Gå til innhold
 • Bli medlem

Edward H. Valholm

Administrator
 • Innholdsteller

  3 728
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  31

Alt skrevet av Edward H. Valholm

 1. Edward H. Valholm

  Mosonshow 2022

  frem til
  http://www.mosonshow.hu/?page_id=1506
 2. Viktig sikkerhetsoppdatering for version 4.5.4 -> versjon 4.5.4.2 er installert..
 3. frem til
  https://www.scalemodelchallenge.com/ Mer informasjon i jan. 2021
 4. Forum + theme oppgradert til v.4.5.4 Du kan lese mer om innhold her
 5. Hei Beklager, men Tapatalk lagde mer og mer problemer. Ikke bare under oppgradering generelt, men også ved forsøket å oppgradere Tapatalk plug-in'en.. Jeg er lei for det men det blir for mye stress å få tapatalk til å funke. Vårt forum får raskere oppgraderinger enn hva Tapatalk karer å klemme ut av egne oppgraderinger. Så da var avgjørelsen grei (for min del, men dessverre ikke for deg).. Som nevnt tidligere, Invision har en egen mobil app for android og iphone.. (under utvikling) kanskje det kan hjelpe.
 6. Hei Det var pga. at den siste oppgraderingen ikke var utført. Noe den er nå. Jeg tror feil nå skal være fikset..
 7. frem til
  Les alt om konkurransen her.
 8. Her er en oppdatert versjon av android appen til forumet. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.invisioncommunity.communities Jeg har ikke tilgang til Apple så jeg får ikke lagt ut linken til Apple store. Men det er verdt å søke på samme navn som vises i Google Store. Mer at app fremdeles er iht. Invision i beta..
 9. frem til
  http://www.mosonshow.hu/?page_id=1506
 10. Forum oppdatert til v. 4.5.3 God del bugs og andre forbedringer er fikset. Se hele listen her: https://invisioncommunity.com/release-notes/453-r96/
 11. 09.09.20 Forum oppdatert til v. 4.5.2 Major New Features / Enhancements - New Front-End Design - AdminCP Dark Mode - Site Statistics, Search Insights, and Club Statistics - Marketplace now built into the AdminCP - Mobile App for iOS and Android (Beta) - Zapier Integration for Invision Cloud Communities
 12. SKALA 2021 vil bli avholdt 17-18. April 2021 på Gardermoen Airport Hotel.
 13. Edward H. Valholm

  SKALA 2021

  frem til
  SKALA 2021 vil bli avholdt 17-18. April 2021 på Gardermoen Airport Hotel. Dog med forbehold at den nåværende situasjonen vi er i ikke har forverret seg. Vi vil holde dere oppdatert. Med vennlig hilsen For IPMS styret Edward H. Valholm Mer info kommer her: https://www.ipmsnorge.org/skala/
 14. Det er relativt grei aktivitet, men det kunne ha vært bedre. FB er en stor "konkurrent" hvis man skal kalle dem det. Styrken til forumet (etter min mening) er en uendelig større oversikt her enn på FB hvor man kan følge selve byggingen av en spesiell modell. I FB har man en tendens til å kun se hva som skjer "der og da" - man får sine "likes" og så er det glemt for ettertiden..
 15. Hei Arild Da tror jeg vi har fikset koden til Spotmodel. Som jeg nevnte tidligere så var BBCode deaktivert. Jeg gikk inn og la inn koden på nytt som var i innlegget og nå ser det ut som om det er OK..
 16. Hei Pt. har vi ingen som har tid, lyst eller kompetanse til å designe eller justere designet vi pt. har i dag. Eller lage nytt. Derfor benytter vi ett tema som er kjøpt og som oppdateres av designeren hver gang forumet får en ny oppdatering. I temaet kan vi endre på farger, bilder o.l. Men igjen, hvis det er noen som har bedre smak mht. til farger ol. som ønsker å juster på hvordan farger o.l. fremstår på forumet er hjertelig velkommen til å ta tak i dette. Pt. venter jeg fremdeles på at en ekstra moderator melder seg. VI har søkt etter en siden 2018. Men jeg er optimistisk, så kanskje innen
 17. Hei Forumet er nå godkjent for å benyttes igjennom forumleverandøren vår sin mobil app. Du kan laste ned appen ved å klikke på linkene nedenfor. NB. Disse er under test fremdeles. så ha dette i minnet.
 18. Fra leverandørens side forteller de: "Clubs Clubs are areas created by members and can contain Calendars, Forums and Downloads Categories. Club Owners can make their Clubs public or require members to join before they can see and participate in them. After enabling Clubs, you can control who can create clubs and the types of clubs they can create from the Group Settings. Club Owners can also make other members co-leaders of the club or moderators. After enabling Clubs, you can control what moderation tools are available." Hvis det er noen av våre lokalforeninger eller andre som
 19. Snart ett år siden sist jeg etterspurte om noen hadde lyst til å delta som moderator. Tenkte det da var på tide og spørre på nytt om det var noen som er interessert? Ingen? Noen?
 20. Forum til v. 4.5.1 Beta 3 Se mer vedr. oppdateringer i siste versjon her TalaTalk er deaktivert inntil de klarer å levere en fungerende applikasjon som ikke ødelegger for mye for forumet..
 21. Tapatalk v. 1.6.6 (siste versjon) fungerer ikke 100% med siste oppgradering av forum (v. 4.5.1 Beta 3). Den er derfor deaktivert inntil en fix er kommet fra Tapatalk.
 22. https://www.scalescotland.co.uk/ BT Murrayfield Stadium Roseburn St, Edinburgh EH12 5PJ Scotland
 23. SKALA 2020 - AVLYST! Kjære medlemmer og alle interesserte Det er med ett tungt hjerte vi nå meddeler at årets SKALA 2020 er avlyst! Vi har vurdert og kommet frem til at dette var det eneste alternativet sett i lys av den nåværende pågående situasjonen, og usikkerheten dette medfører i tiden fremover. Vi ser nå fremover og har nå satt en ny dato for SKALA 2021. SKALA 2021 vil bli avholdt 17-18. April 2021 på Gardermoen Airport Hotel. Dog med forbehold at den nåværende situasjonen vi er i ikke har forverret seg.
 24. https://www.ipmsnorge.org/skala/registrering-registration/
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke og/eller registrerer deg på vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.