Jump to content

Øst-møte den 13/11/07


Stian Svendsen

Recommended Posts

Skeptiske blikk, Leif? Så ikke at du rynka øyebryna en eneste gang, jeg..  wOOt

 

Gratulerer til Bottolf, som også endelig fikk avhenta "julegaven" - Revells 1/32 Bell AH-1G i bytte mot Academy Tirpitz i 1/350 Tirpitz. Og jeg som ikke har bygd et skip siden jeg var guttunge! Da jeg ymta frampå at jeg skulle ha den ferdig til jul for å teste den ut i full-skala-badekaret jeg flytter fra ved nyttårstider, ble jeg regelrett mistrodd av Yamato-Moland.  :'(

 

En skeptisk type fra det lokale miljøet ville heller ikke tro meg da jeg dro fra møtet og fortalte at jeg hadde tenkt å ro hjem til Oslo i skuta. Han hadde forresten kamuflert seg ved å legge igjen både monokkel, bajonett og gul flosshatt i heimen.

 

Leiligheten jeg flytter til har nemlig bare et lite "sitte-badekar", så der blir det ikke plass til  Doffens saltvannsbeist i den skalaen.

Saltvann er dessuten mangelvare rett ved Ullevål Stadion, så jeg tror jeg skal skaffe meg noe fotoets og satse på inngående studier av referanser en 10-15 års tid. Hvor får jeg tak i boka di, Åkra  ?

 

Anders  ;D

Link to comment
Share on other sites

Takk for i går! Endelig tilbake på motormuseet. Lenge siden jeg har fått annledning til å stille på møtene. Rakk ikke innom Hobbyland da :'( Hyggelig å hilse på dere jeg bare har sett elektronisk. Mange flotte modeller utstilt. Fikk ryddet litt i hyllene og ble kvitt en stor pappeske med 20-30 modeller, takk til kjøpere håper dere er fornøyd. Jeg har ikke slik Coop garanti, men skulle det være bonde anger, skal det vel ordne seg.

Spenningen var stor da jeg kom hjem og åpnet esken fra Anders, fint innpakket i nissepapir. Cobraen var lang slank  og flott den, et stiilig helikopter.

Link to comment
Share on other sites

Flott møte som vanlig!

 

Selv måtte jeg gå relativt tidlig -men fikk stemt. Noe som alltid har slått meg er hvordan interesser (naturligvis) grupperes sammen rundt ulike bord. For meg blir nok det alltid flybordet, men hvis vi får ett nytt lokale bør kanskje ting som "samvirke mellom våpengrenene" tenkes nøye igjennom. I hvertfall syntes jeg Haugenstua innbød til mer naturlig mixing av mennensker  og interesser slik at det ble en klubbkveld, ikke flere klubber som tilfeldigvis treffes samme tidspunkt - samme sted. Men for all del jeg klager ikke,-ensporet som jeg er i min intresse. :)

 

 

Link to comment
Share on other sites

"Rakk" vist ikke å hilse på deg Jarl Ove, ridder av kverulantiske lange nestenpolitiske dyptpløyende analytiske innlegg her inne ;D. Uansett hei ;) håper du bygger litt innimellom også :thumb:. Nå kan du jo slå Anders og legge ut noe på sløydbenken her inne.

 

 

Tok et elegant riddersprang over alle ridderene og landet på fornavnet istedet. Det er til gjengjeld uten avansementsmuligheter....

 

Joda, bygging blir så noen blodige bilder fra sløydbenken kan jeg slenge inn ved andledning.  ;)

 

PS Har faktisk tenkt å gjøre det etterhvert -men trenger et spark bak først. :'(

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

By visiting and/or register an account our forum you agree to our terms and privacy policy. Terms of Use.