Gå til innhold

Atle Eriksen

Æresmedlem
 • Innholdsteller

  643
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Nøytral

Om Atle Eriksen

 • Bursdag 16. nov. 1964

Personal Information

 • Kjønn
  Male
 • Lokasjon
  Drammen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. De som skal selge kommer inn før kl 10 ?? ..for rigging av skrot
 2. Vet ikke om dette er en tråd som skal ligge ute men dere får flytte/slette som det passer dere: Var en tur innom området rundt Folkets Hus i Drammen hvor Skala skal avholdes, og alle parkeringsplasser rett utenfor døra, i hele St Olavsgate, og nedenfor i Øvre Strandgate, er fjernet og gjort om til bussholdeplasser. Jeg tror det er midlertidig siden de graver opp torget, som er årsaken til flyttingen. Men det er nok ikke ferdig til den 17. Dette kan bli en liten utfordring når det gjelder rigging og inn og ut med modeller og varer. Øvre Torggate, som ligger rett "bak" lokalet sett fra elven, er fortsatt ledig men selvfølgelig blir den fort full da alternativer er få. Det finnes også parkeringsplasser i to gårder i den gaten. bl.a. rett bak Folkets Hus, og også i P hus rett over gaten for inngangen, men "prepare to pay" for og si det sånn: Alternativt kan være å betale kort tidsparkering i bakgården og bære opp det man trenger også lete lenger opp langs elven etter gratisparkering eller i allefall kommunal som er noe billigere. Kan arrangører kanskje sjekke med lokalet om det er mulig og bruke den porten som er rett til venstre for inngangen. Den går rett til den sist nevnte betalings P-Plassen. Ev om det er en bakdør fra bakgården og inn i lokalet som vi kan bruke. dette til info for de det måtte angå..bl.a meg
 3. Now, thats the spirit, old chap
 4. Jeg må si meg enig med ovenstående ovasjoner angående lokaler: Lyst, luftig, lett tilgjengelig for alle, overraskende svak summing fra antikk/bruktmarkedet og ingen plage i det hele tatt. ikke en gang fra Cafeen. Teppefliser var nok hovedårsaken til den dempede lyden. Forøvrig; var det noen som så noe til Lars Borge denne helgen i hallen? Som representant fra Small Size menër jeg. Nå hadde jo Small Size en glimrende mulighet til å inspisere lokalet for ev. ønsker, og argumenter, for eller i mot, angående utforming av neste års salgsstand. Hvis vi da havner på samme sted, noe som anbefales på det sterkeste av undertegnede hvis det er mulig. Vi hadde plenty av plass til en imponerende stand for en såpass "stor" butikk som Small Size er. Gleder meg allerede til neste års "tævling" ....Og forresten, takk for stå på prisen, (Hva den nå måtte bestå av )selv om jeg er litt usikker på hvorfor akkurat jeg fikk den?
 5. Høres ut som a brobabel årsake. Lett å bli drevet med av gammel ballast. Vi ser fremover og så videre......
 6. Jan Erik. jeg har aldri vært i mot skjenkereglene på Skala eller skjenke regler generelt sett. Hvis man ikke kommer på Skala fordi man ikke kan drikke alkohol fra egen brunpose, da kan man holde seg hjemme. Men sludder er sterke ord. Jeg har vært med i dette gamet siden 1985 og har sett min andel av useriøse utleiere, og har en generell skepsis til dette, kontrakt eller ei, IPMS Norge og andre arrangører som jeg kjenner godt til, har ved flere anledninger bitt skjøvet bak i køen. Derfor den noe skarpe tonen angående dette temaet, men du kjenner vel meg såpass nå. Og som jeg sa: "......dette er bare min personlige oppfatning. ...........! Vi sees på Skala.
 7. Kan forsåvidt være enig ,men en link til siden vil jo ikke endre seg i løpet av perioden. Kun innholdet i siden den er linket til.
 8. Joda, men 99 av 100 ganger går jeg rett inn på forumet. Er litt lat serru
 9. Enig i alt du sier Janse. Jeg håper ikke noen misforstod og trodde at jeg syntes at informasjonsstrømmen var for dårlig fra IPMS sin side. Det var kun min synsing om hva jeg trodde og mente at Lars Borge syntes om saken. Men jeg syntes at det er synd at Small Size ikke kommer i år. Det gir Skala en ekstra dimensjon. Ingen tvil om det. Vi får håpe det løser seg til neste Skala. Jeg foreslår for styret at de, i etterkant av 2014 Skala, kontakter Small Size og ber om en skriftlig tilbakemelding i klartekst hva de ønsker når det gjelder dialog i forhold til Skala. Slik at dette er spikret og følges opp av begge sider. Men når det er sagt, jeg kan egentlig ikke skjønne problemet. Det bør holde med følgende skriv fra IPMS: "Her er en flott, stor salgsstand, for en rimelig penge, Datoen er det og det. Hjertelig velkommen" Når det gjelder Internett handling så blir det vel naivt og tro at brorparten av oss velger Small Size, eller noen annen butikk for den saks skyld, så lenge det er mye å spare og ikke minst at tilgjengeligheten og variasjonen (i hvertfall for min del) er større på Cyber`n. For meg personlig handler det mest om tilgjengelighet. Har Small Size varen handler jeg der. Hvis ikke så er "Cybermarkedet" neste stopp. Samme sak kan sies om en av våre sponsorer på Norwegian Challenge. Når vi er på utstillinger og Virago står og selger, så kjøper jeg der. Har ikke han det....well. Vi sees på Skala Janse og dere andre. Dette blir nok som vanlig helt toppers. jeg gleder meg.
 10. Jada. jeg vet det Stian, men som sagt, Ikke noe galt i å eksponere seg flere steder.
 11. Bør vel ligge som låst, egen post under Skala "2014 fanen" Det samme gjelder linken til den "dedikerte hjemmesiden" for Skala. Eller er jeg helt blind her Det er ikke noe galt i å eksponere seg flere steder.
 12. Jeg tenker det passer bra jeg Kyrre. Forresten, i år har du jo en ekstra god grunn til å møte opp Eller for å si det på en annen måte, mistet en god grunn til ikke å komme. he he. Forresten Jens Roger. Jeg er med og du har PM
 13. Det jeg ikke skjønner er at vi har jo "alltid" hatt Søylehallen, så det må jo være opplagt at det var Søylehallen som var lokasjon når avtale om dato ble inngått. Hvordan kan da Leto hallen si at Søyle hallen plutselig er opptatt til andre formål. Når ble avtalen om dato inngått med IPMS? Dette betyr, etter hva jeg erfarer her, at de har booket et annet arrangement etter at avtalen med IPMS ble inngått. Ærlig talt er jeg litt lei av at IPMS blir en kasteball. Jeg tror ikke vi får tilbake Søylehallen men at Leto hallen ønsker mer kontroll på sine leietagere. (Se tidligere diskusjon om alkoholservering) og ved å droppe søylehallen så trenger de ikke ekstra bemanning der nede i baren men kan konsentrere seg om hoved serveringsområdet oppe. Men dette er bare min personlige oppfatning. Jeg tenker vi drar i land et flott arrangement likevel. Søylehall eller ei.
 14. Synd med Small Size i år. Har allerede lagt av litt gryn, men men. Slik blir det. Jeg er da i den oppfatning at omsetningen kanskje ikke står i stil til innsats og kostnad for Small Size, eller at plastbyggesett salget generelt er i nedgang i butikken. Jeg spår en sterk reduksjon i utvalget hos Small Size på plastsiden i tiden som kommer. Det er dessverre det signalet Small Size gir ved å trekke seg fra Skala. MEN jeg tror personlig at det er mangel på kommunikasjon og Small Size sin følelse av utelatelse fra planleggingen av Skala som er utslagsgivende. Når jeg leser Lars sine innlegg, både nylige og eldre innlegg over samme tema, så er det en rød tråd der. Ikke at det bør være noe problem. Gi hovedsponsor det beste salgsområdet, og det bør være mer enn nok egentlig. At vi arrangerer på samme helg som antikke damer med blått hår som selger gammelt skrot er jo ikke noe nytt. Slik har det vært de siste år. Forskjellen er kun hvor vi er i hallen. Uansett er dette et risikoprosjekt for SmallSize, da internet handelen har eksplodert og vi får tak i det vi vil, Small Size eller ei. Jeg kommer...og jeg gleder meg VELDIG.. Jeg har forresten tre salgsbord og rydda opp på loftet.......igjen ! Så dere med litt øyne for noe av det jeg driver med; TA med penger. Noe tjafs finner dere nok Obs: Reklame
 15. Ser ikke på dette som et stort problem. Kommer litt bedugget fra rommet, Kjøper en øl eller to i "baren" og svipper oppom rommet og "pudrer nesen" (ikke med kokain altså) Bare en talemåte.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.