Jump to content

Scandinavian Model Truck Trophy 9.August Halden


Recommended Posts

9. august er det klart for Scandinavian Truck Trophy på festningen i Halden, og det er planlagt lastebil-modellutstilling etter samme oppskrift som i fjor. Ettersom oppslutningen har vært god de siste årene håper de på å kunne utvide med litt flere klasser i år, eksempelvis egen klasse for trekkvogn.

 

Håper flest mulig har anledning til å stille, det gjelder naturligvis også våre venner fra Sverige og Danmark her på forumet.

 

 

Som nevnt over finner utstillingen sted i sammenheng med Scandinavian Truck Trophy som arrangeres lørdag 9. august i Halden, Norge.

Dette er like ved grensen til Sverige (Svinesund), mellom Oslo og Gøteborg.

 

Det blir som i fjor innendørs modellutstilling, i lokaler i direkte tilknytning til lastebilutstillingen. Hovedsaken er som vanlig å skape et hyggelig møtested for lastebilmodellbyggere, i tillegg til dette legger vi opp til premiering i flere klasser for 1/24-1/25 (semi/vogntog; trekkvogn; singelbil og juniorklasse).

 

Det er naturligvis også mulig å stille utenfor konkurranse dersom noen ønsker det.

 

Det vil nok bli hovedvekt på 1/24-1/25, men modeller i andre skalaer er selvfølgelig hjertelig velkomne.

 

Alle som stiller ut får deltakerpokal.

 

I fjor ble det samlet nærmere 70 lastebilmodeller på et brett, og fikk oppmerksomhet i bilder i både blader og på nettet. Vi håper at årets utstilling blir enda bedre!

 

Scandinavian Truck Trophy vil samle mange flotte biler, bl.a. kommer Weeda fra Holland, Carsten Nielsen (Jade Idol) kommer med ny bil, Telhaug +++ Det vil også bli diverse salgs/bransjestands.

 

I tillegg til modellutstilling, lastebilutstilling er det denne helgen også Grensetreff i Halden. Her stiller det flere hundre Amcars etc, både på utstilling og cruising, så dette blir en bra helg for alle motorinteresserte. Mer info finnes på www.grensetreff.no

 

Jeg håper også dere formidler denne informasjonen videre til andre modellbyggere, slik at flest mulig får informasjon og tar turen til Halden i august!

 

Terje

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

By visiting and/or register an account our forum you agree to our terms and privacy policy. Terms of Use.