Jump to content

Årsberetning 2013


Recommended Posts

Hei

 

Årsmøtet nærmer seg. Og det er igjen ønske om å få tilsendt en slags årsberetning fra lokalavdelingene. Har etterlyst dette på mail for en liten stund siden, men har ikke fått noe napp. Håper nå det virker bedre å prøve her.

 

Det er også ønskelig med noen bilder fra året som har gått. Vi planlegger en SKALA-informasjonsblekke slik som den som har kommet ut de siste årene. Men har ambisjoner om å gjøre den noe mer innholdsrik i år. Lokalavdelingenes årsberetninger og bilder vil muligens komme i dette bladet dersom slikt materialiserer seg i løpet av relativt kort tid. Noe vi i styret anmoder om.

Dersom dere ønsker kan dere også benytte anledningen til å sende en presentasjon av lokalavdelingen sammen med årsberetningen. benytt sjansen til litt PR for dere selv!  :)

Regnskap kan også være av interesse for styret, men vi krever ikke dette. Den enkelte lokalavdelings regnskap, dersom slikt sendes ved, vil heller ikke bli gjengitt i bladet. Det er kun for styrets interesse.

 

I fjor anmodet vi i styret også om at lokalavdelingene forsøkte å finne kandidater til hovedstyret. Hvordan er ståa her?

 

Årsberetning m.m. sendes til rstensr2@online.no

 

R. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Årsberetning Troms plastmodellklubb

 

2013 var et bra år sett med modellbyggerøyne  wOOt

Møter avholdes siste torsdagen i måneden i Statens vegvesens lokaler i Tromsdalen.

Vi gikk også over fra temamøter til mere byggekvelder, noe som det ser ut at medlemmene har satt pris på. Temaene begynte å bli «oppbrukt» og det var bedre å bruke kveldene til å få gjort noe konstruktivt plastarbeide. Vi hadde månedlige møter og i tillegg en 3 dagers byggehelg på både på vår og høstsesongen. I tillegg til dette var vi i Narvik en helg i november for å fortsette samarbeidsprosjektet som vi har med krigsminnemuseet der. Tidligere har vi bygget fly fra luftkampene over Narvik, og nå holder vi på med materiellet som var brukt i landkampene.

 

Dessverre var det kun et av medlemmene som tok seg tid og råd å dra den lange veien ned til SKALA. Dette ble han belønnet med i form av en bronsemedalje i klassen 2A-B

 

Medlemsmassen har ligget ganske stabilt, men oppmøtet på møtene har variert noe, og som vanlig er det den steinharde kjærne som dukker opp. 

Styret i 2013 har bestått av Formann Arild Thrane Sandnes, Styremedlem Kurt Nilsen, Sekretær Tommy Myrland og Kasserer Knut Antonsen.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

By visiting and/or register an account our forum you agree to our terms and privacy policy. Terms of Use.