Jump to content

Er det stor interesse for å fortsette med "Arbeidshester" som egen SIG?


Recommended Posts

Jeg skrev opprinnelig dette i tråden for arbeidshester, men da det ofte ikke vises nye innlegg i underforum, regner jeg med at dette ikke er noe alle har fått med seg. Legger det derfor ut her også:

 

Det har vært foreslått å omgjøre dette gruppebygget til en egen SIG. Tatt i betraktning at det har vært en stor suksess så langt er det derfor fristende å spørre om dette er interessant. Det er tydelig at temaet har inspirert stort i panzerleiren.

 

Kjør debatt...

 

:)

SAS

Link to comment
Share on other sites

Hehe, ja DAK-vogner blir bra, skal nok legge lista litt lavere enn å inkludere alt av interiør i min.

Før den tid har jeg et koseprosjekt på gang - min nyervervede Stug i 48-skala, og nå ser det jaggu ut til å bli litt flybygg også.

 

Men må se å få begynt på IVeren snart - parallellbygg hadde vært artig - men tror du må holde litt igjen underveis Janse, du har jo bygget et par sånne før - så tipper det går litt radigere unna for deg...

 

:)

SAS

Link to comment
Share on other sites

Hmm, tja er jo ikke voldsomt mange som har meldt sin interesse - føler jeg ikke kan regne meg selv med, da det kan fremstå noe udemokratisk - selv om jeg ivrer (og bygger Stug akkurat nå).

 

Nå er det vel heller ikke så voldsomt mange som bygger panzer her på forumet for tiden - så det er mulig at 6 (7 med meg selv) interesserte utgjør en haug, egentlig. Er det nok til å rettferdiggjøre en SIG mon tro? Nå er vel i det minste noen av disse 6 rimelig produktive, noe som kan telle positiv favør?

 

Kanskje vi trenger mer tid for å se om flere vil være med?

 

???

SAS

 

 

Link to comment
Share on other sites

Kunne jo vært artig å slenge med seg her, selv om jeg fortsatt ikke er helt sikker på hvordan det funker....eller vet hva SIG er... :P

Har en Stug III som er ca 90% ferdig og en Panther G som er halvferdig ( det kom noen flygreier i veien)

Eller må man starte på noe nytt på en gitt dato?

 

Mvh. Tom H

Link to comment
Share on other sites

Jeg har for mange flyprosjekter til å love meg ut for denne. Holder på med en Tiger, men den faller utenfor kategorien :)

 

Sludder! Ingen glede er størrre enn å begynne på et nytt sett. Mange byggesett er som god vin eller ost, de må modnes, så du kan med god samvittighet sette til side flere av flysettene dine  :P

Link to comment
Share on other sites

Dersom vi skal la allerede etablerte SIGer her på forumet ha presedens for hva som skal godtas som SIG, ser jeg ikke noe problem med "Arbeidshester". Akkurat hvilke vogner som er akseptert i denne kategorien vil da bli videreført fra gruppebygget med samme navn.

 

Gjelder alle skalaer og kan være påbegynt tidligere - Panzer III, Panzer IV, Churchill, M4 (Sherman), T34 og LT vz. 38. Herunder alle versjoner og avarter av disse.

 

Når det gjelder denne presedensen så omfatter SIG Perkele alt som er finsk. SIG Basta Pasta omfatter alt som er italiensk. Til sammenligning vil jeg da hevde at en SIG Arbeidshester er rimelig begrenset når det kommer til hva som kan bygges. Disse arbeidshestene er da også absolutt faktiske  :)

 

Jeg foreslår da:

- Jeg oppretter denne SIG.

- Det avsluttede gruppebygget flyttes inn under denne.

- De som har påbegynt arbeid i det avsluttede gruppebygget, men som ikke er ferdige med disse, ber meg - gjennom PM, om å flytte tråden direkte inn under SIGen.

- Rune kan slenge seg på når som helst, og dersom han skulle ønske dette, en gang i fremtiden  ;)

 

:)

SAS

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

By visiting and/or register an account our forum you agree to our terms and privacy policy. Terms of Use.