Jump to content

Kåre Paulsen

Styret
 • Posts

  184
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Kåre Paulsen last won the day on August 11

Kåre Paulsen had the most liked content!

Reputation

70 Eksellent

About Kåre Paulsen

 • Rank
  Apprentice
  Apprentice
 • Birthday 22/03/1946

Personal Information

 • Kjønn
  Male
 • Lokasjon
  Spydeberg

Recent Profile Visitors

698 profile views
 1. IPMS Østlandet - medlemsmøte - på Kjeller/Lillestrøm Kommende møte er tirsdag 12/10 kl 1900 - lokalene er åpne fra 1800. Håper nødvendige ting er på plass denne gangen. Når det gjelder kode til porten, tar vi det på PM, for de som ikke var der sist, eller har glemt den. Ta gjerne med modeller til minikonken. Velkommen.
 2. Dekoding av listen fra augustmøtet: 1 - 13 2 - 0 3 - 1 4 - 1 5 - 3 6 - 1 7 - 10 8 - 7 9 - 5 juniorklassen
 3. Og her er modellene som var med i minikonken på tirsdagens møte
 4. Som nevnt i meldingen, den går på PM til de som ber om den. Se PM.
 5. IPMS Østlandet - medlemsmøte - på Kjeller/Lillestrøm Kommende møte er tirsdag 14/9 kl 1900 - lokalene er åpne fra 1800. Håper nødvendige ting er på plass denne gangen. Når det gjelder kode til porten, tar vi det på PM, for de som ikke var der sist, eller har glemt den. Ta gjerne med modeller til minikonken. Velkommen.
 6. IPMS Østlandet. Da kom vi i gang med møtevirksomheten i går, men ikke uten litt småkrøll. Da vi kom til porten, viste det seg at den var utstyrt med kodelås, noe vi ikke var informert om på forhånd. Litt bruk av telefonen løste heldigvis den saken. Så viste det seg at skapet med bl.a. utstyret til minikonken var låst, og nøkkelen var langt unnaa. Dette skal bli fikset til neste gang. Og da skal jeg prøve å huske også å legge ute møteinfo på forumet. Det var ni modeller i minikonken. Juniorklassen ble vunnet av Vetle Aleksander Nilsen med en Sd.Kfz 251. Eller ble vinner en Tiran 5, fulgt av en gresk robåt og en Ford Roadster.
 7. Tirsdag 27/4 er det klart for nytt virtuelt møte på Teams. Linken ligger nedenfor.Du er invitert til å bli med i et Microsoft Teams-møte Tittel: IPMS Østlandet - og andre interesserte Tidspunkt: 27. apr. 2021 19.00.00 Bli med på datamaskinen eller mobilappen Klikk her for å bli med på møtet
 8. IPMS Østlandet - og andre interesserte. Tirsdag 13/4 kl 1900 ville det vært vanlig møtedag, så da kjører vi en runde med virtuelt møte på Teams igjen. Så får vi håpe at det vil være mulig å gjenoppta de vanlige møtene en gang i løpet av høsten. Alle interesserte er velkomne til å slenge innom for en sosial stund med bygging og prating. Du er invitert til å bli med i et Microsoft Teams-møte Tittel: IPMS Østlandet Teams-møte Tidspunkt: 13. apr. 2021 19.00.00 Bli med på datamaskinen eller mobilappen Klikk her for å bli med på møtet.
 9. IPMS Østlandet - medlemsmøte. På grunn av smittevernreglene er det dessverre ikke mulig å holde et fysisk møte på tirsdag, som skulle vært starten på året. Nå kjørte vi et virtuelt møte via Teams i desember, og det fungerte meget bra etter min mening. Legger dermed ut en link til tirsdagens møte her. Og da kan jeg si at alle er velkomne Du er invitert til å bli med i et Microsoft Teams-møte Tittel: IPMS virtuelt møte Bli med på datamaskinen eller mobilappen Klikk her for å bli med i møtet
 10. IPMS Østlandet - medlemsmøte 8/12. På grunn av smittesituasjonen og nedstengninger, blir det ikke noe fysisk møte denne gangen heller. Nå kom Edward H. Valholm med et hint forrige gang, om at en jo kunne kjøre et virtuelt møte via Teams. Så her er linken til et virtuelt møte. Alle som har lyst er velkomne rundt møtetiden, 8/12 kl 1900. Dette er et forsøk, da det jo kan være at de også har restriksjoner i effekt etter jul. Du er invitert til å bli med i et Microsoft Teams-møte Tittel: Kåre Paulsens Teams-møte Bli med på datamaskinen eller mobilappen Klikk her for å bli med i møtet
 11. Der har de satt opp en Bell 47D-1 og en (Agusta) Bell 47(noe med kulepenn) før J i brosjyren jeg fikk, og som vel er ønskelisten. Agusta står riktignok også med kulepenn, men figuren ser ut til å stemme med den typen.
 12. Tror Janse skal få komme med fasiten her, da det er endret noe med kulepenn i den brosjyren jeg fikk, men de har merket av begge, og det er stor forskjell på de to (Bell og Augusta Bell).
 13. Ifølge boken "Norske Militærfly" er det snakk om W.Nr 1349 W.34 hi See
 14. På grunn av smittesituasjonen blir det ikke møte kommende tirsdag. Beklager. Så får vi håpe at det ser bedre ut neste måned. Mvh Kåre
×
×
 • Create New...

Important Information

By visiting and/or register an account our forum you agree to our terms and privacy policy. Terms of Use.