Gå til innhold

Sigve Hansen

IPMS Medlem
 • Innholdsteller

  189
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om Sigve Hansen

 • Bursdag 01. jan. 1970

Personal Information

 • Kjønn
  Male
 1. Er helt enig med Arild her. Har også tro på at dette blir bra, og ser det som en selvfølge at selgerne må hjelpe Anton når han har behov. Konseptet er nytt for meg, men det ser veldig spennende ut. Gleder meg!!
 2. Det var helst den praktiske biten jeg lurte på. Vet ikke hvor aktuelt det er for min egen del, men det er jo muligens flere som lurer på dette, siden det ble annonsert for en stund siden at Anton skulle ha dette. Forhåpentligvis så ser Anton dette, og forteller litt om planene sine imorgen. Har forstått det slik at det koster kr.100 pr. meter å ha eget bord
 3. Hehe, gikk nok litt fort med de utropstegna. Skulle bare vært ett der. Jeg spurte, fordi jeg lurte på hvordan dette skulle foregå. Har nemlig ikke vært borti noe sånt før. Er vant med at hver enkelt har et bord, og ordner seg selv. Hvis dette er noe annerledes, så hadde jeg satt pris på om noen kunne gi meg litt informasjon om dette, og ikke henge seg så veldig opp i antall utropstegn. Har foreløpig ikke tatt stilling til om jeg skal ta med meg noe for salg, siden jeg har tatt på meg litt andre oppgaver.
 4. Ser det blir nevnt at Anton skal organisere en Swap-stand? Hva innebærer dette? hvordan blir dette gjort i praksis? Begynner å nærme seg, så det hadde vel snart vært på tide med litt mer informasjon om dette!!
 5. Jeg vet ikke om noe modellhørne, har aldri hørt om bladet Wheels, men selvsagt kan vi reklamere der, så lenge det ikke koster noe. Men da må noen komme med et navn å forholde seg til. Når det gjelder Volkswagen-bygging så har ikke jeg hørt noe om dette. Så vidt jeg vet er det Porsche- og Jaguarpris + Vinter som gjelder av ekstrapriser i 2010. I tillegg har vi Figure Freaks samt den Røde Stjerne og Luftforsvarets priser. Skal andre priser deles ut skal de godkjennes av styret. Vi prøver å stramme inn tidsbruken ved premieutdelinga. Wheels er et svensk bilblad med fokus på amcar. I dette bladet har den eminente modellbyggeren Claes Beck-Friis fast 2 sider om modellbygging med blant annet en modell happening kalender. Her er det ikke noe problem å få Lu oppført. Det er bare å sende Claes en mail om tid og sted. Hvis du ikke har fått med deg at det pågår en gruppebygging med tema Volkswagen med frist til LU2010, så er det bare å se på gruppebygg seksjonen her på forumet så finner du noe om det der. Tror Leif hadde noe på gang når det gjelder premie, men det er mulig jeg har misforstått.
 6. Nå som lokaliseringen av LU2010 er bestemt, og styret er i gang med å lete etter foredragsholdere og planlegge seminarer, tenkte jeg det kunne være en ide å komme med forslag og ønsker om hva de som skal delta vil ha. Personlig kunne jeg tenke meg en reprise med Per Olav Lund. Gikk glipp av dette i 2009, men hørte at det var veldig lærerikt. En topp bilbygger hadde heller ikke vært feil, f.eks. en mann som Juha Airio fra Finland. Håper at styret ikke har for mye imot en forslags/ønsketråd som dette?
 7. Blir klassene de samme som ifjor? Ser på hjemmesiden så står det fortsatt 2008, og VAN som tema.
 8. Hehe, sånn er det av og til Kyrre har merket at du ikke har vært fullt så aktiv her som du pleier, så jeg tenkte det måtte være noe som oppholdt deg. Ser frem til å se lista når du får tid til å legge den ut. Ellers så snakkes vi vel på møtet på onsdag?
 9. Takk for den Ruben! Hvor mange byggere var det som deltok i konkurransen? Kyrre har fortsatt ikke tatt hintet ditt om resultatlisten Tor Henning har lastet opp endel bilder på Fotki siden sin, så jeg tar meg litt til rette og legger ut en link her: http://public.fotki.com/bugace/plastic-modelbuilding/wheels_plastic_whac/ipms-rogaland-2009/ Ser ut til å være en fin blanding av modeller her, med mye fint. Irriterende at jeg ikke fikk mulighet til å være tilstede selv.
 10. Var det ingen som tok noen bilder her? Savner en liten stemningsrapport fra denne sammenkomsten
 11. Hvor ser du at den er ute? Tror du må lese innlegget til Leif en gang til jeg!! Spesielt de siste tre linjene
 12. Og her var vi redde for at du hadde mistet teken på å tigge premier Men formannen kom sterkt tilbake, og knuste alle dystre spådommer Flott jobba Leif Nå er det bare å bestemme seg for hvilken, eller hvilke Jaguarer jeg skal bygge. Har litt å velge i
 13. Nå har du ingen unnskyldning lenger Ruben! Nå er det bare å komme igang med bilbyggingen
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.