Gå til innhold

Kjell Bråten

IPMS Medlem
 • Innholdsteller

  585
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om Kjell Bråten

 • Bursdag 31. mai 1969

Personal Information

 • Kjønn
  Male
 • Lokasjon
  Vestby (Akershus)

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Funker helt topp! Bra tiltak! Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
 2. Jeg kommer til å kjøre til Skala 2012, og jeg bruker nok bare ett sete. Jeg har stopp på Gardermoen etter nærmere avtale. Billettpris ? Kort sagt, jeg har ledig plass i bilen. Jeg har ikke nøyaktige planer om når jeg kjører, så om det er noen som trenger plass så bare kom med ønsker om tidspunkt. -Kjell
 3. ...og hvis man skal dra "filmrelaterte" litt langt, så har man jo den Norsk Tipping-leo'n. Arild fra Tromsø har laget en veldig god modell av denne, med hippikommandør. Den var utstilt på en Skala, eller var det LU? Mange trodde den var dårlig malt ettersom hippimønsteret bare var på en side av Leo'en. Men Arild hadde fått bilder rett fra reklamebyrået som lagde denne, og de var litt late, så de hippimalte bare den ene siden som vistes på reklamefilmen.
 4. Hva med et gruppebygg for de som ikke normalt bygger panser? Jeg kunne tenkt meg å prøve, men av frykt for "nagletellermonstere" så har jeg ikke turt å forsøke meg på slikt enda. Gruppebygget, bil- fly- båt og figurbyggere gjør ting de ikke kan (og normalt ikke gidder)!
 5. Topp foredrag! Det blir dyrt med slike foredrag, nå blir jeg nødt til å kjøpe hele Alclad serien m.m. Håper han kommer på Skala flere ganger, gjerne med flere dekaler til bil!
 6. Nok en som slenger seg med her. Enig med alle sammen, topp opplegg, med mye greie folk, ikke så ille mat (faktisk ganske god mat!), flotte demoer (takk til Sverre og Alexander), riktig så mange tilskuere som ikke var modellbyggere og ganske mye flotte salgsboder! Fikk med med noen modeller som jeg har lett etter lenge, og noen som jeg bare måtte plutselig ha (men US henger i skala 1:24 var det ingen som hadde...). Det var også ganske morro med modeller som bevegde seg rundt i lokalet, tror nok jeg må begynne å se meg etter en 1:14 us lastebil, dyrt men morro! Takk til Skala komiteen og alle andre, jeg hadde en flott helg, og håper alle andre også hadde det bra! Jeg kommer tilbake til neste år, og håper alle andre (pluss enda flere) også kommer i 2013 med enda flere modeller, kanskje t.o.m flere pansermodeller?! -Kjell B
 7. Ser ut som om jeg kommer meg til Skala (Takk Magne), men retur er det værre med. Om det er noen som kjører fra Skala på søndag, og har ledig plass om så bare til Oslo S så er det stor hjelp i det også! HJELP! mvh Kjell B.
 8. Hei! Tenkte meg på Skala en liten tur lørdag til søndag, men konemor har rekvirert kjøretøyet vårt, så jeg tenkte jeg skulle høre om det er noen som kjører, og som har ledig plass til meg? Har ikke så veldig mye med meg, kun en modell som skal stilles ut, men det kan godt hende at det blir litt flere ting som jeg skal ha med meg på hjemveien. Jeg bor i Vestby, så om det er noen som kjører forbi Vestby så kan jeg sikkert hoppe på i fart (så lenge det er veldig liten fart). Men jeg kan sikkert komme meg helt inn til Oslo om det er lettere å få skyss derifra. Om det er andre som trenger skyss så bare bruk denne tråden, men jeg har førsteretten til skyss
 9. Asia kunne vært kult! Mange morsomme modeller som kan bygges til det, både bil, båt, fly og panser! Sig Sushi!?
 10. Jeg synes temaklassen i år var helt perfekt jeg! Kuleste premie jeg noen gang har vunnet! Men over til 2012, jeg foreslår "what if". Et slikt tema kunne f.eks tolkes slik: hva om tyskland vant krigen og fikk laget sine merkelige våpen som de forsket på? Her kan også sci-fi byggere klare å snike seg inn i klassen. Hva om biler ikke kunne være kortere enn 6m og ha minst 500 Hk? Amerikanerne fikk det som de ville på -50 tallet og alle fikk sin egen flygende bil eller rocketpack? Det er også et tema som kan tolkes ganske fritt, men etter hva jeg har lest på andre forum så er "what-if" et ganske vanlig tema for gruppebygg. Det kan jo hende at samme tema har vært bruk på utstillinger tidligere, men de fleste modellbyggere bygger hele tiden nye modeller! Problemet med dette temaet er at dioramaet jeg prøver å bygge vil nok ikke passe i denne klassen! Jeg liker "hjemmelagde" premier, de er mye mere verdt enn en "plastpokal"...
 11. Jeg har en caravelle allerede under bygging, kanskje en god anledning til å prøve å få den ferdig? Pluss at jeg har 3-4 planer for den ene -67 splitt'n jeg har. Kanskje jeg skulle prøve å få den også ferdig til skala 2012? Om jeg klarer disse to så har jeg bare 5 prosjekter samtidig? Det går vel bra!!
 12. Virkelig flott plakat! Eneste jeg har å usette på den er at det er jo ikke bilder av noen av mine modeller på den (Er faktisk glad det ikke er bilder av mine modeller der!!!) Håper vi trekker mere publikum med den nå da!
 13. Jeg kjører forbi (innom) Gardermoen mellom ni og ti på lørdags morgen, og jeg har noen plasser ledig i bilen om det er noen som vil sitte på. Enten har jeg mange ledige seter og lite plass, eller så har jeg noen ledige seter og god plass til modeller. Send meg gjerne en PM om du vil ha plass. Jeg kjører fra Vestby om det er noen som vil ha plass før Gardermoen... (retur samme rute på søndag)
 14. Hi, and welcome to the forum! I like your model! There is not very many traces of this being a cardmodel! How did you make the propeller and the cowling (engine shroud?)? I like cardmodels! I specially like the fact that you don't have to use a airbrush and a whole lot of maskingtape! Good work! and good luck learning norwegian!
 15. Hi Charles! Nice diorama! I thought the first couple of pictures was reference pictures, and not the model! A great level of realism! I also like the kind of modern armour/softskin vehicles you like to model, to bad there is so few kits of modern armour on wheels (I really don't like modelling tracks). Hope I get the see your models live sometime! -Kjell
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.