielle hjelpere til faktisk å bistå med migreringen var fruktløs. Dvs. de som sa seg villig hadde ikke teknisk kompetanse og de som hadde teknisk kompetanse kunne ikke. Vi er pt. to som moderer forumet. Det er ingen som vedlikeholder forumet i den grad nå som tidligere var nødvendig. Dette var en av hovedgrunnene til av vi flyttet forumet over til nåværende løsning. Vi måtte finne en løsning som ville redde forumet (ref. database som hadde feil). Vi er dessverre litt låst med tanke på diverse kosmetiske endringer. Dels fordi ingen av oss har den tekniske kunnskapen til å programmere inn de endringene du foreslår, og dels fordi selve platformen er relativt låst. Men hva som er positivt er at det finnes "add-ons" som kan kjøpes og integreres. Såfremt det er noen ad dem som faktisk passer oss. Vedrørende banner. Her tror jeg vi kan gjøre noe. Hvis jeg ikke tar feil kan vi legge til flere og litt mer nøytrale bannere slik at dere selv kan velge de bannere dere selv ønsker hvis dere synes de eksisterende bannerne er for bråkete/lager kaos i hodet. Det skal jeg kikke inn i og se om det er muligheter her. Det er flere funksjoner i forumet som er tilgjengelig for oss, men som pt. ikke er aktivert. Dette er fordi ingen (dvs. meg) har hatt tid å sette meg inn i dem. Jeg synes personlig forumet er raskere nå, har mer "profft" utseende og mye enklere å vedlikeholde. Ikke minst fordi det er utrolig lett å overføre bilder. Noe som var litt av en jobb tidligere. Pt. er følgende applikasjoner, eller "add-ons" tilgjengelige for oss, men som ikke er aktivert. Grunnen til at f.eks. galleriet ikke er aktivert er på grunn av at vi betaler delvis for hvor mye vi bruker av lagringsplass pr. md. Men å si at vi bombastisk ikke skal aktivere galleriet skal jeg ikke si. "Sider" og "blogger" applikasjonen har jeg ikke sett så mye på ennå. Men "Blogger" er laget til brukere slik at de kan lage egne individuelle eller gruppeblogger i forumet vårt, for å dele sine ideer, tanker og innsikt. "Sider" mener jeg er for å kunne lage helt spesifikke sider basert på HTML koding o.l. innenfor forumets sider. For de av dere som er interessert i å vite mer hva forumet har av muligheter anbefaler jeg denne linken: https://invisioncommunity.com/features Som tidligere nevnt finnes det også flust av forskjellige "add-ons". Noen gratis, andre koster..Du kan se på disse her: https://invisioncommunity.com/files/
 10. Edward H. Valholm

  Legge til filer...

  Hei Morten Veeeldig sen tilbakemelding.. Men det er fullt mulig å kopiere excel innholdet og lime det inn vil beholde excel kodingen og lagt inn som bilde.. Eksempel:
 11. Edward H. Valholm

  Oppgradering av forumet

  Og da var forumet oppgradert til siste versjon.
 12. Edward H. Valholm

  Oppgradering av forumet

  Tilbake fra ferie og ser at versjon 4.3.5 av IPS Community Suite er nå tilgjengelig for oppgradering. Jeg vil kjøre en oppdatering innen kort tid. Forumet vil da være ikke tilgjengelig i den tiden dette tar.
 13. Edward H. Valholm

  Southern Challenge 2018

  frem til
  Mer informasjon finner du her:
 14. Edward H. Valholm

  Panserfest 2018 - Trandum Leir

  Informasjon om arrangementet oppdateres fortløpende her: https://www.facebook.com/events/2100027376947966/
 15. Edward H. Valholm

  Oppgradering av forumet

  Gode forslag! Hvis ikke noen allerede har gjort det så gjør jeg det.
×

Viktig informasjon

Ved å besøke vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.