Gå til innhold
 • Bli medlem

Torgeir Eikeland

IPMS Medlem
 • Innholdsteller

  8 854
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  26

Alt skrevet av Torgeir Eikeland

 1. Jeg huska at understellet på Skuaen måtte improviseres en god del for å få det halvnært korrekt, men dette er jo helt idiotisk. Heldigvis har jeg liggende to hjuldører i resin fra et Warrior-sett av Skua. De passer perfekt, så da slipper jeg videre doktorering og strafferunder.
 2. Pell og knot med cowling og motor. Noen av stagene må scratches for å komme i samsvar med originalen.
 3. Synes dette ser bra ut. Antagelig ikke noen spøk å få de flottørene til å føre sentrumspolitikk. Walrusen Nils snakker om har man sikkert merkingene til?
 4. Kyrre har jo rett. Flyet ser fullstendig ånnas ut.
 5. Takk. Og finnene brukte dessverre ikke Roc. Flyene var gjort klare og malt opp i perkelemerker, men de kom seg aldri avgårde over nordsjøen før vinterkrigen var over. Til overflyvningen hadde de dekket dem med linduk, men det gidder ikke jeg å gjenskape. Mye tøffere med blå hakaristi.
 6. Sånn. Da var kamo og hvite sirkler påført. Litt bling nå, så er det klart for perkelemerkene. Det blir kooos.
 7. Fine greier. Jeg har min stående på ei hylle i trappeoppgangen. Du klarer aldri i livet å bygge den like bra som jeg gjorde...
 8. Nå litt kamo. Prøver Hataka-lakk denne gangen. Den sitter godt spikra på grunninga og legger seg pent.
 9. Har holdt på med denne ei stund nå. Her er den kommet til grunning med alclad microfiller som jeg har polert med micromesh. Passformen er typisk special hobbisk, og siden den er plassert i denne seksjonen forstår dere nok at den skal få finske merkinger. Som det framgår av bilde passer ikke glasset til landingslys i det hele tatt, og jeg har laget vingetupplysglass av blank sprue. Fornøyd med å ha fått sammen motoren på skapelig vis. Denne tilfredsheten vil vare i anslagsvis tjue år, helt til Reidar Berg har bygget dette settet.
 10. Jeg vil vennlig henstille til at du lar begge deler være: Både å aktivere det gamle forumet hvis det nye ikke funker OG å trekke deg som formann på samme grunnlag. Begge deler vil i mine øyne være kraftige (og unødvendige) tilbakeskritt for foreningen.
 11. Så sannelig. Det går jo an å laste bilder direkte inn på forumet fra mobilen uten å gå veien om Taplatakk. Hurra for det.
 12. Forklaringen er denne: Den pedantiske medaljegrossisten stilte kun med sin person, UTEN å ta med seg noen modeller! Og ja: Vi har også vedtatt at det er imponerende ting skipsbyggeren har (be)vist, men at han nå godt kan vende tilbake til baljebyggingen.
 13. Nemlig. Som jeg sa til mitt eget avkom sist vår: "Det var jammen bra konfirmasjonen din ikke ble lagt til Skala-helga, for da måtte du ha feiret den uten meg". (Skrevet med et snev av humor, men like fullt gudsens sanning).
 14. Du gjør ferdig den greske T-33en natta før. Det er hva jeg tror.
 15. OK. Har lasta ned app og hivd bilder inn i imgur fra telefonen. Dette ser ut til å funke et godt hakk mer lettvint enn fotobøtta. Den eneste haka er vel at jeg må innom laptopen for å poste dem på forumet, selv om det såklart går an å poste dem via webleseren på telefonen au.
 16. OK. Og siden jeg ikke gidder mer Photobucket blir det ikke flere oppdateringer før Tapatalk virker igjen. Tipper dere brenner etter å se åssen det går med bygginga....
 17. Den siste uka eller så har jeg ikke klart å komme inn på forumet via Tapatalk. Jeg får feilmelding med "There is a problem with the forum. Please contact the forum admin or try again later". Er dette bare meg?
 18. Jeg har nettopp oppdaget at en av de to MiG 15ene jeg holder på å bygge kræsja i 1964. Er den kvalifisert da?
 19. Jeg kan skjønne at man kan gremmes av holdninger som handler om hvordan man skal lure skjenkekontrollen, Hviding. Men samtidig: har man sett hvordan Skala-kveldene har løpt av i praksis de senere år har det vært ganske lite å se av tilstander som bør være egnet til å ekskludere ungdommen. Rett nok kan en og annen bli en anelse skeiv i skøyta etter midnatt, men i det store og hele oppfører de aller fleste seg tilsnakkende og voksent uten hverken kauking, geberder eller sovning på uegnede steder. Sånn tror jeg det kommer til å fortsette enten vi har "fri fart" fra medbragt eller ikke. Je
 20. Ja, den kokte kua i 2005 hadde jeg glemt. Takk for påminnelsen.
 21. Er det faen mulig?!?! Den pizzaen er den suverent verste maten jeg har satt tenna i på denne siden av årtusenskiftet. (Du snakker sannsynligvis om i år, selv om du sier "i fjor"?)
 22. Det er jo flere dager igjen til fristen går ut. Slapp av og legg vekk dommedagsbasunene . Jeg skal forhåndsregistrere denne uka, og det skal helt sikkert mange andre også. Går fint. Jada.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke og/eller registrerer deg på vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.