Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 26. mars 2019 i alle områder

 1. 3 poeng
  Sånn, da var man registrert og (kanskje) ferdig til Skala... Mulig jeg tweaker litt til på den i morgen, men får prøve å styre meg.
 2. 2 poeng
  Hei Resultater fra SKALA 2019 finner du her: https://www.ipmsnorge.org/skala/resultater/ 199 modeller fordelt på 42 deltakere. Totalt ble det det delt ut 19 gull, 19 sølv og 24 bronse.
 3. 2 poeng
  Hadde det kjekt saa lenge jeg var der, og standarden i flyklassene var god - de hadde ikke skjems av aa vaere paa konkurransebordene i Telford.
 4. 2 poeng
  Modellen er nå ferdig nok til å bli med på Skala 2019. Det er et par småting som mangler. Den mest synlige mangelen er "Dolly-konfigurasjonen", oppkalt etter Dolly Parton, altså de to ekstratankene som den hadde påmontert under Tiger Meet 2010. Jeg mangler for øyeblikket dekaler til å få gjort ferdig den ene tanken til erstatning for som ble ødelagt i et uhell med ei limflaske som velta. Espen hjalp meg mye med tips og oppmuntring under bygginga, og jeg synes jeg skylder ham å få den med på Skala nå. Hadde det vært en idé med en egen "En tiger for Espen"-seksjon på Skala 2019?
 5. 1 poeng
  Jepp, akkurat det jeg tenkte. Jeg har planer om å fikse lys i skapet også men rekker det nok ikke til imorgen.
 6. 1 poeng
  Hvis alle tar med seg en eller to modeller hver, så fyller vi fort opp skapet. Jeg tenker det går an å bytte ut modeller i skapet jevnlig, slik at det stadig blir noe nytt å titte på, ellers mister det vel fort interesse.
 7. 1 poeng
  Vi strevde svært med å skille mellom de tre beste i klassen jeg var med som dommer i, og så viste det seg at alle tre var bygd av en og samme person. He, he.
 8. 1 poeng
  Det er blitt jobba med resultatlista, for å få med spesialprisene også, og den ble vel klar i går kveld, for publisering her i forumet, så det kommer nok snart. Bilder av premievinnerne tar det litt lengre tid med. Bilder vil i alle fall komme i neste nummer av Limtuben, om ikke før, sammen med resultatlista.
 9. 1 poeng
  Apropos dømming, er det ikke på tide å få ut ei resultatliste snart?
 10. 1 poeng
  Synes modellen ble veldig fin. Gøy å se den i virkelighet på SKALA! Og hyggelig å hilse på deg, Bent. Ragnar
 11. 1 poeng
  Tapatalk oppgradering første gang gjorde at forumet knelte.. Nytt forsøk ser ut til å ha fungert. Tapatalk er nå oppdatert til siste versjon. (v. 1.6.1 - ref: https://www.tapatalk.com/download_IPBoard#tab3)
 12. 1 poeng
  Fra Tapatalk: Hi Torstein, Thank you for contacting Tapatalk! The forum you are trying to reach is running on an outdated plug-in hence the issues. We’ll contact the forum owner to update their plugin. Please report the same to your forum admin as requests from members are looked into more quickly. Thank you! Vis sitert tekst -- Thanks, Jocelyn Sent fra min SM-G960F via Tapatalk
 13. 1 poeng
  Jeg skal ikke ha stand på Skala i år. Men jeg kommer på lørdagen som "turist". Dersom noen ønsker å kjøpe (eller se på - det er ingen kjøpsforpliktelse) spesifikke dekalark, så gi meg beskjed innen torsdag kveld (epost til vingtor@vingtor.net). Da tar jeg med dette. Utvalget ser dere på www.vingtor.net. Nils
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.