Jump to content

Vi trenger hjelpere på SKALA


Roar Stensrud

Recommended Posts

SKALA 2010 (begynner å bli vant til navnet, nå. Litt "catchy" faktisk...) nærmer seg med stormskritt.

 

Dommerkabalen begynner å løse seg, men det er likevel plenty mer. Vi trenger en "NK-bord" til flyklassene, figurklassene, juniorklassene og ymse-klassene (diverse, skip o.l.). Rune H er bordgeneral såvidt jeg vet, men han trenger medhjelpere og det virker fornuftig å gi han en undersott innen hver hovedgruppe. Så langt har vi:

 

Bil:       Sigve Hansen

Panser/diorama/vignett: Tommy Myrland/Nadir Kazami

Fly:    Torgeir Eikeland

Figur: Jens Roger Kristoffersen

Junior/ungdom: Einar Sandvik

Resten (annet, skip): Einar Sandvik

 

Da er vi vel i mål her.

 

Ellers trenger vi folk til følgende:

 

Inngangspenger

Vi har tenkt å ta kr. 20 i inngang for folk som ikke er IPMS-medlem. Ungdom og barn går gratis uansett. Jo flere som vil ta i et tak her, jo mindre tid må hver enkelt sitte.

 

Kafeteria

Ser ikke ut til å bli det helt store behovet, men noen kan kanskje ta det overordnede ansvaret for kaffeforsyning?

 

R. :)

Link to comment
Share on other sites

Rune H er bordgeneral såvidt jeg vet, men han trenger medhjelpere og det virker fornuftig å gi han en undersott innen hver hovedgruppe

 

Que? Har ikke hørt noe om dette. Var det en gang for 2 år siden, men da kun på Panserbordet.

 

Eh. Det kan hende vi har glemt å spørre deg.  :D

Det går litt fort i svingene en gang i blant. Vi kan jo spørre deg på generelt grunnlag i denne posten. Og så håper vi at du, og andre som føler seg kallet, svarer ja.

 

Vi er klar over at folk skal få med seg mest mulig i løpet av konkurransen. Men vi i styret er altså bare noen få og derfor må alle forvente å bidra litt. Som Roar sier, jo flere som bidrar, jo mindre blir det på hver deltaker.

Når det gjelder seminarer skal vi nok sørge for at alle får med seg det de ønsker å få med seg.

 

Kyrre

Link to comment
Share on other sites

"Du skal til østfronten. Å, ja vi glemte visst å spørre."

 

Jeg kan hjelpe til jeg, med fly fortrinnsvis. Får jeg lov selv om jeg ikke har hvite hansker?

Og jeg stiller selv om jeg opplevde at ordenssansen min ikke helt var up to snuff forrige gang jeg prøvde noe sånt.

Hvis ryddigere folk stiller, trekker jeg gjerne i bakgrunnen.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Det kommer til å være nok folk til å ordne bord og slikt på fredagen, så det er helst det vanlige styret når modellene kommer på bordet at vi ser at man må omrokere og ordne til slik at det blir oversiktlig.

De som skal være "bordsjefer" eller hva vi nå skal kalle det, stiller opp på lørdag, som alle andre, gjerne fra begynnelsen, slik at vi har kontroll tidlig.

 

Takk til Rune og Torgeir for rask tilbakemelding.

 

Kyrre

Link to comment
Share on other sites

"Vi trenger frivillige: Du, du og du melder deg frivillig!"  ;D

 

Takker for hjelpen, gutta! :thumb:

 

Oppdatering angående kafeteria: Det er orntli' kafeteria en trapp opp fra lokalet, så det vil nok begrense seg til å selge kaffe. Dette kan eventuellt også overlates til folks samvittighet i form av en boks folk putter penger oppi før de forsyner seg med kaffe (fungerer utmerket på møtene til IPMS Østlandet), men noen må ha et ekstra øye på kaffeforsyninga i tilfelle.

 

Ergo så er det mest primære behovet nå flere bordbestyrere og folk som kan ta inngangspenger.

 

Et ord til angående plassering av modeller på bordene:

 

Dersom en modell blir plassert feil (enten faktisk eller etter modellbyggerens mening) av bordbestyreren, så skal bordbestyreren gjøres oppmerksom på det når feilen oppdages. Så løser vi problemet der og da.

 

Jeg vil ikke se et eneste innlegg på forumet i etterkant av konkurransen der en eller annen sutrer over feilplassering av modellen sin. Da er det modellbyggeren som har forsømt seg ved ikke å ha sagt ifra! "Capish?" (eller hva det nå er de sier disse filmmafiosoene).

 

R. :)

Link to comment
Share on other sites

Flott!

 

Tror jeg begynner å bli vel forspent med dommere nå, men jeg skal ha det i bakhodet. Uansett finner vi sikkert en oppgave til deg også, Einar. Du kan kanskje være bordsjef for klassene skip og annet, eventuellt junior og ungdom? Fritt valg.

 

Hva angår seilflymodeller, tror jeg kanskje jeg ville plassert slikt i propellflyklassen. Det er vel nærmere enn jetfly. Et alternativ er selvsagt diverse-klassen. Her tror jeg faktisk at jeg ville latt deg velge selv. Det er også et prinsipp vi kan gjennomføre at dersom det er tvil om hvilken klasse en modell skal i, så kan vi i utgangspunktet la modellbyggeren avgjøre det selv.

 

R. :)

Link to comment
Share on other sites

Flott!

 

Tror jeg begynner å bli vel forspent med dommere nå, men jeg skal ha det i bakhodet. Uansett finner vi sikkert en oppgave til deg også, Einar. Du kan kanskje være bordsjef for klassene skip og annet, eventuellt junior og ungdom? Fritt valg.

 

R. :)

 

Skal en dømme etter deltakelsen i skips-klassene i fjor, blir en ikke overarbeidd som bordsjef for det bordet. Antakelig blir det mer action ved ungdomsbordet. Jeg ser ikke bort i fra at det er overkommelig å bestyre begge borda viss det kniper med folk. I utgangspunktet trur jeg at jeg velger ungdomsbordet.

 

Einar S

Link to comment
Share on other sites

Ta gjerne ungdomsbordene og skip (klasse 6) og annet (klasse 9). Tror nok du har rett i at det er overkommelig. Ungdomsbordene er jo grei skuring også da det bare er å skille mellom barn (t.o.m. 12 år) og ungdom (13 t.o.m. 17).

 

Oppstår det problemer underveis, så er det jo bare å få litt hjelp. Jeg kommer f.eks. foreløpig ikke til å ha noen annen oppgave enn å være litt sånn vandrende overkikador og prøve å løse problemer som oppstår underveis. Det er sikkert greit at det øvrige styret heller ikke blir behengt med veldig faste oppgaver, men fungerer som "brannkorps".

 

R. :)

 

 

Link to comment
Share on other sites

VI TRENGER FOLK TIL Å SITTE I DØRA!!

 

Kan noen være så snille å ta en tørn med inngangspenger og betaling for seminarer? Jo flere som melder seg, jo kortere må hver enkelt sitte. Vi i styret kan ikke ta oss av dette også. Vi har nok annet å henge finga i og bør være nogen lunde disponible underveis.

 

Registrering av modeller blir nok på samme sted, men de som driver med det skal få lov å konsentrere seg om kun det.

 

R. :)

Link to comment
Share on other sites

For å si det ganske enkelt:

 

Jo flere som sier de kan stille, jo mindre arbeid blir det på hver. Vi kommer uansett til å forvente at IPMS-medlemmer stiller opp for klubben, og vil hanke inn det antall dørvakter som trengs. Men det er klart, de som kommer sist får velge tidspunkt sist.

 

Jeg synes for eksempel de respektive avdelingene kan organisere seg litt slik at man stiller med et antall deltakere. Vi har åpent for betaling ca 12 timer. Så regnestykket er ganske enkelt.  :thumb:

 

IPMS Skala er en dugnad og medlemmer er forventet å bidra på et eller annet vis. Hvis ikke mister vi hele poenget med å avholde dette årlige arrangementet. Logistikken har blitt så omfattende at man i større grad enn tidligere må forvente å yte en skjerv i form av arbeid.

 

Ikke sant?  ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

By visiting and/or register an account our forum you agree to our terms and privacy policy. Terms of Use.