Jump to content

Wings & wheels i Lunde Telemark


Recommended Posts

"Wings & wheels går av stabelen i Telemark, nærmere bestemt Lunde. Jeg skal ditt nå. wOOt Pleier å være bra representasjon med gamle rods, Harleys (vet ikke hvordan reglen er med jakkemerker i år, kan være en fordel å ikke "uniformere" seg for mye.), amcars og et og annet veteranfly fly (hørte rykter om wingwalking) tar av fra grassstripa. Festen på kvelden er  :cheers:  :P

Mulighet for overnatting på området. Et stevne av den mere røffe typen, godt fottøy (boots) og klær det ikke er så farlig med er tingen. Burnout og knekking av gamle euro japsebiler er en av  hovedatraksjonene. Været er litt tvilsomt, men jenter i våte t-skjorter er jo alltid stas. :thumb: Er dere i nærheten ikke nøl med å stikke innom. Skal dokumentere det som skjer, poster litt i morgen utpåkvelden. Kanskje vi sees.

Link to comment
Share on other sites

Jeg overlevde i år også  :pinch: Regneværet fra morgen av hadde gjort sitt til å bløyte plassen slik at kjøretøyene sto godt der de gjorde, ikke lett med 22" og slicks da. Solen kom imidlertid snart frem og det ble en strålende dag. Festen var helt kanon :cheers:

 

Imponerende wing walking av et Svensk team, med to "katter" wOOt. Ellers var den en heftig oppvisning med en pits og div selfly ol.

 

På bilsiden var det imponerende mange doninger i alle aldersklasser og tilstand fra 1906 til 2007. Var vel en 55? kremgul Corvette som vant bilklassen.

 

Burnekonkurransen var også heftig, her sparte man ikke på gummien, tåka var så tett inni cupeen at det bestemte hvor lenge de orket ,mer enn motor og gearkasse. Litt oljesprut og varmgang var det jo.

 

Mc gutta var litt labre denne dagen, var nok heftig for mange på Fredagen. Ikke noe nevneverdig bråk og alt gikk bra så det uttil.

Øl og pølsesalget var på topp hele dagen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

By visiting and/or register an account our forum you agree to our terms and privacy policy. Terms of Use.