Gjest Skrevet 31. mars 2011 Del Skrevet 31. mars 2011 Tenkte kanskje jeg også skulle hive meg på noe Italiensk :'( Gravde i samlingen, og denne dukket opp.. panellinjer dype som Grand Canyon Canopyen ser ikke så halvgal ut dog... Denne blir rett ut av eska,,, fort og gæli.. Kanskje det blir nok til en Sig nå?? Roy Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Torgeir Eikeland Skrevet 31. mars 2011 Del Skrevet 31. mars 2011 Jovisst. Eller hva med en italienskrelatert Su 25? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Morten Syvertsen Skrevet 31. mars 2011 Del Skrevet 31. mars 2011 Klem den sammen Roy! / Morten Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anton Chumak Skrevet 2. april 2011 Del Skrevet 2. april 2011 Jovisst. Eller hva med en italienskrelatert Su 25? italienskrelatert Su 25? Su 25? Su 25? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Torgeir Eikeland Skrevet 2. april 2011 Del Skrevet 2. april 2011 Ja. Men du Roy: du har jo en uferdig Malta-Spit liggende også. Og den kræsjlanda jo på ei strand på Sicilia og passer altså fint i pastagryta. Hvis du ikke finner italienske merker til sukhoien da. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 3. april 2011 Del Skrevet 3. april 2011 Ja. Men du Roy: du har jo en uferdig Malta-Spit liggende også. Og den kræsjlanda jo på ei strand på Sicilia og passer altså fint i pastagryta. Hvis du ikke finner italienske merker til sukhoien da. Jepp.. har funnet den frem sammen med Frosken, og den kjedelige grå pastakokekeren.. trippel ferdigstillelse.. tror ikke jeg klarer å finne mafiamerker til noe SU 25.. ville nok ikke besudlet noe Russisk med pasta. Dårlig match liksom wOOt Roy Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jens Håkon Brandal Skrevet 3. april 2011 Del Skrevet 3. april 2011 Kanskje disse gjoer Tornadoen din litt mindre kjedelig? http://www.hannants.co.uk/product/ZTZ48011 Jens Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stein Meum Skrevet 3. april 2011 Del Skrevet 3. april 2011 Har hatt et relativt ambivalent forhold til Tornado. Riktignok har jeg et varig minne fra en av prototypene, MRCA, fra Farnborough i hine hårde dager (mén heter det kanskje. Les: tinnitus), men en Luigi Tonnante med ørkenkamo ligger langt baki der etter at jeg så 2 stk drive med akrobatikk over Gardasjøen i 1996. Ingen "grå" opplevelse, akkurat. At det duftet basilikum og hvitløk fra lunsjen bidro kanskje? Stein Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 3. april 2011 Del Skrevet 3. april 2011 Kanskje disse gjoer Tornadoen din litt mindre kjedelig? http://www.hannants.co.uk/product/ZTZ48011 Jens Fin hale....med noen tro jeg blir rammet av den Spanske Væringsskolen, og piffer den opp litt... Har hatt et relativt ambivalent forhold til Tornado. Riktignok har jeg et varig minne fra en av prototypene, MRCA, fra Farnborough i hine hårde dager (mén heter det kanskje. Les: tinnitus), men en Luigi Tonnante med ørkenkamo ligger langt baki der etter at jeg så 2 stk drive med akrobatikk over Gardasjøen i 1996. Ingen "grå" opplevelse, akkurat. At det duftet basilikum og hvitløk fra lunsjen bidro kanskje? Stein He he.. høres bra ut... får koke litt Rema 1000 makaroni... i 30 min. for å få litt Italiensk svung...over Tornardoen.. Roy Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 3. april 2011 Del Skrevet 3. april 2011 Halvannen time byggeøkt.. Resultat. Primet mafiakontor Og en del storstruktur klasket i sammen.. I morgen blir det mer.. Roy Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stein Meum Skrevet 3. april 2011 Del Skrevet 3. april 2011 Jens Har hatt et relativt ambivalent forhold til Tornado. Riktignok har jeg et varig minne fra en av prototypene, MRCA, fra Farnborough i hine hårde dager (mén heter det kanskje. Les: tinnitus), men en Luigi Tonnante med ørkenkamo ligger langt baki der etter at jeg så 2 stk drive med akrobatikk over Gardasjøen i 1996. Ingen "grå" opplevelse, akkurat. At det duftet basilikum og hvitløk fra lunsjen bidro kanskje?Stein He he.. høres bra ut... får koke litt Rema 1000 makaroni... i 30 min. for å få litt Italiensk svung...over Tornardoen..Roy Hah! Ikke noe REMA her i huset! Sjekk opp "Smak av Italia" på Sætre i Hurum. Og på norsk heter det italiensk, ikke Italiensk. Bare for å pirke. Stein, som spikker litt på div. språk også. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 3. april 2011 Del Skrevet 3. april 2011 Jens Har hatt et relativt ambivalent forhold til Tornado. Riktignok har jeg et varig minne fra en av prototypene, MRCA, fra Farnborough i hine hårde dager (mén heter det kanskje. Les: tinnitus), men en Luigi Tonnante med ørkenkamo ligger langt baki der etter at jeg så 2 stk drive med akrobatikk over Gardasjøen i 1996. Ingen "grå" opplevelse, akkurat. At det duftet basilikum og hvitløk fra lunsjen bidro kanskje?Stein He he.. høres bra ut... får koke litt Rema 1000 makaroni... i 30 min. for å få litt Italiensk svung...over Tornardoen..Roy Hah! Ikke noe REMA her i huset! Sjekk opp "Smak av Italia" på Sætre i Hurum. Og på norsk heter det italiensk, ikke Italiensk. Bare for å pirke. Stein, som spikker litt på div. språk også. Ok..... Stor I henger i fingra vettu... Tror neppe det blir noen store italienske utskeielser her i huset... Akkurat derfor jeg koker pastaen i 30 min,,, ;-) Roy Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stein Meum Skrevet 3. april 2011 Del Skrevet 3. april 2011 Jens Har hatt et relativt ambivalent forhold til Tornado. Riktignok har jeg et varig minne fra en av prototypene, MRCA, fra Farnborough i hine hårde dager (mén heter det kanskje. Les: tinnitus), men en Luigi Tonnante med ørkenkamo ligger langt baki der etter at jeg så 2 stk drive med akrobatikk over Gardasjøen i 1996. Ingen "grå" opplevelse, akkurat. At det duftet basilikum og hvitløk fra lunsjen bidro kanskje?Stein He he.. høres bra ut... får koke litt Rema 1000 makaroni... i 30 min. for å få litt Italiensk svung...over Tornardoen..Roy Hah! Ikke noe REMA her i huset! Sjekk opp "Smak av Italia" på Sætre i Hurum. Og på norsk heter det italiensk, ikke Italiensk. Bare for å pirke. Stein, som spikker litt på div. språk også. Ok..... Stor I henger i fingra vettu... Tror neppe det blir noen store italienske utskeielser her i huset... Akkurat derfor jeg koker pastaen i 30 min,,, ;-) Roy Og da kaller du f***skapet for? Minestrone eller noe sånt...? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 3. april 2011 Del Skrevet 3. april 2011 Jens Har hatt et relativt ambivalent forhold til Tornado. Riktignok har jeg et varig minne fra en av prototypene, MRCA, fra Farnborough i hine hårde dager (mén heter det kanskje. Les: tinnitus), men en Luigi Tonnante med ørkenkamo ligger langt baki der etter at jeg så 2 stk drive med akrobatikk over Gardasjøen i 1996. Ingen "grå" opplevelse, akkurat. At det duftet basilikum og hvitløk fra lunsjen bidro kanskje?Stein He he.. høres bra ut... får koke litt Rema 1000 makaroni... i 30 min. for å få litt Italiensk svung...over Tornardoen..Roy Hah! Ikke noe REMA her i huset! Sjekk opp "Smak av Italia" på Sætre i Hurum. Og på norsk heter det italiensk, ikke Italiensk. Bare for å pirke. Stein, som spikker litt på div. språk også. Ok..... Stor I henger i fingra vettu... Tror neppe det blir noen store italienske utskeielser her i huset... Akkurat derfor jeg koker pastaen i 30 min,,, ;-) Roy Og da kaller du f***skapet for? Minestrone eller noe sånt...? Eeeh. Litt usikker å om jeg skjønte den... Roy Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stein Meum Skrevet 3. april 2011 Del Skrevet 3. april 2011 Minestrone betyr en stor suppe. Capisce? Stein Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 3. april 2011 Del Skrevet 3. april 2011 Mobber du?..... Roy Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Torgeir Eikeland Skrevet 3. april 2011 Del Skrevet 3. april 2011 http://ikkepedia.org/wiki/Suppegj%C3%B8k Spør ham heller hva suppegjøk er på italiensk. Han vet nok det au. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stein Meum Skrevet 4. april 2011 Del Skrevet 4. april 2011 http://ikkepedia.org/wiki/Suppegj%C3%B8k Spør ham heller hva suppegjøk er på italiensk. Han vet nok det au. Cuccù di Minestre. Pietro Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Morten Syvertsen Skrevet 5. april 2011 Del Skrevet 5. april 2011 Mobber du?..... He he, mistenker at Stein heller antyder at det ikke er så mye pasta igjen i fast form etter en halvtimes oppkok...? Morten Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 6. april 2011 Del Skrevet 6. april 2011 Har vært litt progresjon i byggingen. Kontoret er sprøytet, litt touch up igjen det er limt sammen... passformen er ganske bra.. En annen vinkel. Og setter man delene i kø, så begynner det å ligne på en Tornardo. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 6. april 2011 Del Skrevet 6. april 2011 Det kommer jo sef. en vask og litt forsiktig mafiaværing oppi kontoret, med litt scuff marks siden jeg mistenker piloten å være smellfeit av for mye pastafråtsing... Roy Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tormod Sørvang Skrevet 6. april 2011 Del Skrevet 6. april 2011 Dette begynner å ligne sterkt på en Tornado Roy. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jan Erik Johansen Skrevet 6. april 2011 Del Skrevet 6. april 2011 Ser bra ut, bare pass på å holde den al dente, ellers biter ikke lakken. Janse Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 6. april 2011 Del Skrevet 6. april 2011 Dette begynner å ligne sterkt på en Tornado Roy. Er jo egentlig litt enig.. Ser bra ut, bare pass på å holde den al dente, ellers biter ikke lakken. Janse ikke noe 30 min. koking på denne nei... lett dypp i varmt vann. Viking pasta Roy Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Morten Syvertsen Skrevet 6. april 2011 Del Skrevet 6. april 2011 Bra greier Roy. / Morten Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.