Jump to content

Inspirasjon til F-16-gruppebygginga...


Kyrre Ingebrethsen

Recommended Posts

Flotte bilder, Kyrre :thumb: Sånn umiddelbart slår det meg at norske F-16 er veldig rene og pene? Det er vel litt avhengig av hvor lenge det er siden de var til vask. Jeg husker at flyene til 338-skvadronen ofte var innom flyvaskehallen på Ørlandet :) På mitt bidrag blir det nok ikke så mye væring, men noe må man jo ha - iallefall rundt kanonmunningen.

 

Mvh

Rune

:)

Link to comment
Share on other sites

Flotte bilder Kyrre - god inspirasjon er det og å se Aegean Falcons på youtube etter marshalling videoen:)

 

Selv om norske F-16 er renere enn de lenger sør i Europa, så er det variasjon - se bare på bildet av 680 og sammenlikne det med 665 i hangaren.  Legg og merke til at noen paneler har litt andre grånyanser enn resten av skroget.

 

Jens

Link to comment
Share on other sites

Det er på detaljene det står og faller, akkurat det gjelder nok like mye i scala 1/1. Basen til fugleskjærer antennene ser ihvertfall ut til å være tilvirket med  blodsukker høyt over snippen,- hvis ikke sterkere saker. Kittingen i frontruten minner forøvrig stygt om mine 50 år gamle vinduer, så her blir det nok poengtrekk i 1/48. :D

Link to comment
Share on other sites

Sabla gode bilder, Kyrre :praise:

 

Spørsmål fra grønning på yankee-jet: Kan F-16 bygges i andre varianter enn grått, grått, grått, grått, grått? Jeg synes nemlig det er ganske deprimerende å se så fine fly bli trykket inn i kjedlighetshjørnet grunnet døll kamo. Da hjelper det lite med kule rundeller.

 

 

Sondre :)

Link to comment
Share on other sites

F-16 i annet enn grått?  Åjada, Venezuela bruker farger som likner vietnam.skjemaet, Israel bruker brunt, beige og blekgrønt over lys grått, Indonesia brukte et skjema som gikk i blå og gråtoner, men som hadde god kontrast på fargene, så det så ganske sprekt ut.  Og så har man jo prototypene som fløy i rødt, hvitt og blått.  En håndfull F-16 ble og malt opp i Europe 1 skjema (to grønnfarger og en gråfarge) som test for "close air support" oppdrag da den kalde krigen var fortsatt kald og A-10 stod i fare for å bli pensjonert for tidlig.  Og om vi tillater Mitsubishi F-2 i dene gruppebyggingen, så er den kamuflert i to blåtoner.  Til slutt må vi ikke glemme aggressor F-16 - der males de ganske så attraktive fargeskjema.  Ørkenkamo i brunt, beige, mørk grønt, eller bare brun/beige nyanser og tilsvarende i blåtoner, grått og grønt.  Søk på airliners.net etter F-16 og "adversary" eller "aggressor", så finner du nok noe du liker.

 

Jens

Link to comment
Share on other sites

NEI!!! F-16! Det var som s/%#((¤  Merker det begynner å klø i fingrane..... kommer garantert til å leite overalt på evilBay etter diverse duppedritter til et nytt prosjekt....NASCW (eller hva de kalles) kanskje en Nellis WA aggressor i blått farge skjema, en norsk toseter, eller kanskje en litt møkkete gresk ,med CFT og spine ::)  Nei, kan ikke ....må ikke....kan ikke.....har ikke plass (godt argument)

 

Nei, den som lever får se.......er helt skjelven i knea nå ja, vann i munnen...

uff, men det kunne jo vært morosammt da.... :pinch:

 

-Glenn <----Issues..!

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

By visiting and/or register an account our forum you agree to our terms and privacy policy. Terms of Use.