Gå til innhold

Edward H. Valholm

Administrator
 • Innholdsteller

  3 628
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  19

Edward H. Valholm vant dagen sist September 29

Edward H. Valholm hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

143 Eksellent

1 følger

Om Edward H. Valholm

 • Bursdag 04. okt. 1968

Personal Information

 • Kjønn
  Male
 • URL
  http://www.valholm.no
 • Lokasjon
  Ski
 • ICQ
  1117964

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Invision som hoster vårt forum har annonsert at de vil lansere en helt ny app for iOS og Android. Invision fortsetter: Vi er glade for å kunne avsløre at vi lager en helt ny Invision Community app for iOS og Android! Vi ønsket å dra full nytte av å lage en app fra bunnen av og deretter bygge en helt ny opplevelse som omfavner forumets grensesnitt. Selv om appen tydeligvis er Invision Community, vil den ha nye måter å samhandle med innholdet ditt. Vi ønsker at appen skal være med på å forme fremtiden til Invision Community, og vi ber deg om å hjelpe. Les mer her: https://invisioncommunity.com/news/product-updates/invision-community-apps-for-ios-android-r1161/
 2. Forum oppgradert til v. 4.4.7 Version 4.4.7 is a maintenance update to fix critical issues reported since 4.4.6.
 3. frem til
  Årets utstilling har samme lokaler som i fjor. Det blir igjen fullt av modeller, gamle kjente, golden oldies og SELGERE. Tema: Dry Lakes http://nc.stianweb.com for kart, klasser m.m. NC after Party - Jonas B. Gundersen, Bragernes Torg 8, 3017 Drammen kl .18.00 - 22.00
 4. Edward H. Valholm

  SKALA 2020

  frem til
  SKALA 2020 blir på Gardermoen Airport Hotell helgen 28-29/3-2020. Mer informasjon vil komme etterhvert.
 5. Hei Jeg holder på med en opprydding i "Arbeidsbenkene" våre. De av dere som har en arbeidsbenk og som fremdeles leser forumet, men som ikke har publisert noe på denne de siste tre årene vil bli flyttet til kategorien "Ikke aktive arbeidsbenker" med mindre dere har en sterk grunn til at dette ikke skal gjøres. Den (arbeidsbenken) blir ikke borte, men listen vil bli litt mindre og kun de aktive benkene vil være listet. De andre vil ligge arkivert. De som ikke har postet noen innlegg i det hele tatt på sin arbeidsbenk siden den ble laget er allerede blitt flyttet og vil deretter bli slettet med mindre eier sier i fra til meg.
 6. Hei Vi har behov for ett par flere moderatorer. Har du interesse for å bidra med å holde litt orden og passe på at vi holder oss innenfor våre retningslinjer som vi har satt på forumet, ber vi deg ta kontakt med undertegnede.
 7. Forum oppgradert til v. 4.4.6 Version 4.4.6 is a maintenance update to fix issues reported since 4.4.5 included important security updates.
 8. Forum oppgradert til v. 4.4.5 https://invisioncommunity.com/news/product-updates/whats-new-in-445-r1155
 9. Versjon 4.4.3 av forumet er nå installert og alt ser ut til å fungere normalt.
 10. Hei Resultater fra SKALA 2019 finner du her: https://www.ipmsnorge.org/skala/resultater/ 199 modeller fordelt på 42 deltakere. Totalt ble det det delt ut 19 gull, 19 sølv og 24 bronse.
 11. Tapatalk oppgradering første gang gjorde at forumet knelte.. Nytt forsøk ser ut til å ha fungert. Tapatalk er nå oppdatert til siste versjon. (v. 1.6.1 - ref: https://www.tapatalk.com/download_IPBoard#tab3)
 12. SKALA 2019 kommende helg! Fristen er nå forlenget for forhåndsregistrering til kl. 23:59 den 28. Mars 2019 Vi håper så mange som mulig har muligheten til å forhåndsregistrere sine modeller de har tenkt å ta med! Forhåndregistrering: https://www.ipmsnorge.org/skala/registrering-registration/ Pt. er det nesten 80 modeller forhåndsregistrert!
 13. Versjon 4.4.2 av forumet er nå installert og alt ser ut til å fungere.. Temaet er også oppdatert med følgende korrigeringer: March 20, 2019: Upgraded for IPS.Suite 4.4.2 Reverted numerous template files in an attempt to make future updates easier The drop-down menu when viewing a Club has been neatened on mobiles Fixed the grid layout in the Topic Thumbnail add-on The “Manage album” drop-down menu can now wrap if necessary, preventing the layout from breaking in certain languages Fixed the Enhanced User Profile add-on on mobiles The alignment of the Network Status table has been fixed Re-coded the “highlighted replies” feature to use css variables. This makes customising the highlighted posts much easier Men jeg har ikke funnet noen nevning vedr. dette med utsendelser.. og om det var en feil i selve forumet..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.