Jump to content

Modellregistrering


Roar Stensrud

Recommended Posts

Dessverre ser det ut til at den vanlige gjengen med kjekke herremenn fra Kristiansand blir meget redusert i år på grunn av kollisjoner med jobb. Trist, men sånn er det når det ikke er IPMS som er levebrødet vårt. Selv kommer jeg kanskje på søndag. Kanskje ikke i det hele tatt. Også på grunn av jobb.

 

Bortfall av en stor IPMS Sør-kontingent medfører imidlertid at vi ikke har de vanlige personene som kan ta seg av modellregistreringen. Mi må altså ha hjelp fra andre medlemmer. Dette er vel kanskje en av de viktigste jobbene og er en jobb som MÅ gjøres.

 

Så vær så snill å melde dere til tjeneste. Det hadde også vært fint å ha en generell "mannskapspool" med folk som sier at de kan sette av litt tid til å hjelpe de som arrangerer. Jo flere som melder seg, jo mindre tid må hver enkelt bruke på å assistere arrangørene.

 

Send PM eller epost til meg.

 

R. :)

Link to comment
Share on other sites

Så langt har det vært nokså skuffende respons på dette.

 

Vi må ha mange fler som kan ta i et tak for at dette skal gå. Vi trenger minst et par mann til for modellregistrering. Jørgan Faret har vært med på det før og han stiller. :praise:

 

Ellers trenger vi:

 

-Bordvakter

-Dørvakter

 

Igjen: Jo flere som melder seg, jo kortere tid må hver enkelt bidra.

 

Selv om det er styret og SKALA-komiteen som tar seg av planlegging og tilrettelegging så er dette fremdeles en dugnad.

 

R. :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg hadde en generell appell om at vi hadde behov for folk til registreringen på møtet på Kjeller i går og Stian Bognerud meldte sin interesse.

 

Roar: ta kontakt med Stian for bekreftelse er du snill.

 

Og hvem vet, kanskje min fantastiske motiverende og oppildnende appell i går kveld gjør at flere etterhvert også melder sin interesse :)

Link to comment
Share on other sites

Stian er registrert.  :thumb: Fikk PM fra ham i går.

 

Opprinnelig i denne tråden så oppfordret jeg folk som melder seg til tjeneste om å gjøre det på PM eller epost til meg

(rstensr2@online.no). Det holder jeg fast på. Fint at folk melder seg i tråden også, men vi trenger ikke fylle opp en hel tråd med

 

-"Hei, jeg vil gjerne hjelpe til"

-"Så flott, takke for det"

 

Jeg fører liste over de som melder seg til tjeneste. Pr. nå så har vi nok folk til registrering. Videre nå så trenger vi, som sagt, en generell "mannskapspool".

 

På forhånd takk til alle som melder seg til tjeneste.  :thumb:

 

R. :)

Link to comment
Share on other sites

Jepp. Dyktige modellbyggere som har vært lenge i gamet får som regel nok andre premier. Denne prisen er tenkt utdelt til en modellbygger (gjerne en debutant, men det er intet krav) som er flink, men likevel ikke når helt opp i konkurranse med "proffene".

 

Prisen het opprinnelig "Beste Nykommer", men vi hadde ikke spesifisert noen krav for å få prisen annet enn at man skulle være nykommer på SKALA. Det endte med at Juha Airio (kanskje en av verdens beste bilbyggere og slett ingen debutant i konkurranser hverken som deltaker eller premiemottaker) fikk prisen. Det var ikke helt hensikten med prisen, men det sto ikke nøye nok beskrevet. Derfor ble den omdøpt til "Motivasjonsprisen" med krav om at mottaker ikke tidligere skal ha vært premiert i noen konkurranse. Vi har selvsagt ingen kunnskap om alle som tidligere har vært premiert i andre konkurranser enn SKALA, så det må overlates til folks ære og samvittighet.

 

R. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

By visiting and/or register an account our forum you agree to our terms and privacy policy. Terms of Use.