Jump to content

Forhåndsregistrering, modellskjema osv.


Henrik Melvold

Recommended Posts

Forhåndsregistreringen er nå stengt..

 

Det er satt av plass til 15 modeller. Har du flere enn dette, så fyller du ut skjemaet flere ganger, og vi syr sammen lista til slutt. Er du usikker på om modellen du vil registrere blir helt ferdig, så meld den på. Det er mye raskere for oss å stryke en modell, enn å taste den inn på nytt ved innsjekking.

 

NB! Modellspesifikasjonen som skal ligge sammen med modellen på konkurransebordet må være ferdig utfylt FØR du stiller deg i innsjekkingskøen!

 

Dette skjemaet kan lastes ned her:

 

PDF (14 Kb)

Word (43 Kb)

 

Modellnummer skal IKKE fylles ut. Dette fyller vi ut ved innsjekking.

 

Klasseinndelingen er den samme som i fjor. Skal du delta i 5-kamp, gir du beskjed om dette ved innsjekking på konkurransedagen.

 

Mvh Arild

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
  • 3 weeks later...

Det står i første innlegget her et registreringa er åpen til midnatt i natt, men jeg tror ikke jeg kommer til å sitte klar for å stenge, så det blir åpent til i morra ca. midt på dagen. Om jeg husker det, så legger jeg ut en ny melding her litt før jeg stenger.

 

Og det er plass til mange flere. Vi ligger foreløpig ikke spesielt godt an sammenlignet med i fjor. Vi savner bl.a svenskene, som så langt glimrer noe alvorlig med sitt fravær.

 

Kom igjen - meld på!

 

Arild :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

By visiting and/or register an account our forum you agree to our terms and privacy policy. Terms of Use.