Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 17. jan. 2019 i alle områder

 1. 2 poeng
  Modellen er grunna med Tamiya hvit grunning på sprayboks, for å gi et godt grunnlag for det hvite i flaggstripene. Noen panellinjer måtte friskes opp. Halefinna med ror må få en omgang til med grunning. Spor etter glasset på akterskroget forsvant ikke helt, men det ser ut til å kunne anes noen ribber der på forbildet også. Cockpitglassene tenkte jeg opprinnelig å bytte ut med ettermarkedsglass fra Falcon, men det viste seg at de var for vide til å passe helt, så jeg beholdt byggesettglassene, sjøl om det blir en litt vel tjukk kant til å være helt skalarett i aktercockpiten.
 2. 1 poeng
  Her er bildene fra "minikonen" i februar
 3. 1 poeng
  Oversidekamuflasjen ble malt med AK-farger i går kveld, i RLM 72 over 73 i samsvar med mønsteret i byggesettveiledninga. Det må nok gås en runde til med puss av ribbestrukturen i området ved det fjerna vinduet. Nå står skrogsidene for tur til å overmales i områdene der kodene og jernkorset var plassert. Jeg vet ikke om de som malte, prøvde å matche kamo-mønsteret eller om de malte over i en eller annen mørk grønnlig farge. Dette blir ren gjetting.
 4. 1 poeng
  hei, jeg er ny medlem og har et spørsmål. Finnes Trdhm et butikk man kan handle material til å bygge form (silikon)? Takk på forhand
 5. 1 poeng
  Vi har bare møter en gang i måneden, og det er den andre mandagen i hver måned fra kl. 19 og utover.
 6. 1 poeng
  Ja, sjølsagt. Det kan det være. Bra at jeg har bytta ut de gebrekkelige plaststengene med metallstenger, da. Her kunne det skjedd fallulykker. He, he.
 7. 1 poeng
  Tegningene til Bjørnar Norås i Flyhistorie og til dekalsettet for flyet jeg bygger har ikke med noe glass i akterskroget, i likhet med det en ser på bilder av tidlige Aradoer, så jeg har filt dukstruktur i glasset. Litt synd at jeg ikke oppdaga dette med glasset tidligere. Jeg har også latt være å la halerora henge, for jeg har sett på bilder av parkerte Arado 196 at halerora faktisk står i plan med haleflatene.
 8. 1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×

Viktig informasjon

Ved å besøke vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.