Jump to content

Edward H. Valholm

Administrator
 • Posts

  3,737
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Edward H. Valholm last won the day on February 15

Edward H. Valholm had the most liked content!

Reputation

220 Eksellent

1 Follower

About Edward H. Valholm

 • Rank
  Hverdagshelt
  Newbie
 • Birthday 04/10/1968

Personal Information

 • Kjønn
  Male
 • URL
  http://www.valholm.no
 • Lokasjon
  Ski
 • ICQ
  1117964

Recent Profile Visitors

906 profile views
 1. Edward H. Valholm

  Mosonshow 2022

  until
  http://www.mosonshow.hu/?page_id=1506
 2. Viktig sikkerhetsoppdatering for version 4.5.4 -> versjon 4.5.4.2 er installert..
 3. until
  https://www.scalemodelchallenge.com/ Mer informasjon i jan. 2021
 4. Forum + theme oppgradert til v.4.5.4 Du kan lese mer om innhold her
 5. Hei Beklager, men Tapatalk lagde mer og mer problemer. Ikke bare under oppgradering generelt, men også ved forsøket å oppgradere Tapatalk plug-in'en.. Jeg er lei for det men det blir for mye stress å få tapatalk til å funke. Vårt forum får raskere oppgraderinger enn hva Tapatalk karer å klemme ut av egne oppgraderinger. Så da var avgjørelsen grei (for min del, men dessverre ikke for deg).. Som nevnt tidligere, Invision har en egen mobil app for android og iphone.. (under utvikling) kanskje det kan hjelpe.
 6. Hei Det var pga. at den siste oppgraderingen ikke var utført. Noe den er nå. Jeg tror feil nå skal være fikset..
 7. until
  Les alt om konkurransen her.
 8. Her er en oppdatert versjon av android appen til forumet. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.invisioncommunity.communities Jeg har ikke tilgang til Apple så jeg får ikke lagt ut linken til Apple store. Men det er verdt å søke på samme navn som vises i Google Store. Mer at app fremdeles er iht. Invision i beta..
 9. until
  http://www.mosonshow.hu/?page_id=1506
 10. Forum oppdatert til v. 4.5.3 God del bugs og andre forbedringer er fikset. Se hele listen her: https://invisioncommunity.com/release-notes/453-r96/
 11. 09.09.20 Forum oppdatert til v. 4.5.2 Major New Features / Enhancements - New Front-End Design - AdminCP Dark Mode - Site Statistics, Search Insights, and Club Statistics - Marketplace now built into the AdminCP - Mobile App for iOS and Android (Beta) - Zapier Integration for Invision Cloud Communities
 12. until
  AVLYST
 13. Det er relativt grei aktivitet, men det kunne ha vært bedre. FB er en stor "konkurrent" hvis man skal kalle dem det. Styrken til forumet (etter min mening) er en uendelig større oversikt her enn på FB hvor man kan følge selve byggingen av en spesiell modell. I FB har man en tendens til å kun se hva som skjer "der og da" - man får sine "likes" og så er det glemt for ettertiden..
 14. Hei Arild Da tror jeg vi har fikset koden til Spotmodel. Som jeg nevnte tidligere så var BBCode deaktivert. Jeg gikk inn og la inn koden på nytt som var i innlegget og nå ser det ut som om det er OK..
×
×
 • Create New...

Important Information

By visiting and/or register an account our forum you agree to our terms and privacy policy. Terms of Use.