Jump to content

Er det slutt på praksisen med at medlemmer må stå fram under fullt navn?


Recommended Posts

Er det slutt på praksisen med at medlemmer må stå fram under fullt navn?

 

Siden 31.12.2010 har "Woody67" blitt feiret som "vårt nyeste medlem". Hvem i huleste er det?

 

Anders  ???

 

Nei, det er ikke slutt på denne praksisen, men det er ikke alltid folk gjør som vi ber dem om på forumet :)

Folk som ikke retter seg etter kravet får noen påminnelser før vi evt sletter kontoen.

 

Henrik

Link to comment
Share on other sites

Og i motsetning til en del andre, så har Woody67 bare ligget sånn i et par dager. Det er høyst variabelt hvor aktiv jeg er med å forfølge de som ikke fyller ut fullt navn. Alle som registrerer seg uten fullt navn får en PM så raskt som mulig. Etter det kan det ta alt fra dager til uker før jeg følger opp. Ofte har de heller ikke vært logga på siden dagen de registrerte seg, og da sletter jeg bare kontoen. Men så snart du begynner å poste, så blir man som regel litt mer pågående for å få navnet på plass...

 

Arild :)

Link to comment
Share on other sites

Litt usikker på hva diskusjonsdeltakerne her er ute etter å oppnå, med litt flaks mister vi en eller flere moderatorer, så ha vi enda en ting å ta tak i før SKALA.

 

Så min oppfordring er, kutt ut nå.

 

Jan Erik Johansen

kasserer IPMS

 

Det skulle ikke være så vanskelig å forstå hva jeg er ute etter å oppnå: Jeg har gjennom årene satt stor pris på at forum-medlemmer står fram under fullt navn, slik at vi vet hvem vi har med å gjøre. På andre nettsteder er ikke dette noen selvfølge. Riktignok opptrer jeg som "Nøtteliten" i tråden "Delenøtter" i "Bableboksen", men alle ser jo at det er jeg som skriver under alias.

 

Jeg har ingenting å skjule, og sannsynligvisvis har heller ikke de som registrerer seg under pseudonymer det. Men har man først innført en regel om at folk skal registrere seg som den de er, bør det gjennomføres.

 

Dessuten tror jeg at både Arild og Henrik har baller nok til ikke å trekke seg som moderatorer pga. av et lite, småkritisk innspill.

De har hørt verre ting fra dette hold tidligere, hr. kasserer.

 

Anders  :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg kommer til å slette den lille kranglen forut for Anders sitt siste innlegg. Dessverre går nok Janse, Stian H og Gautes sindige kommentarer med i slengen, men det får være en del av opprenskningen. Beklager hvis dere synes det er dumt.

 

Og for framtiden, legg dette på minnet:

 

-La moderatorene gjøre jobben med å få folk til å stå fram med fullt navn. Påminnelser til moderatorene om at folk opererer anonymt er selvsagt tillat, men vær snill å gjøre det i form av PM til moderator og ikke rett ut i en tråd.

 

-Å slenge dritt om folks gramatikk er helt uakseptabelt og vitner om at man er tom for poenger! Slikt vil jeg ikke se!! >:(

Dette er et forum for modellbygging, ikke for å lære å skrive korrekt Norsk. Selv er jeg nøye med min gramatikk, men jeg legger meg ikke opp i andre folks skrivefeil. Det kan være mange årsaker til at folks gramatikk ikke er helt på merket. Og dersom man irriterer seg over at folk bruker engelske uttrykk. Så får man heller bite det i seg. Vi er heller ikke sponset av Noregs Mållag.

 

Nå skal denne tråden igjen gå over til å bli en introduksjonstråd. Har noen problemer med dette, så fortsetter vi heller via PM eller epost: rstensr2@online.no

 

Roar

 

Link to comment
Share on other sites

Jeg gikk glipp av denne bataljen, så jeg vet ikke helt hva som ble sagt av og om hvem, men bare la meg gjenta det sentrale fra et av mine tidligere innlegg:

 

Men så snart du begynner å poste, så blir man som regel litt mer pågående for å få navnet på plass...

 

Tro meg, ingen overlever som forummedlem over tid uten å ha fyllt ut fullt navn. Men folk som bare registrerer seg og som man aldri ser noe mer til, får ikke ekstremt mye oppmerksomhet fra meg, men blir fulgt opp når jeg får tid til det.

 

Og til slutt; det er en ubetinget fordel å klage om disse tingene til oss moderatorer per PM, heller enn å poste på forumet.  :thumb:

 

Arild :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

By visiting and/or register an account our forum you agree to our terms and privacy policy. Terms of Use.