Roar Stensrud Skrevet 19. februar 2013 Del Skrevet 19. februar 2013 Det har dessverre sneket seg inn en feil i preSKALA bladet. På sidene om generell info om SKALA står det oppgitt at vi satser på å spise på lørdagen kl. 1800. Dette er feil. I år prøver vi kl. 1900 for å få litt mer "luft" i arrangementet tidligere på dagen. Erfaringsmessig blir skjemaet litt for tett på lørdagen hvis vi skal spise allerede kl. 1800. Feilen skyldes utelukkende dårlig korrekturlesning av undertegnede. Det er altså programmet på baksiden av preSKALA som har korrekt informasjon. R. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
André Kristoffersen Skrevet 23. februar 2013 Del Skrevet 23. februar 2013 Kan vi få menyen, håper kjøkkenet har lagt opp til en kulinarisk aften. Det har ikke vært så værst de to siste årene... Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Roar Stensrud Skrevet 25. februar 2013 Forfatter Del Skrevet 25. februar 2013 Tidligere har vi ikke fått noen eksakt meny, bare eksempler på hva det kan være. Men tatt i betraktning de siste par årene så har vi vel ikke så mye å frykte. Kan høre med dem litt nærmere om de kan si noe konkret. R. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Roar Stensrud Skrevet 8. mars 2013 Forfatter Del Skrevet 8. mars 2013 Og her er menyen. Sent men godt... Fredag : Helstekt lammesadel med rotmos, rødvinssaus og bakte amadine poteter. Laks med agurksalat, rømmesaus og kokte poteter Salatbuffe. Lørdag: Helstekt ytrefilet av storfe, sauterte grønnsaker, poteter og kryddersmør. Stekt kveite med soya / sesam saus smør og blomkåøpurè. Salatbuffe R. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sten Arne Brunsby Skrevet 8. mars 2013 Del Skrevet 8. mars 2013 Er det noen priser på gildet ? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.