Gå til innhold

Kosti Eriksen

IPMS Medlem
 • Innholdsteller

  3 250
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om Kosti Eriksen

 • Bursdag 26. mars 1976

Personal Information

 • Kjønn
  Male
 • Lokasjon
  Bodø

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Må si jeg ble litt nysgjerrig, Espen. Uansett, her kommer det jeg kunne tenkt meg å bygge. Hehe. http://science.dodlive.mil/2010/02/12/troops-carry-out-cool-mission-in-antarctica/
 2. Takker. Da vet jeg hva som skjedde.
 3. Det er helt greit, vet du, men det var bare det at jeg ikke kunne finne noen info om at klassen var slått sammen med propell.
 4. Gratulerer til alle som tok en plassering!! men hvor ble det av helikopterklassen?
 5. Takker alle sammen for en kjempehelg! Hadde det virkelig artig, og fikk sett mange kjempemodeller!! Bedre kan det ikke bli!!
 6. Av Lars: Tamiyalim og tynner. To stk glassbaser. Trojan i 1/48 samt resinseter. Sanding sticks Av diverse selgere: Decaler (Rubens Norwegian) samt sett av B737-800. Kitty Hawks F-35B i 1/48 (vurderer å donere til Torgeir). Hasegawa F-20 Tigershark (av Nils). Heller 1/72 C.L 215.
 7. And I didn´t know we´ve had T-33s in day-glo markings. Those decals look nice.
 8. Love your work, Charles. This little piece is no exception!
 9. E-N-D-E-L-I-G en Viggen!!!! Helt klart et av de tøffeste flyene NOENSINNE laget! I hvertfall en god del tøffere enn stort sett alle fly fra WWII. Med dine skilz, André, er det her bygget noe jeg kommer til å følge godt med på. Tross alt har denne flytypen her og jeg litt felles historie fra min tid i Sverige. Sigurd noll-ett: "Kristianstad torn, Sigurd noll-ett." Jeg: Sigurd noll-ett, Kristianstad torn, god morgon. Anmäl avsikt. Sigurd noll-ett: "Skåne rundt i vänstervarv."
 10. Vellykket aften i går kveld, folkens. Litt kjipt for Tormod som eneste panserbygger. Hehe. Planen videre er en kveld til som dette men med litt bygging og diskusjoner om medbragte byggesett på Luftfartsmuséet. Bengt har kontakter, adganskort og nøkler ryktes det. Stay tuned for mere info! Dette var veldig morro og må gjentas!
 11. Minner alle bodø-folk (og andre modell-geeks i området) på at det er get-together på Peppes i morra klokka 1800. Be there or be square!
 12. Det kan vi jo godt si, Finn Ove. Alle for?
 13. Skulle da bare mangle, André. Bor ikke langt fra flymuseet heller. Si ifra om du kommer oppover da.
 14. Men da kan vi jo si at det blir på Peppes den 29 april. er alle enige, eller er det for kort varsel? Kjipt hvis det bare blir Torolf og jeg som kommer. Hehe. Be there or be square!
 15. Dersom Bottolf trenger overnattingssted skal han selvfølgelig bli tildelt gjesterommet. :-) Toget? Det er bare sååååå 1900-talls, azz! Skal vi prøve å nærme oss en dato eller?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.