Jump to content

Terminliste for utstillinger


Thor A. Granheim

Recommended Posts

Hvem sier vi ikke har kalender?  ::)

 

Som sikkert de aller fleste har oversett, så er det et valg i menyen i toppfeltet på sida her som heter Kalender (ved siden av "Mine meldinger"). Denne har nok gått litt i glemmeboka for de fleste, men jeg har nå åpnet for at alle registrerte medlemmer skal kunne legge inn nye hendelser i kalenderen. Dette for å slippe å måtte sitte som en mottakssentral for alle som vil ha noe inn der.

 

Som standard så vil kalenderen lage en ny tråd på hendelsen her i Oppslagstavla, men det finnes et valg når man redigerer en hendelse som sier at man IKKE oppretter ny tråd. Noe som kan være kjekt når man bare skal legge inn et medlemsmøte eller noe annet som ikke krever ekstra info. Er det et arrangement man trenger å si noe mer om, kan man la kalenderen opprette en tråd og man gir mer info der.

 

I tillegg til å vises i kalenderen, så vil det helt nederst på forsida (mellom Nye innlegg og Brukere pålogget) dukke opp link til de førstkommende hendelser. Jeg tror denne lista ser en uke frem i tid.

 

Så, nå er det fritt frem for de som vet om ting som skal skje, å legge dette inn i kalenderen, såfremt det handler om modellbygging. De som savner markering av helligdager skal få fortsette å savne dette. Kalenderen kommer med amerikanske helligdager og vi har ikke tatt oss bryet med å legge inn de norske. Derfor vises ingen.

 

Arild :)

Link to comment
Share on other sites

Er det ikke mulig å få laget en kalender på forsiden til ipmsnorge.org med utstillinger og andre ting som er kjekt å få med seg? Joomla har flere flotte kalendere som burde være nokså lett å få lagt inn på siden...

 

Vi hadde en kalender på forsiden av ipmsnorge.org tidligere. Problemet var at den ikke ble holdt oppdatert. Jeg har verken tid eller mulighet for å spore opp alle mulige konkurranser i alle sjangre. Det er altså ikke det tekniske det stopper på, men initiativet til folk om å oppdatere.

 

Bruk heller forumkalenderen som Arild refererer til.

 

Henrik

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

By visiting and/or register an account our forum you agree to our terms and privacy policy. Terms of Use.