Jump to content

Trondheim Plastmodellklubb møte 13.04


Gaute Halsaunet

Recommended Posts

Hvis noen ikke har fått det med seg så er det møte andre påskedag klokken 18.00 på Ranheim som vanlig.

Vi skal snakke om helga derpå, nemlig 18. og 19. April. Da er vi invitert av modelljernbaneklubben til messe på Nidarvoll skole. Vi skal ha stand og vise litt hva vi driver med.

Skulle det være noen som får lyst til å komme på møte den 13. eller på Nidavoll 18. og/eller 19. så er dere herved invitert.

Link to comment
Share on other sites

Jeg trudde møtet kom til å bli forskjøvet til den 20. på grunn av at den andre mandagen i april kom på en helligdag. Det er greit: Mandag den 13. april passer meg egentlig bedre enn mandagen etter.

 

Einar S

 

Det er bra det Einar, egentlig så har vi brukt å forskyve møtet i sånne tilfeller ja men nå ble det denne dagen da vi bør snakke sammen før messa på Nidarvoll :)

Link to comment
Share on other sites

Tja. Det er flere muligheter: Det enkleste er kanskje å kjøre brua over kanalen, svinge til høyre i første lyskryss og følge gata fram til den går sammen med Olav Tryggvasonsgata ved Ravnkloa, svinge til høyre der og deretter til venstre i neste kryss. Så er det bare å kjøre rett fram gjennom byen, til du kommer til E-6 på sluppen.

 

(Det har kanskje marginal interesse, sia butikkene er stengt på langfredag, men på første del av denne siste rettstrekninga passerer du to av hobbyforretningene i Trondheim, en på hver side, og en tredje ligger i parallellgata St. Olavsgata, til høyre, i det første kvartalet. Der er det, forresten, som regel, greit å parkere.)

 

God tur!

Einar S

Link to comment
Share on other sites

men har disse hobbybutikkene noe større utvalg av plastbyggesett av biler,en det undertegnede har i privat regi da? :pinch:

hadde nok stått over uansett,etter 6t med tog,og 6-7t med bil nedover igjen,så blir det ikke tid til så mye,skal stoppe på oppdal en tur,for litt vommfyll,og for og møte en barndomskammerat av meg,som driver med sauer av alle ting.

 

eh,han driver kanskje ikke med dem,men han har da sauer på et lite småbruk :P

Link to comment
Share on other sites

da er vi hjemme igjen fra trondheim :) var lett og komme seg ut i fra jernbanestasjonen,vi kjørte bare mot nord,kjørte etter skiltingen til narvik,til vi så merkingen til oslo,og e6 merkingen,så bar det strake veien hjem.

 

brukte ca 5-5,5 t,måtte stoppe 3 ganger,ene gangen nesten før vi kom ut av trondheim,det begynte og regne,og viskerne fungerer ikke hundreprosent,det er ikke automatisk stopp på dem nederst på ruten,så må stoppe dem selv,og når vi gjorde det noen ganger,så gikk faen meg sikringen :pinch: da så jeg for meg en lang kjøretur i regnvær,og uten pussere,men stoppet på kvål,og kjøpte sikringer for 350kr,men da sluttet det også og regne,så fikk ikke brukt for pussere eller flere sikringer :doh:

 

så ble det litt mat et par steder,eller det var nok bare vommfyll

 

var meget bra kjøreforhold hele veien,selv om det var skikkelig drittvær i trondheim,men nå skal det bli godt og sove litt,klarte ikke og sove på toget oppover heller,og jeg kjørte hele veien ned igjen selv,ettersom jeg hater og sitte på med andre som kjører

Link to comment
Share on other sites

Ja, da fulgte dere det andre hovedalternativet, som jeg ikke skrev om, fordi jeg syntes det ble så vanskelig å forklare ruta. Men, skiltinga var altså grei, da.

 

Turen ble ikke helt problemfri, skjønner jeg, men dere kom velberga heim til slutt. Regnværet dere fikk, trur jeg, er omtrent det eneste regnværet vi har hatt i Trøndelag i påska.

 

Einar S

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

By visiting and/or register an account our forum you agree to our terms and privacy policy. Terms of Use.