Gå til innhold

Stein brandal

IPMS Medlem
 • Innholdsteller

  236
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Personal Information

 • Kjønn
  Male
 • Lokasjon
  Bergen
 1. Var med i Bergen plastmodellklubb. Trodde det var en lokalavdeling av IPMS. Har ikke vert med siden det ble klart at de ikke var lokalavdeling. Tror ikke det er vanskelige folk. Vi Bergensere er litt spesielle. Vi skal alltid si hva vi mener og liker og utale oss om alt mulig. Derfor tar ting lengre tid her vest. Bergen plastmodellklubb har lokale på Bergen Tekniske Muse. Har lenge ønsket en lokalavdeling
 2. Takker alle for en hyggelig helg. Fikk muligheten til og være med og dømme. Var meget skeptisk, men det var virkelig gøy. Gjør det gjerne til neste år også.
 3. Vet ikke hva jeg skal bygge i fremtiden så det er greit og ha et bra utvalg. Så får arvingene gjøre hva de vil med det som er igjen når jeg slukker arbeidslampen for godt. Stein
 4. Dette var det jeg hadde med hjem fra Scala. Stein
 5. Må slenge meg på her. Takker for en kjempe helg. Stein
 6. Sitter og ser på skammens hylle. Der står det en buss eller to. Jeg tenker på og prøve å få en ferdig til scala. Tror det er flere som også har en buss på gang. Lurte på hvilken klasse den ville plasseres i. Kanskje klassen for lastebil kunne heller hete nyttekjøtetøy. Stein.
 7. Alt på 5000. Det vil si hele Hordaland. Kanskje en gang at det er mulig og dra igang en lokalavd. her vest. Vet det har vert prøvd en gang før. Vet ikke hvorfor det ikke ble noe av. Først og fremst er jeg innteressert hvor mange der er i Bergensområdet. Stein
 8. Har lenge lurt på hvor mange modelbyggere der er i og rundt Bergen. Byen er Norges nest største by, så det bør vere flere. Gi ett ord. Stein.
 9. Hei André. Trodde det var senere på høsten du kom til Byen mellom de 7 fjellene. Hadde vert artigt og treffe deg igjen. Dersom det passer for Konrad at vi kunne treffes på Teknisk Museum? Stein.
 10. Min bror som var Beatles fan, hadde modeller av de. Husker ikke om det var Airfix eller Revell. Jeg bygget en modell av Flipper fra Revell. Monkeesbilen kommer jo ut igjen, så jeg. Stein
 11. Takk Alle sammen. Hadde en super helg. Satser på og komme neste år også.
 12. Fikk lyst og melde meg på til pastafesten. Tok derfor en tur innom den lokale plastpusheren siden jeg var i sentum. Var sørgelig lite Italiensk der i gården. Bare èn lastebil og den var heldigvis av rett herkomst, Iveco. Hadde faktisk av alle ting, fly i tankene. Det hadde jeg bygget siden ungdomsskolen i forrige århundre. Men men det er lastebil som er mitt felt. Tanker er og bygge den på hytten. Får ta den med i påsken og se hva det blir til. Stein.
 13. Har hatt en kjempehelg. Turen frem og tilbake over fjellet gikk fint. Oppholdet på Letohallen var topp. Takker alle sammen for uforglemmelig helg. Stein.
 14. Kunne vert artig og delta. Har en sambabuss i tankene. Har imidlertid dårlig erfaring med gruppebygg. Står en Mercedes Actros på skammens hylle som skulle ha vert ferdig i August 200?. Vil ikke svi fingrene en gang til, så jeg legger ikke ut noe før jeg eventuelt vet at jeg blir ferdig. Får tenke meg om en stund før jeg bestemmer meg. Skal bli fint og følge denne tråden.
 15. Reiste med fly ifjor, og det gikk over all forventning. Hadde modellene i en isoporkasse som håndbagasje. Stein.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.