Jump to content

Årsberetning, 2012


Recommended Posts

Ikke mye å berette om,  vi har i 2012 (som i 2011 og årene før) hatt 11 møter i året fordelt på andre Mandag i hver måned bortsett fra Juli. Oppmøte varierer men ligger vel på 5-10 i snitt vil jeg tro. Vi selger pølser og brus på hvert møte bortsett fra julemøte der vi alle tar med våre egne lommepenger og legger sammen til å handle pizza. I 2012 (som i 2011) ble jeg den ansvarlige for å telle sammen knappene og bestille. Denne jobben ble utført med katastrofal perfekthet og vi hadde en pizza for mye. Altså bør noen som faktisk kan å telle lenger enn til 10 ta denne jobben i 2013.

Ellers så kan jeg fortelle at vi utøket "styret" i 2012 med en person (fra 2 til 3) da Håvard Nisja bestemte seg for å stikke hue ut i vinden å foreslå at han ville lage en nettside til klubben. Da ble han demokratisk utpekt til styrets nye Web-Master (en tittel som det ligger svært mye ære og prestisje i).

Kan vel også nevne at vi har fortsatt møter på Ranheim hos Amcars lokaler der. Det har vært snakk om mulig flytting men det har vel ikke dukket opp noen spesielt gode alternativer. Andre aktiviteter har vel egentlig ikke klubben hatt i året som gikk, noen av oss har dratt på tur flere ganger og handlet mere plast enn vi trenger. Noen har også gått på den maritime moten og startet egne små verft. Resultatet av dette kan sees i en plaskedam nær deg (eller meg, eller noe andre).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

By visiting and/or register an account our forum you agree to our terms and privacy policy. Terms of Use.