Roar Stensrud Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Det har dessverre sneket seg inn en feil i preSKALA bladet. På sidene om generell info om SKALA står det oppgitt at vi satser på å spise på lørdagen kl. 1800. Dette er feil. I år prøver vi kl. 1900 for å få litt mer "luft" i arrangementet tidligere på dagen. Erfaringsmessig blir skjemaet litt for tett på lørdagen hvis vi skal spise allerede kl. 1800. Feilen skyldes utelukkende dårlig korrekturlesning av undertegnede. Det er altså programmet på baksiden av preSKALA som har korrekt informasjon. R. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
André Kristoffersen Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Kan vi få menyen, håper kjøkkenet har lagt opp til en kulinarisk aften. Det har ikke vært så værst de to siste årene... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roar Stensrud Posted February 25, 2013 Author Share Posted February 25, 2013 Tidligere har vi ikke fått noen eksakt meny, bare eksempler på hva det kan være. Men tatt i betraktning de siste par årene så har vi vel ikke så mye å frykte. Kan høre med dem litt nærmere om de kan si noe konkret. R. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roar Stensrud Posted March 8, 2013 Author Share Posted March 8, 2013 Og her er menyen. Sent men godt... Fredag : Helstekt lammesadel med rotmos, rødvinssaus og bakte amadine poteter. Laks med agurksalat, rømmesaus og kokte poteter Salatbuffe. Lørdag: Helstekt ytrefilet av storfe, sauterte grønnsaker, poteter og kryddersmør. Stekt kveite med soya / sesam saus smør og blomkåøpurè. Salatbuffe R. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sten Arne Brunsby Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Er det noen priser på gildet ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.