Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 15. nov. 2018 i alle områder

 1. 12 poeng
  Det ble ei vakker og verdig bisettelse for Espen Hoff og broren hans i Ilen kirke i dag. Det er plass til 600 personer i kirka, og den var temmelig fullsatt. Kolleger av Espen i Widerøe stod æresvakt i uniform i deler av seremonien. Jeg tror ikke jeg noen gang har sett så mye blomster i en begravelse. Kransen med en siste hilsen til Espen fra modellbyggervennene i IPMS Norge og Trondheim Plastmodellklubb er en av de mange kransene opp langs kirkegulvet. Bildet er tatt en time før sjølve bisettelsen starta. Etter bisettelsen fløy småfly fra Værnes flyklubb i formasjon over kirka. Det ville nok Espen satt pris på.
 2. 2 poeng
  for min del,så har jeg ikke hatt tid,jobber skift,og har tatt fagbrev,og da hatt skole på kvelden+oppgaver,og driver fortsatt og pusser opp hus,og det ble stopp i sommer,følte meg utrolig sliten og trett hele tiden,så ble tatt litt tester og slik,og fikk da ettervert gratis kost og losji i oktober på rikshospitalet en uke,fikk også gratis operasjon der,og en uke til på lokalsykehuset etter rikshospitalet. fremdeles ikke helt 100%,så har vert sykmeldt 2 måneder til nå,men noe psitivt er det,har fått startet opp igjen byggingen så smått,ettersom jeg ikke har fått lov til gjøre noe tungt før nå. kan sikkert opprette en arbeidsbenk om en admin ser dette
 3. 1 poeng
 4. 1 poeng
  Det ble kniving om tittelen "Årets modellbygger" helt inn til målstreken på desembermøtet. De to som lå øverst på listen, Kjetil og Tormod, hadde med seg hver sin modell. Tormod dro i land månedesns modell, men det holdt likevel ikke til å ta igjen Kjetil. Årets modellbygger 2018 ble dermed Kjetil Gulli. Vi gratulerer. Hele poenglisten ligger i første innlegg, øverst i tråden. Resultatlisten fra desembermøtet er slik: 1. Spitfire Mk.XIV, Tormod Sørvang (modellen blir med til kåringen av årets modell for 2019) 2. Vikingen Christer Sjögren, Kjetil Gulli Månedens modellbygger: Tormod Sørvang. Det var 4 modeller - alle tidligere vinnere av månedens modell - med i kåringen av årets modell. Av disse ble helikopteret NH90, bygget av Nils Mathisrud stemt fram som Årets modell 2018. God jul, og velkommen tilbake på møter i 2019 - med både ferdige og påbegynte modeller!
 5. 1 poeng
  Hehe, det får man si... Det er jo en artig kommentar til denne tråden når selv ikke moderator orker å ta turen innom! Formann Edward kan nok også hjelpe deg om det kniper. Og ev også svare på hvem som faktisk er moderator(er) på forumet for tida, og rette adressat for denne typen ting.
 6. 1 poeng
  Send melding direkte til Stein Atle Stenberg, så ordner nok han en arbeidsbenk.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×

Viktig informasjon

Ved å besøke vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.