Gå til innhold

Stian Svendsen

IPMS Medlem
 • Innholdsteller

  3 227
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Stian Svendsen vant dagen sist November 18 2018

Stian Svendsen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

14 Bra

Om Stian Svendsen

 • Bursdag 20. mai 1980

Personal Information

 • Kjønn
  Male
 • URL
  http://smediadesign.no
 • Lokasjon
  Sandefjord

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Til info: jeg gikk inn på hjemmesiden, for å finne dato. Fant ikke noe annet enn 2019 utgaven.
 2. Kanskje styret kan, høre om det er mulighet for å få IPMS lapper ? altså gratis parkering for de som besøker Skala ?
 3. frem til
  Årets NC, blir holdt samme sted, som i fjor. Mer info kommer
 4. Bare til info, å skjer dette meg også, og jeg har slettet alle mine .
 5. Den tregheten jeg så ut til å oppleve, er ikke der lenger. Nå kommer det med et knips, ikke heng tid som tidligere. Samme som Skala kommiteen, kanskje en web/forum/pr gruppe ? Synes det ville vært rart om ingen har noe å bidra med. Og synd. Kanskje om oppgavene blir små nok, så er færre redde for å bidra ? Må innrømmet at jeg ikke har sett at dere har etterlyst noen konkret til slike oppgaver. Om dere skal det, kan det jo være smart å komme med forventninger og hvilke oppgaver eventuelt frihet, dere er ute etter Uansett, jeg er glad for forumløsningen. Og en avklaring på benkene.
 6. Dessverre er dette slikt som kan skje ved konvertering. Og noe vil mest sansynelig gå tapt, og slikt kan skje uansett. Det jeg synes er synd her, er at vi ikke veit om de kommer til å kjøre igang den prossesen de snakket om, å få tilbake alt. Eller om vi er der styret i IPMS Norge ønsker å være. Jeg er glad for det nye forumet, men kommunikasjonen med hva som skjer og ikke skjer, er lav! Ei heller ser jeg at de prøver å bruke dette som et rekrutterings stunt på andre platformer. Det kunne vært fint med en ToDo post, som er ryddig, blir oppdater i første tråden, med hva de skal gjøre med forumet, når det skal gjøres eller om det er gjort. Eller til og med utgår. Der kan vi lett se hva vi kan forvente av våre forslag. Anser dette som konstruktiv tilbakemelding og et bidrag uten at noen har mast på meg.
 7. Enig. En annen ting, lar man forumet være slik det er nå, eller blir den jobben med å prøve å få tilbake alle byggebenkene gjort ? Tenker det kan være kjekt å vite, om noen er reservert med å poste og legge jobb i innleggene, før man veit om det går ene eller andre veien ?
 8. Om man trykker på "Svar i emnet" oppe til høyre, når man er inne på et innlegg, så blir man faktisk sendt til bunnen, fant jeg ut nå @Espen Andreas Hoff
 9. PRøvde å logge inn, det fikk jeg ikke til, fikk en feil, som lå hos forumet. Men samme det, hele forumet er jo uansett åpent
 10. Nope desverre, jeg ønsker å se brukernavnet, på den som har likt innlegget mitt, slik man gjør på FB.
 11. Jeg tror alt går på vane, i og med at de har et annet design. Men nei, ikke logisk at den svarte prikken er siste uleste! Desverre ikke funnet noen tilbake til topp. Men googling sa meg at en "Back to Top" knapp er mulig å installere.
 12. Ser det er en like funksjon her, hjerte, men man ser ikke hvem som har likt innlegget ditt. Ikke uber viktig, men når jeg trykker på den, er det for å vise at JEG liker eller enig med trådposter. Er dette mulig å få frem ?
 13. Ekstra ekstra! Arild sin versjon: Sender deg til siste innlegg, uansett hva du har lest før. Stian sin versjon: Sender deg til siste uleste innlegg, for deg. Altså, så langt du har lest.
 14. Den svarte sirkelen, ved siden av emne tittel, sender deg til siste uleste innlegg, Som er en annen mulighet, av hva du forklarer her
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.