Jump to content

17. mai paa ARC


Recommended Posts

Som dere kanskje vet, saa pleier ARC aa kjoere artikler relatert til nasjonaldagene til land paa kloden.  I fjor ble det dessverre ikke noen 17. mai med norske artikler, men uansett kan ikke Steve Bamford ta artikler ut av loese luften.  De som har noe aa bidra med (fly med relasjon til Norge er selvsagt meget aktuelle) boer gaa inn paa www.aircraftresourcecenter.com , klikke paa Submissions og saa foelge oppskriften derifra.  Jeg kan bidra med fem korte artikler om foelgende byggeprosjekter fra siste tiden:

 

Boeing 767-205

Boeing 737-505

CF-104

RF-5A

F-16B

 

Jeg forventer ikke at noen hever innsatsen, men om noen flere kan bidra med en artikkel, saa kan vi la flagget vaie hoeyt i modellsirkler paa nett ogsaa.   Da det tar litt tid aa legge inn artikler, saa anbefaler jeg at dere tar kontakt med ham fortest mulig, og gir eposten deres overskrift "For publication on 17th May" eller noe annet beskrivende som omtaler naar dere vil ha inn artikkelen.

 

Jens

Link to comment
Share on other sites

Neimen huff da Ikea jager ;D  Etter å ha sett programmet med "ny kald krig," syntes jeg vi skulle gravd opp Northrop YF-23, satset noen olje grunker på videre utvikkling , og så har vi den kjerra vi skulle hatt, den er jo så grom  wOOt, og" flyter "så fint ved siden av feks. Blackjack.  :thumb:  og navnet da "Northrop Black widow".

 

Link to comment
Share on other sites

Etter å ha sett programmet med "ny kald krig," syntes jeg vi skulle gravd opp Northrop YF-23, satset noen olje grunker på videre utvikkling , og så har vi den kjerra vi skulle hatt, den er jo så grom  wOOt, og" flyter "så fint ved siden av feks. Blackjack.  :thumb:  og navnet da "Northrop Black widow".

 

 

:thumb:

 

Yay! Win! ;D

 

Hilsen Anton - tror at jeg må begynne å spare noen høvdinger til en YF-23 i 1/32 scala fra Zacto... :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

By visiting and/or register an account our forum you agree to our terms and privacy policy. Terms of Use.