Jump to content

Ragnar Eckhoff

IPMS Medlem
 • Posts

  2,207
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  52

Ragnar Eckhoff last won the day on October 21

Ragnar Eckhoff had the most liked content!

Reputation

191 Eksellent

About Ragnar Eckhoff

 • Rank
  Rookie
  Rookie
 • Birthday 23/12/1966

Personal Information

 • Kjønn
  Male
 • Lokasjon
  Horten

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Flott research du gjør, Einar! Hva er det lengden på Bell 47 angir? Er det medregnet rotorene? Vet du hvor den forskjellen mellom D og G er?
 2. Ser ut til å være en delikat operasjon. Har du vurdert å bruke plaststrimler i stedet for kobbertråd til forsterkning? Tror jeg ville brukt plast selv.
 3. Her er link til modell av H-13E, som vel omtrent er som 47D. Modellen er konvertert fra Italerisettet. https://www.britmodeller.com/forums/index.php?/topic/235066057-bell-h-13e-mash-italeri-172/
 4. Jeg lurer på om Franklin O-335 og 6V4 i utgangspunktet er samme motor, dvs at O-335 er amerikansk militær betegnelse, mens 6V4 er den sivile betegnelsen. Synes Wikipedia var litt tynn på varianter av O-335, men det går sikkert an å finne ut mer med iherdig googling.
 5. I følge tegninger i Bell 47 heftet til Olve, så er det forskjeller i strukturen på halebommen mellom D-1 og G. Det burde være mulig å få sjekket opp med bilder om dette er riktig.
 6. Jeg må bare krype til korset og innrømme at min påstand om sort deksel er feil. Det kan se sånn ut på noen bilder, men det er nok snakk om vindu ja.
 7. Beklager at jeg påstod at maskinen ikke hadde vært i Luftforsvaret. Det var ren gjetning fra min side - det var vel antennen som "lurte" meg. (Skal prøve å være mindre påståelig i framtiden, men kan ikke love noe ... .)
 8. Det ser sånn ut på noen bilder. På andre bilder ser det ut som et vindu. Jeg har ikke bildene tilgjengelig her jeg sitter nå, så jeg får ikke sjekket opp. Det kan være jeg tar feil...
 9. Det er definitivt et vindu man ser på bildet Mats har postet. Men det er ikke en maskin fra Luftforsvaret. Jeg ville dobbeltsjekket med andre bilder før jeg hadde lagt til dette på en modell av et fly fra Luftforsvaret.
 10. Mulig det hadde funka, men jeg ville valgt sort dekalfilm eller maskering og lakkering. Er redd limet på teipen ville ha tørket ut med tiden slik at hele greia løsner. Sort og hvit dekalfilm er noe jeg har hatt i alle år og stadig bruker. Har diverse andre farger også, men det er sort og hvit det går mest av. Mine ark er produsert av Microscale, men jeg regner med at det finnes andre produsenter også.
 11. Det ser ikke ut som et vindu ut fra bildene, men et sort deksel. En type antennedeksel kanskje?
 12. Mulig det er jeg som har blingsa litt her, og at roundellene fra Heller ikke er så langt unna sannheten likevel. Synes vingeroundellene ser så himla store ut på noen bilder, men det kan skyldes at perspektivet lurer meg.
 13. Angående vingeroundeller: Olve oppgir diameter på disse til 1000 mm (dvs 1 meter). Jeg trodde standard var 900 mm for vingeroundeller, og 600 for kroppsroundeller??
 14. Jeg synes dette er helt innafor. Roundellene er ikke plassert helt 100% på min Vampire heller, og det er ingen som har klaget på det. Etter å ha sett på bilder i Safir-heftet til Olve D, så tror jeg noe av problemet er at roundellene som Heller har levert er en tanke for små i diameter. Vet ikke om det lar seg gjøre å fjerne roundellene uten å ødelegge modellen for mye? Hvis det er mulig kan jeg sjekke om jeg har liggende noen i korrekt dimensjon som jeg kan sende til deg kostnadsfritt.
×
×
 • Create New...

Important Information

By visiting and/or register an account our forum you agree to our terms and privacy policy. Terms of Use.