Gå til innhold

Tormod Sørvang

IPMS Medlem
 • Innholdsteller

  4 794
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Tormod Sørvang

 1. Se på www.spitfire.dk/billeder_eng.htm spitfire.dk for bilde av en Mk. IX lowback.
 2. Jeg støtter utsagnet til Torgeir her. Veldig bra skrevet. Tidsmessig så tok det nesten like lang tid nå med en utsilingsrunde. Alle modellene ble sett over og snevret ned til noen få premiekandidater. Noen minutter ekstra for å sette rekkefølgen hadde ikke medført noe særlig ekstra på bedømmingstiden. Dette er generelt og noen klasser er litt mer tidkrevende. Det som Einar sier om læringselementet er vert å merke seg. Ved å ha to erfarne dommere og en uten så mye erfaring, så vil man tilføre mer kunnskap til byggere som ikke har vært med like lenge og forhåpentligvis øke kompetansen på sikt.
 3. Det er loksasjon og eventuelt pris pr. time for parkering i nærheten av hotellet jeg tenkte på med mitt spørsmål. Hvis man ikke skal overnatte så er dette interresant å vite.
 4. Nei, er ikke sikker. Prata aldri me'n, men syntes det lignet.
 5. Synes det lignet på Arne Willy Dahl, Generaladvokat i Forsvaret.
 6. Nei, det er det ikke Mats. Men noe annet spennende kan det jo bli.... Sent from my iPad using Tapatalk HD
 7. Godt mulig det er noe å finne på loftet som kan bli med i et 1946 gruppebygg.
 8. ....eller 8. april som er 2. tirsdag i måneden......
 9. Akebrett kanskje.... Ikke juks. Ski er ski samme hvordan man vrir og vrenger på det. Ikke tenke Roy...........bygge!.
 10. Jepp!. Jeg har bilde av Spitfire med ski. En MK. XIVe, TZ 138. Det ble prøvd i Canada i november 1946. Ski til en Tiger Moth ble modifisert slik at hjulene kunne stå oppå. Skiene falt av ved avgang. Bilde finnes i boka "Spitfire the History" av Morgan and Shacklady på side 414. Edit: Bilder også gitt...
 11. Litt rot fra Letohallen gjør det ikke enklere for en stakkar. Jeg har nå fått bekreftelse på min booking. Pris pr. natt kr. 845,- enda jeg med store bokstaver skrev at det var i forbindelse med SKALA 2013. Ja, ja!. Jeg får sende en ny mail slik at de får rettet det opp.....
 12. Det er ikke samme linje eller leverandør hver gang. De gangene dette skjer så fungerer det helt fint å få kontakt med andre nettsider. Det var forøvrig etter oppdateringen av forumet at jeg merket dette. Det var veldig stabilt før det. Dette er ikke noe stort problem, bare en opservasjon på at noe har forandret seg litt.
 13. Jeg har lagt merke til at forumet tidvis er veldig treigt å logge inn på. Til tider går det ikke å logge på i det hele tatt. Dette trodde jeg først var min PC, men etter att jeg prøvde to andre PC'er og telefonen kom jeg fram til at det ikke var tilfelle. Jeg har da brukt både Firefox og Windows.
 14. Du skulle ha kommet Edward. Jens Roger hadde med seg tørkestativet sitt..........drittøft..... Lars Borge hadde også med seg noen modeller. Meget bra håntverk å beskue på konkuransebordet. Har desverre ikke bilder av alle modellene.
 15. Sikorsky R-4 fløy under krigen. http://en.wikipedia.org/wiki/Sikorsky_XR-4 Hvis du får tak i denne så kan du bygge en modell. http://store.spruebrothers.com/148-special-hobbysikorsky-r-4b-helicopter-48002-p21161.aspx
 16. Utrolig hvor lett det er å lære fra seg norsk........ Knallbra seminar også. Plukket opp noen tips som kan være artig å prøve.
 17. Finn-Ove. Det ble funnet en biltemapose med to premier i ved Hobbyland sin stand. Jeg tror den ble levert til administrasjonen. Kanskje Roar vet noe mer.........
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.