Jump to content

Perkeletur?


Torgeir Eikeland

Recommended Posts

Ja, da så. Forsåvidt ikke så rart at oppmøtet er labert hvis de gjør det til en endagsgreie midt i uka.

Skal lure på om denne Nordic Challenge-greia er en sånn Euromilitaire-kopi med hovedvekt på modeller av rullende jernskrammel. Men det ser uansett ut som det mest fristende alternativet, og som Kosti har påpekt er det veldig billig å fly til Finland med Norwegian i november. Det koster under 500-lappen tur-retur Helsinki såvidt jeg kan se.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Galskapen lenge leve... men er med på fransk - masse sære ting der!

 

Jeg kunne tenke meg å foreslå tyske 'beutemaschinen' som neste forslag - fly beslaglagt og benyttet av gutta til Hermann. Utrolig mye rart som fikk bjelkekors på seg - og leser en de tyske tapslistene fra skoleavdelingene er det et nesten ufattelig utvalg av sære muligheter!

 

mvh

 

Link to comment
Share on other sites

Jeg har skjønt at det finnes en stor fascinasjon der ute for å lime bjelkekors på alt som det er mulig å bevise at ble brukt av tyskerne. Det selger av en eller annen grunn, og det har for eksempel Italeri tatt konsekvensen av.

Jeg for min del synes ikke det er det minste kult å se Hurricanes med hakekors :pinch:, så beutegruppebygget kan dere ha i fred for meg.

Link to comment
Share on other sites

Jeg for min del synes ikke det er det minste kult å se Hurricanes med hakekors :pinch:

 

Men Hakarista (eller hva det nå heter), derimot, er jo noe heelt annet.  :P

 

Okkesom, jeg er ingen ivrig tilhenger av noe beute-bygg selv heller, men så at det var mulighet for å utvide gruppebygget til å favne mer enn bare fly. Det gjelder vel SIG Perkele også, men så langt har jo fly dominert.

 

Arild :)

Link to comment
Share on other sites

OK... hadde jo ikke ventet annet fra deg, Nils  ;)

 

Men konkret forslag; skal vi sette opp en liste over maskinene på respektive side? Altså diverse allierte fly med tyske merker og diverse aksemakt fly med allierte 'eiere'? Synes det skal være et krav at maskinene må ha vært forsøkt flydd, om ikke i edru tilstand så i  :cheers:

 

Og er det noen som vet hvor Torgeir parkerer bilen sin slik at vi kan dekalere den på behørig vis ved en senere anledning ;)

 

mvh

Andreas B

Link to comment
Share on other sites

SIG Balkenkreuz?

Jeg har nå mer tro på bare å sette i gang og bygge. Lister og avstemninger blir (veldig) fort mer anstaltmakeri enn bygging. Sjekk for eksempel aktiviteten på spontane SIG Perkele opp mot aktiviteten på det "offisielle" Starfightergruppebygget.  ::)

 

Jeg for min del synes ikke det er det minste kult å se Hurricanes med hakekors :pinch:

Men Hakarista (eller hva det nå heter), derimot, er jo noe heelt annet.  :P

:D Riktig.

Link to comment
Share on other sites

Hehe, det kan vi ikke utelukke. Den på forhånd organiserte og demokratisk stemt over gruppebygginga vi har hatt her inne, har med få unntak hatt begredelig oppslutning. Denne spontane Perkele-saken har jo hatt en voldsom oppslutning, og om et liknende tiltak skulle få tilsvarende oppslutning senere, så er jeg ikke vond å be.

 

Det jeg mente å si, var at jeg ikke er spesielt motivert for å klippe i tråder eller på annen måten bruke tid på organisering av en diskusjon for å komme frem til hva man skal gruppebygge neste gang.

 

Så om det blir stemning for et tema, og en hel gjeng plutselig er i gang, ja da er nok sjansene for seksjon til stede.

 

Arild :)

Link to comment
Share on other sites

Hm "fangebytte " er et meget bra tema :thumb:  Daaa kan man bygge ; "de flyene som byr deg i mot, med de nasjonene og dets politiske  omkved i hyggelige farger".... Selv tror jeg jeg går for en eks norsk F-5A  til Tyrkisk merking ;D:D.... ::) eller noe heilt anna... Hm MIG-23 i  32 skala med USAF farger fra Aera 51....... Må vel ha en "liten grønn mann " ved siden av da (les oberstløytnant). :shifty:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

By visiting and/or register an account our forum you agree to our terms and privacy policy. Terms of Use.