Jump to content

Stein Atle Stenberg

Administrator
 • Posts

  4,154
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Stein Atle Stenberg

 1. Pent arbeid igjen! Har jo hatt gleden av å se denne gradvis utvikle seg live... digert monster av en modell! Skjønner godt at det er en utfordring å finne adekvat oppbevaringsplass.
 2. Beklager at det tok litt tid, men nå har dere fått arbeidsbenkene deres opprettet.
 3. Da skal jeg ordne ny benk for deg Ronny. Kan ellers informere om at det gamle forumet er oppe igjen i lesbar tilstand, og med de gamle, tapte, arbeidsbenkene tilgjengelige. Lenke her dersom det trengs: https://www.ipmsnorge.org/forum/ Mvh SAS
 4. Til alle som ønsker å få opprettet ny arbeidsbenk, og da sikter jeg spesielt til dere som allerede hadde en på det gamle forumet, kan dere vennligst be om dette her. Det gjør jobben mye enklere for meg. Vi forsøker altså å gjøre de arbeidsbenkene som ikke fulgte med over på dette forumet tilgjengelige, da via lenke til det gamle forumet. Det jobbes for tiden med å få dette til - og forhåpentligvis lykkes vi med det. Underveis i prosessen så langt har vi hatt en del problemer. Disse problemene ser muligens ut til å ha en sammenheng med hvorfor de ikke fulgte med over. Det vil da dessverre ikke bli mulig å poste i gamle arbeidsbenker, men man får muligheten til å lese det som allerede finnes der. Vi beklager at vi ikke har noen bedre løsning, men håper altså at vi får dette til, og at det er noe dere som har "mistet" arbeidsbenkene deres kan leve med. Mvh SAS
 5. Hei på deg. Dette med meldingene skjønner jeg så langt ikke hvorfor skjer. Men nå er i hvert fall arbeidsbenken din opprettet.
 6. Nå har Edward gjort en iherdig innsats for å få rettet opp i problemet med manglende arbeidsbenker. Det man gjør er å åpne de manglende arbeidsbenkene på det gamle forumet. Det vil da være mulig å gå inn og lese på disse, men ikke mulig å legge til nye innlegg der. Resten av det gamle forumet vil forbli utilgjengelig, som nå. De av dere som mangler arbeidsbenker og som ønsker å få gjennopprettet denne bes henvende seg til meg, så skal jeg ordne opp i dette. Mvh SAS
 7. Jeg lurte også på om dette kunne være grunnen. Jeg skal kikke rundt og se om det er noen instillinger som kan fixe dette. Men det må bli senere for jeg er på vei på jobb.
 8. Rart, jeg ser hvem som har likt innlegg, både på egne tråder og på andres.
 9. I løpet av kort tid vil det bli satt i gang en sikkerhetsoppgradering av forumet. Vi vet ikke helt hvor lang tid dette vil ta... Mvh SAS
 10. Einar, dersom du klikker på arbeidsbenker først, slik at skjermen din utgjør en liste over de som har arbeidsbenker, kan du da se at de du ellers ikke får opp tråder fra, faktisk viser (eks. Moland 2916 innlegg) - på høyre side av skjermen, samt et innlegg du kan klikke deg inn på?
 11. Nei, jeg og andre kommer ikke inn via Talpatalk etter omleggingen.
 12. Jeg har nå vært inne og fjernet duplikatseksjoner, også på arbeidsbenker. Vet ikke om det vil hjelpe. Arild; jeg kommer inn på en av trådene dine, dersom jeg først åpner arbeidsbenker, da ser jeg helt til høyre en tråd, og at du har en hel drøss tråder der. Men så langt får jeg ikke opp noen andre av dine tråder. Det med No Script var noe jeg nevnte da jeg selv tråkket litt i salaten der, så tenkte det var greit å nevne det i tilfelle noen andre skulle være like forvirret som meg Nå har jeg vært inne og sjekket litt i arbeidsbenk-seksjonen, det ser ut til at de fleste som har hatt duplikat-seksjoner her også er de man ikke lengre får opp trådene til. Det gjelder så og si alle som hadde duplikater, med et par unntak. Så langt ser det også ut til at de uten duplikater er problemfrie å komme inn på. Jeg har selv sjekket, med min begrensede kunnskap, for å se om det er noe muffens med innstillingene til akkurat disse seksjonene, uten at jeg kan se noe opplagt eller mistenkelig. Andre steder på forumet hvor det har vært duplikater (som jeg nå har fjernet) ser heller ikke ut til å være plaget av problemet. Håper vi finner løsning på dette rask.
 13. Ser nå at innleggstellingen er tilbake - tilsynelatende med riktg antall innlegg.
 14. Gratulerer så meget Tigermeister. Du må nok frem med luftpenselen og kjøre på med noen durabelige tigerstriper på denne modellen. Mulig Skala 2019 trenger et litt større lokale om du blir ferdig til da. Husk adekvat chipping og væring.
 15. Til dere som måtte bruke No Script eller andre plugins, husk å åpne der om du mangler tilganger. Det kan hjelpe Innleggstellingen fra det gamle forumet har ikke fulgt med over på det nye for min del. Talpatalk funker heller ikke så langt. Ellers så liker jeg godt det nye forumet!
 16. Det kan virke som om du sikter til pitot-røret. Men nei - det er en liten dings som skal være plassert like utenfor gunnerene på høyre vingeforkant.
 17. Siden du er så treig føler jeg for å spørre om du har glemt den bittelille stabiliserende dingsen som skal sitte i forkant av høyre vinge? Eller er den der, bare ikke så lett synlig? Nå som jeg har vært tilstrekkelig slem vil jeg si at dette ser meget smukt ut.
 18. Nå kjenner jeg lite til stridsvognene du nevner, men dersom de er produsert og brukt av samme nasjon - i samme utgave - faller de utenom. Men om det er vogner som er først er brukt i en konfigurasjon, så senere i en annen - vel - tjaaaa? Er vel ikke ny eier akkurat da vel? Om de har byttet avdeling så kanskje - men mulig at det ikke treffer høyt på spirit-skalaen. Godt spørsmål dette.
 19. Mange interessante tanker her. Jeg synes at "spirit-poeng" som Kyrre nevner bør bli vektlagt tungt når det en dag skal dømmes i denne klassen. Sånn lend-lease greie blir fort det samme som førstegangsbruk skulle jeg mene, men hva vet vel jeg. Den enkelte bygger bør vel kunne argumentere/dokumentere godt vedrørende sitt valg slik at vi alle kan se kreativiteten bak prosjektet. Eller spiriten om du vil.
 20. Jeg vil vel hardnakket påstå at det skulle være helt innafor. Da regner jeg med at du mener Do335 (fly for de uinvidde i denslags)
 21. Det ble vedtatt på årets skala at tema for Skala 2019 er "Second Hand", eller på norsk noe sånt som "Gjenbruk". Det er da altså ikke snakk om byggesett man har kjøpt av andre, men bygg hvor forbildet har hatt en tidligere eier. Eksempelvis militært utstyr brukt av en nasjon og videresolgt til en annen nasjon. Forbildet må da bygges slik det fremstår når det har blitt overtatt av den nye nasjonen. Jeg er ikke helt sikker på hvorvidt et forbilde som har blitt overtatt av ny eier uten at dette har medført vesentlig forandring av forbildets utseende vil kunne regnes som gyldig. Det vil i hvert fall fremstå som en noe uambisiøs måte å løse utfordringen på. Det er mulig at et diorama hvor en bruktbilhandel er temaet vil være innafor? Ser frem til mange kreative tolkninger og bygg. Frist: Skala 2019. Løp og bygg!
×
×
 • Create New...

Important Information

By visiting and/or register an account our forum you agree to our terms and privacy policy. Terms of Use.