Jump to content

Ber så mykje om unskyldning!!


Guest bugace

Recommended Posts

Hei!!

 

Ifm med innlegget eg skreiv om min skuffelse ifm LU så er da to ting som var lang utanfor vanlig folkaskikk som eg vil be om unskyldning om.

Til alle som koste seg i baren ber eg om unkyld, då eg har ingen rett til å dømma andre. Spesielt når da attpåtil var meir ein tenkt situasjon, enn ein faktisk hendelse. Da var gjon ingen barn i baren. Eg bøye meg heilt i støve, og fortjener den kritikken eg har fått på detta punktet.

Den andre tingen som var langt utover alle grenser er min bekymmer om att IPMS ikkkje vil forandra seg. Forandringar skjer heila tio, og sjøl om eg kanskje ønsker noken ting skal gå fortare, så er da jo ein saksvei me kan(og som då spesielt eg burde ha) bruka. Detta har eg gjort tidligare, og da virka, så eg ber på da dypast om unskyldning for min tankelaushet her.

 

Eg vil takka Jens Håkon som har tatt seg tid, og vært tålmodig med meg, så eg har forstått kor galt da var av meg å skriva detta, og kor uberettiga da var.

 

Til alle i IPMS som føler att eg her trampa dåke på tærna, dåke hadde rett, og eg ber så mykje om unskyldning. Tross alt så er eg sjøl ein av dei som lika å sitta å prata plastikk utover kveldane, og til dags dato har eg ikkje opplevd att noken har vært ubehøvla. Ikkje før eg no sjøl klarte da :(

 

Min dypeste beklagelse

Tor Henning

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

By visiting and/or register an account our forum you agree to our terms and privacy policy. Terms of Use.