Gå til innhold
Kyrre Ingebrethsen

En siste sjekk før det braker løs - velkommen til SKALA 2010!

Anbefalte innlegg

Vi begynner fredagen med å hente foredragsholder Spencer Pollard og så går det slag i slag utover for oss som er involvert i arrangementet.

 

Oppkjøringa til Letohallen har nok vært i overkant spennende. Komplikasjoner har oppstått på grunn av lite rutine, noe har vært på grunn av mangel på kapasitet, noe har vært på grunn av et snev av motløshet. Men nå har vi kommet i mål med alle forberedelsene. Nå er det bare gjennomføringa som står igjen.

 

Jeg er overbevist om at dette blir bra, men det kommer til å kreve innsats, også fra de IPMS-medlemmene som kommer på Skala.

 

Lars på Hobbyland sa en gang at vi ikke må gi opp dette konseptet, og har vist dette med støtte som gir økonomisk trygghet til å gjennomføre de tiltakene vi ønsker. Med økonomiske hindringer ute av veien er det bare fantasien - og viljen i IPMS Norge - som setter grenser.

 

Siden jeg ikke tviler på viljen i gruppa (bare man blir presset litt), har jeg et håp om at vi med dette skaper et godt grunnlag for fremtidige Skala'er. Konseptet er født, og gradvis utviklet. Vi har ikke landet alle utfordringene, men vi har jomen meg kommet langt.

 

Velkommen til Letohallen på fredag/lørdag/søndag. Dette blir gøy!

 

Kyrre

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei-og-hå!  Gleder meg masse!

 

Kommer selv på Lørdagen, og en ting jeg har lyst til å endre på fra i fjor er å komme i kontakt med folk denne gangen!!  :thumb:

 

-Lasse

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Og innsatsen ser ut til å bli lønnet med god oppslutning på modellfronten også, med hele 408 forhåndsregistrerte modeller. Nesten like mange som det totale antallet modeller i fjor (og vi vet av erfaring at mange ikke registrerer på nett).

 

Arild :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Woohooo! Gjett om vi gleder oss! Satser på å bli ferdig til planlagt avreise cirka i 12-tida fra Trondheim. (Noe vi erfaringsmessig vet aldri skjer.... ::) Må bare spise frokost, pakke ned rundt 30 modeller, dra til dyrlegen og avlive to rotter, bygge ferdig den siste modellen, pakke ned litt klær, samle sammen og pakke  utstyr til lakkforedrag i morra. What? Me worry....?  ;D

Er dog ikke den i gjengen som ofrer mest for å dra denne gangen. John Arilds familie må klare seg uten vann i helga. Kan jo ikke drive å tine rør når man skal på utstilling......! :thumb::D

 

Og de som sal nedover omtrent samtidig med oss, og kjører Østerdalen, slå på tråden, så kjører vi convoi da vel! Breaker breaker, ten-four...!

(Tlf 90198161)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Den endelige kjøreplanen med tanke på foredrag o.l. må vi nesten snekre sammen i kveld. Det har vi rett og slett ikke hatt tid til å detaljplanlegge ennå.

 

En plan bør foreligge når dørene åpner i morra.

 

Nå reiser jeg til Leto.

 

R. :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

 

 

Våket kl. 0600 idag tidlig at begge småjentene danset rumba på magen og nedre regioner.. Etter det første sjokket teller jeg nå ned til avreise oppover til G:moen..

 

T -1 hour and 15 minutes untill driveoff, and counting..

 

Gleær mæ..

 

hilsen

Ed

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.