Gå til innhold
 • Bli medlem

Torgeir Eikeland

IPMS Medlem
 • Innholdsteller

  8 854
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  26

Torgeir Eikeland vant dagen sist Mars 26 2019

Torgeir Eikeland hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

137 Eksellent

Personal Information

 • Kjønn
  Undisclosed

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg huska at understellet på Skuaen måtte improviseres en god del for å få det halvnært korrekt, men dette er jo helt idiotisk. Heldigvis har jeg liggende to hjuldører i resin fra et Warrior-sett av Skua. De passer perfekt, så da slipper jeg videre doktorering og strafferunder.
 2. Pell og knot med cowling og motor. Noen av stagene må scratches for å komme i samsvar med originalen.
 3. Synes dette ser bra ut. Antagelig ikke noen spøk å få de flottørene til å føre sentrumspolitikk. Walrusen Nils snakker om har man sikkert merkingene til?
 4. Kyrre har jo rett. Flyet ser fullstendig ånnas ut.
 5. Takk. Og finnene brukte dessverre ikke Roc. Flyene var gjort klare og malt opp i perkelemerker, men de kom seg aldri avgårde over nordsjøen før vinterkrigen var over. Til overflyvningen hadde de dekket dem med linduk, men det gidder ikke jeg å gjenskape. Mye tøffere med blå hakaristi.
 6. Sånn. Da var kamo og hvite sirkler påført. Litt bling nå, så er det klart for perkelemerkene. Det blir kooos.
 7. Fine greier. Jeg har min stående på ei hylle i trappeoppgangen. Du klarer aldri i livet å bygge den like bra som jeg gjorde...
 8. Nå litt kamo. Prøver Hataka-lakk denne gangen. Den sitter godt spikra på grunninga og legger seg pent.
 9. Har holdt på med denne ei stund nå. Her er den kommet til grunning med alclad microfiller som jeg har polert med micromesh. Passformen er typisk special hobbisk, og siden den er plassert i denne seksjonen forstår dere nok at den skal få finske merkinger. Som det framgår av bilde passer ikke glasset til landingslys i det hele tatt, og jeg har laget vingetupplysglass av blank sprue. Fornøyd med å ha fått sammen motoren på skapelig vis. Denne tilfredsheten vil vare i anslagsvis tjue år, helt til Reidar Berg har bygget dette settet.
 10. Gratulerer masse med ferdigstilt Ju88 fra det jeg forstår var et NOE krevende sett! Jeg synes dette ser skikkelig, skikkelig bra ut! Super finish og kamo, og glasshuset må være laget av det blankeste plexiglasset Nazi-Tyskland var i stand til å fremstille.
 11. Takk til alle :). Hvis det ikke kommer flere syndfloder til Sørlandet i vinter, kan det hende jeg får tatt med monstrum til Skala. Og nei: hobbyrommet er fremdeles demolert. Denne modellen er fullført ved spisebordet i stua, mens lakking og mottling er foretatt stående ved en sløydbenk i kjelleren hvor byggtørkeren durer døgnkontinuerlig på tredje eller fjerde uka. En dag....
 12. Da regner jeg skapningen for å være passe fullbragt. Det er bare bjelkekorset som ble brukt av byggesettdekalene, ettersom det var av en dimensjon som var vanskelig å oppdrive andre steder. Bokstavene er Tally Hos generiske sett, og øvrige kors er fra et Xtradecals-ark for 110. Det gjelder også emblemet, og bruken av dette er helt og holdent spekulativ. Tanken er at maskina kan ha vært underlagt denne enheten (1. Fernaufkl. 124) da den var stasjonert i Kirkenes. Bygget er enkelt og greit, og jeg har ikke latt meg friste til scratching og detaljering. 1/72 er ikke favorittskalaen til
 13. Takk! Jo, de lagde jeg med et sabla knot. Jeg tok tynt plastkort og varma opp over et stearinlys før jeg stakk inn ei synål for å lage en trakt med hull. Så skar jeg dem ut med skalpell og spikka rundt til de så sånn noenlunde ut. Hadde ikke gått i mindre skala, for å si det sånn.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke og/eller registrerer deg på vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.