Jump to content

Boeing P-8A Poseidon


Recommended Posts

  • 1 year later...

Om BPK har tenkt å gi ut en "årntli" P-8A er veldig uvisst. De har bedt om innspill til dekaler for P-8, det er alt. Alle oppfølgingsspørsmål om de vil gi ut byggesett av P-8 har prelt av. Det vil nok uansett ikke bli med det første. Deres Boeing 737-800 var flere år forsinket. Og dagens situasjon i Ukraina gjør det nok ikke bedre.

 

Jeg begynte på Welsh Models sin P-8 for et par år siden.Men jeg har gitt den opp. Det ville aldri blitt noen god modell. Min plan B er å bruke BPK sin 737-800, og bruke deler fra Welsh Models som konverteringssett.

 

Dekaler har jeg allerede en løsning for... 😉

 

Jeg vil nødig selge bjørnen før skinnet er skutt. Men hvis ingen andre tar oppgaven (og det må de gjerne - jeg skal hjelpe til med dekaler), så kan dette bli en modell til monteret på sikt. Men jeg skal bygge flere andre modeller før denne blir ferdig.

Link to comment
Share on other sites

Skala 1:144 er dessverre for smått, så fremt ikke man på flysamlinga synes det er greit med en midlertidig modell i denne skalaen. 

 

Jeg fikk for øvrig sjøl en gang for flere år sia en dekalprodusent til å skalere opp dekaler for meg til en  Widerøe Dash 8 fra skala 1:144 til skala1:72 for en overkommelig pris og med bra kvalitet. Om det lar seg gjøre her, vet jeg ikke. Jeg har ellers en mistanke om at noen små stensiler rundt omkring på dette svære flyet kan være utelatt.

 

Edited by Einar Sandvik
Link to comment
Share on other sites

Dekaler er det minste problemet når det gjelder norsk Poseidon i 1/72 skala. Det har jeg allerede tilgjengelig (for den som eventuelt skal bygge en modell). For øvrige dekaler, som stensiler osv. kan man bruke et ark fra Ronin. Dette følger forøvrig med en av utgavene av Welsh Models settet.

 

P5131300.JPG.1c658d386daa2a40789f86964092b102.JPG

 

 

P5131299.JPG

  • Me like! 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Air-Graphics har annonsert at de vil gi ut BPK-settet, sammen med diverse detaljering. Hva dette vil bestå i er ikke klart, men åpent våpenrom og trapp er to ting som har vært nevnt. Dette settet vil kun bli solgt ved forhåndsbestilling, for henting på SMW 2022.

Edited by Nils Mathisrud
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

By visiting and/or register an account our forum you agree to our terms and privacy policy. Terms of Use.