Gå til innhold
  • Bli medlem

Jan Erik Kristoffersen

Medlem
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Innlegg skrevet av Jan Erik Kristoffersen

  1. 16 timer siden, Reidar Berg skrev:

    Meget bra gjennomført med kanonbra væring. Fikk ‘’nesten’’ lyst til å bygge Panther selv til tross for at man er en såkalt flybygger ?

     

    Litt konstruktiv kritikk tåler du forhåpentligvis. Ekstrapanser på tårnet har mannskapet tatt seg bryet med å male. Sveisene hoppet de over, mulig de gikk fri for maling (?) Uansett er disse godt gjennomført.

    Takk for hyggelig tilbakemelding og at vogna nesten inspirerer en flybygger til å bygge panzer er jo i en riktig retning wOOt 

     

    Ja konstruktiv kritikk tar jeg i mot med takk, når det gjelder ekstrapanseret kan vi si at mannskapet matchet kamuflasjen og malte platene før de ble sveist på vognen ;)

     

    Jan Erik

  2. 18 timer siden, Sten Are Karlsen skrev:

    Flott modell :) 

    Var det vanlig at reserve beltene var sveits fast til kjøret?

     

    Sten-Are

     

    Takk for det Sten-Are

     

    Nei kan vell ikke si at det var vanlig, I de fleste tilfeller var det laget kroker som var sveist eller boltet fast til chassiet. Men leste en plass at når beltene ble brukt som ekstra beskyttelse og ikke som reserve belter kunne disse bli sveist direkte på vognen når den ble modifisert ute i felte.

     

    Jan Erik

  3. Så Bra:) jeg synes ikke at denne modellen fortjener søppelbøtta, den står bra som den er og er en tøff vogn. Så får du heller skylde på fotolyset når det gjelder gulfargen ;)

     

    Men, vi er jo i den heldige situasjon at dersom noen som snakker tysk, kan ta en telefon til Claudio Jöhnk, hos Karrosserie- u. Lackiercentrum i Lütjenburg, så kan vi få rede på hva han gjorde da han malte kjerra.  ;D

    Hadde jo vært interessant for diskusjonens del ;D

     

     

     

     

     

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke og/eller registrerer deg på vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.