Gå til innhold
 • Bli medlem

Knut Børgesen

IPMS Medlem
 • Innholdsteller

  1 323
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

Knut Børgesen vant dagen sist November 24 2019

Knut Børgesen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

27 Eksellent

Om Knut Børgesen

 • Bursdag 31. aug. 1962

Personal Information

 • Kjønn
  Male
 • Lokasjon
  Os

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. For å underdrive, det ser jo ut til å fungere Er AK og Vallejo samme guffa slik at en kan bruke tynnere etc. fra den ene på den andre? Jeg har kun prøvd noen metallfarger fra AK og de fungerer supert.
 2. Bare et lite forsiktig spørsmål til styret. Det blir ikke anledning til å være i utstillingslokalet om kvelden?
 3. Loger på diverse rom rundt om kring var en kongeide. Det trengs vel ikke mer enn at en 5-7 av oss velvilligst sier fra om at det er lov å komme på rom 5999 for en pjolter og skrøning om det siste innen bil-lakk, og så kan en jo drifte rundt litt også. Men det triveligst synes nå jeg er når det er mye folk og god stemning nede i hallen.!!!
 4. +1 Alkoholregler er noe en må forholde seg til uansett hvor det enn er. Fordelen med å kunne nyte medbragt er ingenting kontra å være på en plass der vi har alle fordelene Niclas nevner.
 5. Jeg sitter på venterommet på sykehuset (men ganske sakte nettforbindelse), og må få si at dette er en stor forbedring. Jeg bruker telefonen og visning av sidene og særlig bilde visningen er mye bedre. Tidligere vistes bare deler av bildene. Nå vises hele. Får også inntrykk av at sidene lastes raskere. Og det nye designet liker jeg virkelig godt. Enkelt og ryddig.
 6. Er vi bare rundt 300 medlemmer, jeg trodde det var over 500?
 7. Skikkelig kul. E det Betty Boo jeg skimter på skjermen bak?
 8. Herregud den ble tøff i trynet. Ser at jeg må drikke mer øl, de panelene ble jo supre. Og om dette er slurvete lakkjobb så lurer jeg på om jeg ikke burde begynne med frimerker i stedet for modeller.
 9. Det skulle ikke forundre meg at leieprisen for hallen er lavere enn vanlig siden de regner med å selge en god del rom til en litt høyere pris enn vanlig. Om så er tilfelle synes jeg det er veldig greit. Om de har priset begge deler opp er det ikke fullt så greit.
 10. Konfetti og whisky, helt rått. Det siktet er ultrakult. Holografisk konfetti, hvor finner en det? Og til de nye klarlakkene (unntatt Aqua Gloss, som jeg ikke har brukt til annet enn dekalfiksing) fra Alclad så er jeg enig i at de suger tang. Jeg har prøvd den blanke, bare tull.
 11. Jeg syntest det var bra også når jeg trodde det var 1/35. Når Humbrolboksen kom skridende inn i bildet ble jeg målløs
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke og/eller registrerer deg på vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.