Gå til innhold
 • Bli medlem

Torgeir Eikeland

IPMS Medlem
 • Innholdsteller

  8 854
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  26

Torgeir Eikeland vant dagen sist Mars 26 2019

Torgeir Eikeland hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

137 Eksellent

Personal Information

 • Kjønn
  Undisclosed

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg huska at understellet på Skuaen måtte improviseres en god del for å få det halvnært korrekt, men dette er jo helt idiotisk. Heldigvis har jeg liggende to hjuldører i resin fra et Warrior-sett av Skua. De passer perfekt, så da slipper jeg videre doktorering og strafferunder.
 2. Pell og knot med cowling og motor. Noen av stagene må scratches for å komme i samsvar med originalen.
 3. Synes dette ser bra ut. Antagelig ikke noen spøk å få de flottørene til å føre sentrumspolitikk. Walrusen Nils snakker om har man sikkert merkingene til?
 4. Kyrre har jo rett. Flyet ser fullstendig ånnas ut.
 5. Takk. Og finnene brukte dessverre ikke Roc. Flyene var gjort klare og malt opp i perkelemerker, men de kom seg aldri avgårde over nordsjøen før vinterkrigen var over. Til overflyvningen hadde de dekket dem med linduk, men det gidder ikke jeg å gjenskape. Mye tøffere med blå hakaristi.
 6. Sånn. Da var kamo og hvite sirkler påført. Litt bling nå, så er det klart for perkelemerkene. Det blir kooos.
 7. Fine greier. Jeg har min stående på ei hylle i trappeoppgangen. Du klarer aldri i livet å bygge den like bra som jeg gjorde...
 8. Nå litt kamo. Prøver Hataka-lakk denne gangen. Den sitter godt spikra på grunninga og legger seg pent.
 9. Har holdt på med denne ei stund nå. Her er den kommet til grunning med alclad microfiller som jeg har polert med micromesh. Passformen er typisk special hobbisk, og siden den er plassert i denne seksjonen forstår dere nok at den skal få finske merkinger. Som det framgår av bilde passer ikke glasset til landingslys i det hele tatt, og jeg har laget vingetupplysglass av blank sprue. Fornøyd med å ha fått sammen motoren på skapelig vis. Denne tilfredsheten vil vare i anslagsvis tjue år, helt til Reidar Berg har bygget dette settet.
 10. Jeg vil vennlig henstille til at du lar begge deler være: Både å aktivere det gamle forumet hvis det nye ikke funker OG å trekke deg som formann på samme grunnlag. Begge deler vil i mine øyne være kraftige (og unødvendige) tilbakeskritt for foreningen.
 11. Så sannelig. Det går jo an å laste bilder direkte inn på forumet fra mobilen uten å gå veien om Taplatakk. Hurra for det.
 12. Forklaringen er denne: Den pedantiske medaljegrossisten stilte kun med sin person, UTEN å ta med seg noen modeller! Og ja: Vi har også vedtatt at det er imponerende ting skipsbyggeren har (be)vist, men at han nå godt kan vende tilbake til baljebyggingen.
 13. Nemlig. Som jeg sa til mitt eget avkom sist vår: "Det var jammen bra konfirmasjonen din ikke ble lagt til Skala-helga, for da måtte du ha feiret den uten meg". (Skrevet med et snev av humor, men like fullt gudsens sanning).
 14. Du gjør ferdig den greske T-33en natta før. Det er hva jeg tror.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke og/eller registrerer deg på vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.