Gå til innhold
 • Bli medlem

André Kristoffersen

IPMS Medlem
 • Innholdsteller

  4 789
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om André Kristoffersen

 • Bursdag 06. nov. 1970

Personal Information

 • Kjønn
  Male
 • Lokasjon
  Kongsberg

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Veldig bra og engasjerende må så sendt noen grunker oppover å sikre meg boken med signatur.
 2. Det var vel en morsomhet her inne og indikerer størrelsen på fly modellen. Det fleste bygger 1/48 skala.. som kanskje er skihanske, mens 1/72 er de litt trange skay handskene.. 1/24 er vel boksehanske skala.. hm har en slik..
 3. Meget imponerende! Fikk se den live i går . Ser du har fått med deg et par detaljer som jeg ikke har. Plexiglass foran siktet Jeg lakkerte også walkwayen i camo.. det er muligens en glipp. Du mangler hydraulikk slanger til stemplene til understellet.. Camo fargene på toppen tolket jeg rimelig likt som deg. Min er nok litt for lufwaffe blå under.. Får ta med min til Kristiansand i sommer så kan vi sammenlikne. Very well done!
 4. Avataren er synlig på hjemme maskinen min, men ikke på jobben.. hm ser dere mitt bilde?
 5. Her har det skjedd mye siden sist. Som starter av tråden vil jeg på Kim Young vis. erklære at det blir Eduard Spittfire MK IX .. alt annet blir rensket ut og kastet alle andre fabrikanter må vente atomutslettelse... ;D Bra at noen har startet på noe
 6. Draken er ikke noen dum idee... relativt enkelt byggesett med god passform også kan Perkele , og surstraming ,entusiaster få kose seg... Her er det mulighet til å hedre Danmark i slitt olivedrab også Jeg starter på en uansett.
 7. Blir gruppebygg for omfattende har det en tendens til å renne ut i sanden.. mange påmeldte og lite ferdig...... Det er stort rom for å starte andre grupper her også... Jeg holder meg til min opprinnelige idee , samme skala, samme fabrikat, men med merking av eget ønske. Byggesett av nyere dato fra Tamiya ,Eduard elller liknende , i skala 1/48 single motor. Rett ut fra esken. Kan det opprettes en avstemning ? her og klare kandidater er Eduard 1/48 Spitfire MK IX, Tamiya F-16, Eduard MIG-21, Tamiya P-47, ..
 8. Neste forslag er Eduard sin MIG-21 , der er det mange muligheter
 9. Var litt for stramt... skal være enig med det. Dog samme fabrikat av byggesett og type fly da... da blir det byggemesige tekniske mere likt. ..Selv om jeg har sans for Hogga sitt olive drab P-47 tema..
 10. Jeg har disse klistremerkene allerede .. skal vi enes om en modell av de.. Meningen min er at utgangspunktet skal være helt likt. Det bør vel stemmes om modell ,merke og alt før det er i boks. Det er jo storveis av Nils dette
 11. Da stiller Nils med decaler.. ;D .4 til 5 norske spitter ville jo vært stort.... Det var en god idee Nils
 12. Noen som kunne tenke seg et litt uniformt og rigid gruppebygg? Vi bygger et av en nyere generasjon Eduard eller Tamiya fly i skala 1/48 rett ut av esken. Alle som deltar skal bygge det samme flyet med de samme decalene .. 4.. 5 fly helt identiske regner jeg med fullfører...., men med hver sin tolkning... Jeg foreslår Eduard Spitfire MK.IX c late verson sett nr 8281. Pierre Clostermann sitt fly med invasjons striper fra 1944.
 13. Sveiva innom jeg og JR, det var veldig bra! ikke minst å treffe dere. Godt lys , men litt trangt ..pytt pytt.. Stor Kudus til de som fikk til en alternativ løsning! Det er nok liv laga for 2017
 14. På kongsberg var det på 80 tallet to punkband som var lokale.. "Burnie and the empty heads" og " the Rectum riders...tror aldri de hadde turnebuss eller kom seg ut av kjelleren.. men det var obskurt og skummelt .. Dette vi ser her...,... er nok en hittil ukjent utslag av ungdommelig provokasjon.. Og det blir nok voksne til slutt ;D ;D Etter å ha tilbrakt tid med dem i dag er jeg i tvil?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke og/eller registrerer deg på vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.