Gå til innhold
  • Bli medlem

Årsberetning 2013


Anbefalte innlegg

Hei

 

Årsmøtet nærmer seg. Og det er igjen ønske om å få tilsendt en slags årsberetning fra lokalavdelingene. Har etterlyst dette på mail for en liten stund siden, men har ikke fått noe napp. Håper nå det virker bedre å prøve her.

 

Det er også ønskelig med noen bilder fra året som har gått. Vi planlegger en SKALA-informasjonsblekke slik som den som har kommet ut de siste årene. Men har ambisjoner om å gjøre den noe mer innholdsrik i år. Lokalavdelingenes årsberetninger og bilder vil muligens komme i dette bladet dersom slikt materialiserer seg i løpet av relativt kort tid. Noe vi i styret anmoder om.

Dersom dere ønsker kan dere også benytte anledningen til å sende en presentasjon av lokalavdelingen sammen med årsberetningen. benytt sjansen til litt PR for dere selv!  :)

Regnskap kan også være av interesse for styret, men vi krever ikke dette. Den enkelte lokalavdelings regnskap, dersom slikt sendes ved, vil heller ikke bli gjengitt i bladet. Det er kun for styrets interesse.

 

I fjor anmodet vi i styret også om at lokalavdelingene forsøkte å finne kandidater til hovedstyret. Hvordan er ståa her?

 

Årsberetning m.m. sendes til rstensr2@online.no

 

R. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Årsberetning Troms plastmodellklubb

 

2013 var et bra år sett med modellbyggerøyne  wOOt

Møter avholdes siste torsdagen i måneden i Statens vegvesens lokaler i Tromsdalen.

Vi gikk også over fra temamøter til mere byggekvelder, noe som det ser ut at medlemmene har satt pris på. Temaene begynte å bli «oppbrukt» og det var bedre å bruke kveldene til å få gjort noe konstruktivt plastarbeide. Vi hadde månedlige møter og i tillegg en 3 dagers byggehelg på både på vår og høstsesongen. I tillegg til dette var vi i Narvik en helg i november for å fortsette samarbeidsprosjektet som vi har med krigsminnemuseet der. Tidligere har vi bygget fly fra luftkampene over Narvik, og nå holder vi på med materiellet som var brukt i landkampene.

 

Dessverre var det kun et av medlemmene som tok seg tid og råd å dra den lange veien ned til SKALA. Dette ble han belønnet med i form av en bronsemedalje i klassen 2A-B

 

Medlemsmassen har ligget ganske stabilt, men oppmøtet på møtene har variert noe, og som vanlig er det den steinharde kjærne som dukker opp. 

Styret i 2013 har bestått av Formann Arild Thrane Sandnes, Styremedlem Kurt Nilsen, Sekretær Tommy Myrland og Kasserer Knut Antonsen.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke og/eller registrerer deg på vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.