Gå til innhold
 • Bli medlem

Ragnar Eckhoff

IPMS Medlem
 • Innholdsteller

  2 196
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  51

Ragnar Eckhoff vant dagen sist Januar 14

Ragnar Eckhoff hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

188 Eksellent

Om Ragnar Eckhoff

 • Bursdag 23. des. 1966

Personal Information

 • Kjønn
  Male
 • Lokasjon
  Horten

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg må bare krype til korset og innrømme at min påstand om sort deksel er feil. Det kan se sånn ut på noen bilder, men det er nok snakk om vindu ja.
 2. Beklager at jeg påstod at maskinen ikke hadde vært i Luftforsvaret. Det var ren gjetning fra min side - det var vel antennen som "lurte" meg. (Skal prøve å være mindre påståelig i framtiden, men kan ikke love noe ... .)
 3. Det ser sånn ut på noen bilder. På andre bilder ser det ut som et vindu. Jeg har ikke bildene tilgjengelig her jeg sitter nå, så jeg får ikke sjekket opp. Det kan være jeg tar feil...
 4. Det er definitivt et vindu man ser på bildet Mats har postet. Men det er ikke en maskin fra Luftforsvaret. Jeg ville dobbeltsjekket med andre bilder før jeg hadde lagt til dette på en modell av et fly fra Luftforsvaret.
 5. Mulig det hadde funka, men jeg ville valgt sort dekalfilm eller maskering og lakkering. Er redd limet på teipen ville ha tørket ut med tiden slik at hele greia løsner. Sort og hvit dekalfilm er noe jeg har hatt i alle år og stadig bruker. Har diverse andre farger også, men det er sort og hvit det går mest av. Mine ark er produsert av Microscale, men jeg regner med at det finnes andre produsenter også.
 6. Det ser ikke ut som et vindu ut fra bildene, men et sort deksel. En type antennedeksel kanskje?
 7. Mulig det er jeg som har blingsa litt her, og at roundellene fra Heller ikke er så langt unna sannheten likevel. Synes vingeroundellene ser så himla store ut på noen bilder, men det kan skyldes at perspektivet lurer meg.
 8. Angående vingeroundeller: Olve oppgir diameter på disse til 1000 mm (dvs 1 meter). Jeg trodde standard var 900 mm for vingeroundeller, og 600 for kroppsroundeller??
 9. Jeg synes dette er helt innafor. Roundellene er ikke plassert helt 100% på min Vampire heller, og det er ingen som har klaget på det. Etter å ha sett på bilder i Safir-heftet til Olve D, så tror jeg noe av problemet er at roundellene som Heller har levert er en tanke for små i diameter. Vet ikke om det lar seg gjøre å fjerne roundellene uten å ødelegge modellen for mye? Hvis det er mulig kan jeg sjekke om jeg har liggende noen i korrekt dimensjon som jeg kan sende til deg kostnadsfritt.
 10. Ser bra ut, dette. Flott at du er så godt i gang! Angående gult, så kan man blande litt brunt i Tamiya gul for å få en litt dypere tone. - Ragnar
 11. Hvordan synes du sånn Klear Kote fungerer? Har en flaske stående på hobbyrommet, men har aldri prøvd den. Er vel lakkbasert? Tørker seint muligens?
 12. Jeg synes roundellene ser greie ut. Kjedelig at malingen flasser. Er det et generelt problem med denne typen AK maing? Grunnet du modellen før den ble malt?
 13. 900 mm i 1/72 tilsvarer 600 mm i 1/48. Så det er godt mulig at du finner 12,5 mm roundeller på 1/48 ark. Hvis du har noen slike.
 14. En annen feil på profilen er at Werkenummer er plassert for høyt på halen og med for liten skrift. Dessuten har tegningen feil proporsjoner på alle bauer og kanter.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke og/eller registrerer deg på vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.